Инвитро в Истанбул-тема 11

• 98 305
  • 767
  •   1
Отговори
# 45
Зравейте,искам да попитам дали бихте препоръчали клиника в Анкара,за инвитро?
в сайта на Мемориал, виждам че имат клиника и в Анкара. Но мисля, че не е имало отзиви точно за този клон  newsm78

# 46
Здравейте!
Имам останали Progestan ампули и Proluton depot-това е прогестерон ампула също. Ако някой се интересува да ми пише на лични.

# 47
Момичета, имам информация и молба от Кубра да ви пиша, че Хюсние (българоговорящата сестра от Мемориал) вече работи в Bahceci. Това е важно за двойките, за които невладеенето на английски или турски е проблем.  Телефонният и номер е същият 00905308278087. Искам също да благодаря на всички момичета, които ми помогнаха с информация за Bahceci и специално за доктор Карлъкая, който ми  осъщесви мечтата и нашето Истамбулско бебе се роди на 11.11.2014.  Желaя успех на всички ви!

Последна редакция: ср, 19 ное 2014, 21:05 от flowerlily

# 48
Това,че има клон е много добре ще следя,ако някой има отзиви за Анкара,а през това време ще направим първи опит в БГ.Успех на всички!

# 49
flowerlily , честита сбъдната мечта   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Бъдете много здрави и щастливи  Hug Hug Hug Hug

# 50
flowerlily честита рожба   bouquet Бъдете здрави и горди родители  Hug

# 51
Момичета, имам информация и молба от Кубра да ви пиша, че Хюсние (българоговорящата сестра от Мемориал) вече работи в Bahceci. Това е важно за двойките, за които невладеенето на английски или турски е проблем.  Телефонният и номер е същият 00905308278087. Искам също да благодаря на всички момичета, които ми помогнаха с информация за Bahceci и специално за доктор Карлъкая, който ми  осъщесви мечтата и нашето Истамбулско бебе се роди на 11.11.2014.  Желaя успех на всички ви!
  Mili borbeni momicheta,da verno e Husnie e veche v Bahcheci.Tam ta ste vi pomaga pak...

# 52
Здравейте на всички! Какво знаете за инвитро - матурацията? Предлагат ли такъв вариант в Мемориал? След прочетеното за тази процедура се чудя защо лекарите/и тук и там/ не я предлагат вместо класическото инвитро? Звучи щадящо и много модернистично! Поздрави!  bouquet

# 53
Здравей lorika baby,
Ти знаеш, инвитро матурация е нов метод, който е още в процес на изследване. Няма много родени деца по този метод. Поне това съм чела. В Турция използват само доказани вече инвитро методи. Не зная в коя клиника си, но попитай, може да се съгласят. Успех!

# 54
Здравейте мили момичета,
постарах се да прочета всички теми и много се "надъхах" за ин витро в Истамбул. Сега само искам да избера м/у Мемориал и Bahceci.
Накратко моята история: Едно ин витро в при Стаменов - мисед аборт в 10 г.с., второ ин витро в КИРМ Плевен - мисед аборт в 6 и 8 г.с. (близнаци), трети опит в КИРМ - от 12 извадени яйцеклетки, 2 се оплодили, другите били незрели, трансфер на един ембрион на трети ден и отрицателен тест за бременност. След втория опит имаме направени генетични и имунологични, без установен проблем. По принцип сме с мъжки фактор - олигозооспермия тежка степен. Предстои ми разговор с д-р Стефанов (вече е в Стара Загора) за предстоящи действия. Незнам какво да правя, ще го изслушам, но мисля след Нова година да взема окончателно решение на къде да поема??? Като чета, как с нашия "мъжки" проблем успяват да се справят в Истанбул и ми се иска да фръкна до там, само парите ме спират.
Ще следя темата и ще събирам информация Wink
Успех на всички  Hug

# 55

flowerlily, ЧЕСТИТО И от мен - много щастие и красиви мигове с малкото човече  Hug

# 56
Здравейте на всички! Какво знаете за инвитро - матурацията?   bouquet
В БГ пише , че само Владимиров го предлага. Предвид на моите вени ( вземане на кръв мин 20мин) миналата седмица ходих при него да го разпитам точни за този метод ... Не останах с впечатление да го предлага .... Странно но факт

# 57
Запис и от мен!
Люси, виждам само теб от старите момичета тук( имам предвид пишещите отдавна). Много ти се радвам, че опитваш за второ бебче.

# 58
Жълта Роза, може би отново ще се борим заедно за второ  Hug

Аз все още очаквам мнението от Мемориал, но Дари вече си даде "заявката" - тези дни го питахме какво иска да има - брат или сестра и той каза - " и бат и сеста". Баща му  Crazy Crazy Crazy защото тъкмо се бяхме върнали от детски център където съпруга ми се прави на татко Барбарон понеже Дари реши, че му е скучно при "бебетата" - мястото за децата до 3 год и се впусна из лабиринтите  Laughing Laughing Laughing

# 59
Браво Люска, и ние скоро ще се насочим пак към любимия град. Искаме сестрички или поне братче и сестричка за нашето момченце.

Общи условия

Активация на акаунт