Инвитро в Истанбул-тема 11

• 98 308
  • 767
  •   1
Отговори
# 465
Провери в аптеките на инвитро клиниките - щерев, надежда. Може да им звъннеш и да питаш за да не се разкарваш  Peace

Благодаря, няма го и на двете места...явно не се използва вече в бг... : Sad

# 466
Момичета, ако на някой случайно му е останал Цетротид 2 бр. бих искала да го купя.

# 467
Момичета, моля ако някоя от вас е в Турция в момента и има възможност да ми купи крем Емла да ми пише на лични. Крема е около 70-80 лева, или поне беше толкова преди 3-4 месеца. Те са обикновено 5 кремчета в една обща опаковка.

# 468
момичета, пак съм аз  Crazy два бързи въпроса: Самото замразяване при д-р Карликая, плаща ли се и ако да- колко? Разбрах, че до едно година съхранението на замразени ембриони е безплатно, но самото замразяване дали се плаща? И има ли разлика в цената на ИКСИ ако не се прави трансфер веднага, а например след 7-8 месеца?   bouquet

# 469
  • Живее на Луната
Замразяването, размразяването и съхранението до 1 година са включени в цената която плащаш за процедурата (5900 лири). Няма значение кога правиш трансфера  Peace

# 470
Благодаря  Hug

# 471
Замразяването, размразяването и съхранението до 1 година са включени в цената която плащаш за процедурата (5900 лири). Няма значение кога правиш трансфера  Peace
Момичета, искайте в Бахчеджи винаги за всяко заплащане, което правите, да ви се даде квитанция, в която да е написано всичко, което е включено в тази сума. При мен се получи ужасен гаф. Искаха ми 1400ТЛ за един ембрион, който бяха замразили преди година, и който вече бях платила, но не носих квитанцията с мен. Тъй като не исках да платя, даже и пред стаята за трансфера ме натиснаха да плащам. На док му стана много неприятно. Плакала съм като малко дете по време и след трансфера. Та чак като напусках клиниката ме заговориха на темата. Като се прибрах вкъщи, Кюбра ми писа, че във финансовото отделение са се объркали и тази сума от 1400ТЛ въобще не е необходима да се плаща. Но никой не ме попита как ми беше в клиниката. Само като кредитна карта ме гледат. Така че питайте преди да плащате за какво плащате и всичко писмено. Не съм единствената, която има проблеми с финансовия им отдел. И на различни пациенти различни цени дават.
@Bell В цената на инвитро процедурата влиза и първият замразен трансфер.

# 472
Здравейте отдавна чета темата , но сега реших да пиша понеже вече решихме да опитаме в Турция след едно неуспешно ИКСИ в България ! Много се радвам за положителните резултати и това ме стимулира да не се отчайвам ! Искам да попитам колко време е престоя в Турция след започването на стимулация? Благодаря ви предварително ! Успех на всички !

# 473
При нашия първи, единствен и успешен опит стояхме цял месец, от първия ден на стимулацията до втория тест. Беше януари и цените на квартирите бяха приемливи, нисък сезон. Много е индивидуална стимулацията. Моята беше 11 дена + трансфер на 4ти ден.  Peace

# 474
Много ти благодаря за информацията  Grinning! И още два въпроса ако може къде бяхте отседнали и при кой доктор бяхте благодаря ! Много ми е притеснено най - вече от това ,че в чужда държава и доколкото разбирам не всички говорят английски! и още едно въпросче ако може колко излезе като сума всичко горе - долу ! Извинявам се за въпросите , но съм много объркана и уплашена! Благодаря предварително !  bouquet  Разбирам че при теб е било успешно много се радвам , дано има повече положителни резултати !

# 475
Ние когато бяхме-през лятото на 2013г в Мемориал, всички работещи тогава д-ри говореха английски + 2 сестри български ( като едната присъстваше на всеки преглед). Нашият престой беше 17 дни, като 10дни беше стимулацията и трансфер на 5-ия ден. Няма от какво да се притесняваш, от инфото, което дават момичетата сега, разбирам, че пак има 2 българоговорящи сестри  Peace

# 476
Много благодаря   bouquet ! Честит Св Валентин и Трифон Зарезан !

# 477
  • Пловдив
Момичета, как се казва фолиевата киселина в Турция. Ще ходя в командировка и ми се иска да си купя, тъй като прочетох, че е от 5 мг. и излиза по изгодно.

# 478
Folbiol  е тази, която взимам аз.

# 479
  • Пловдив
Folbiol  е тази, която взимам аз.
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт