Инвитро в Истанбул-тема 11

• 98 308
  • 767
  •   1
Отговори
# 570
Edilucky, благодаря, че сподели   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet.

Надявам се скоро да честитим на теб самата хубави новини  Peace Peace Peace Peace Peace

# 571
Момичета, искам да споделя макар и със закъснение, че съм бременна от опит при доктор Карликая. Исках да мине скрининга в 12 та седмица и да се уверя, че всичко е наред преди да разкажа. За нас това беше първи опит в Турция. Имаме един опит преди това в България. Очакваме момче. Знам, че ни четат много момичета, които тепърва ще тръгнат по този път и на тях и на всички, които са избрали турските клиники, мога да кажа, че това е правилният избор. Пожелавам успех на всички. Нека щъркела да не подмине нито една от нас.

# 572
  • Живее на Луната
Puket, честито и лека бременност  Hug

Разкажи повече за опита в Турция, какви бяха проблемите при вас, как протече опита?

# 573
При нас проблема е мъжки фактор. Опита започна с лепенки климара форте за около седмица преди цикъла, на 2 -ри ден бяхме на преглед, доктора даде зелена светлина определи лекарствата и се върнахме в БГ за 5 дни.  Бях на Гонал Ф, и няколко цетротайд. След това останахме - 9 дни до пункция от която извадиха 6 яйцеклетки. Оплодиха се 5 и на трети ден ги замразиха. Опита беше през септември. Доктора искаше да мине малко време да се изчистя от химията и декември започна подготовката за ЗЕТ. Следях се в БГ, като той ми каза да се приготвя за трансфер на 22-23 ти декември. След като отидохме на 22 ри в Истанбул, той реши да смени датата и се спря на 24 ти декември. Това за нас беше проблем понеже за трансфера бяхме взели самолетни билети и датата на връщане ни беше 24 ти. Заради празниците полетите на турските авиолинии бяха пълни и не успяхме да сменим билетите. Трансфера мина много леко на 2 ембриона на 5 ти ден. Беше в 1 на обяд, в 4 пътувахме към летището и се прибрахме в БГ. Така мина накратко опита. Доволни сме от условията в болницата.

# 574
  • При вещиците
Puket честито и успешен ревлив финал   bouquet

# 575
Puket, страхотна новина. Честито:hug: Hug Hug Много надежди ми вдъхва този твой пост  bouquet

# 576
Противозачатъчните се пият,съгласно обозначенията им.След последното-21-во хапче МЦ идва до два дни. След това изчакваш два дни и на втория изследваш това,което ти е важно и това е.
Честита бременност на всички пишещи и непишещи, сбъднали щастието си в Турция! Бъдете здрави!!!!

# 577
Честито Puket  Joy Joy Joy

# 578
  • Пловдив
Puket,страхотна новина:)!
Би ли споделила каква беше подготовката на лигавицата(лекарства и дози) за ЗЕТ и колко беше дебелината и преди трансфера.Д-р Карликая следи ли структурата на лигавицата или само дебелината?

# 579
Честито Пукет, леки дни до края. Повечето бебчета след ЗЕТ са момичета , защото казват че женските ембриони са по силни. Когато ние след нашия ЗЕТ отидохме на скан и казаха момче - не знам кой беше по горд ние или доктора че е момче. Успех ти желая и се наслаждавай на всяка минута .

# 580
Пукет, честито и от мен!

# 581
Момичета, искам да попитам, каква е практиката в Турция при връщане на ембриони. По един ли връщат, с потенциал за имплантация или по два. Има ли много момичета с близначета?

# 582
Алекса връщат обикновенно по два. Много зависи състоянието на пациентката, качеството на ембрионите, възрастта, предишни опити резултати.

# 583
Puket, чудесна новина. Честито и лека и безпроблемна бременност до термин ти желая   bouquet  bouquet  bouquet

Дано има повече такива хубави новини в темичката  Peace

Успех на всички и дано щъркела навести всяка тази година  Praynig Peace

# 584
Puket,страхотна новина:)!
Би ли споделила каква беше подготовката на лигавицата(лекарства и дози) за ЗЕТ и колко беше дебелината и преди трансфера.Д-р Карликая следи ли структурата на лигавицата или само дебелината?

За лигавицата бях на естрофем, няколко дни преди трансфера бих овитрел и един пролутон депот. Лигавицата на траснфер беше 11. Следях се в БГ. За структура - трислойна.

Общи условия

Активация на акаунт