"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 37 тема

• 42 845
  • 749
  •   1
Отговори
# 315
Тц,такава предателка няма. JoyДано Чиче не гибердяса,че трябва да отговаря пред правосъдието.

# 316
Очаквах повече от фрагмана  ooooh! Те половината кадри бяха повторение на края на миналия епизод  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 317
  • софия
Привет компанията  Hug

чак сега изгледах серията, направо с превода, благодаря момичета  Heart Eyes  Hug
и през цялото време се чудех, да ви кажа, накъде отива историята?  Thinking Thinking

а сега и с трея  newsm78

Всичко е ясно, но трябва да се докаже. Но явно няма да стане.
точно за Хю си мислех, че единствения му шанс е да утрепе Чиче. Нищо няма да докажат за Тайар, но поне ще разбият канала. А единствения неразкрит престъпник остава Хю.

Мето е скрит при Сами.

А Йо  newsm78 newsm78 newsm78 не вярвам да го батисат, но честно да ви кажа тия сцени с болници, превръзки , завивки и  т.н. също не ги виждам  Thinking Много драматичен беше финала   newsm78 забавен каданс, думи като от отвъдното, насечена музика....прощални думи.... лелеле.. ooooh! ooooh! ooooh!
Началник Сами може да обяви Йо за мъртъв и да го скрие от света.  Thinking дет се вика само той и ние ще знаем, че е жив  Thinking

и за сцената с Левент си мисля, защо ни беше  newsm78 Тия  наште каки  са решили да му пуснат аванта подозирам,....да утешава Ел  ooooh! ooooh! ooooh!

в неква  такава посока  ми се привиждат нещата тцтц....

изобщоооо... newsm78
серии до пролетта  newsm78 newsm78 с кво да са пълни  newsm78 newsm78

# 318
  • Разград

# 319
# 320
         Привет! Сърдечни благодарности на момичетата, превели серията!  bouquet Благодаря и на Селфи, Лили и Рина за превода на новия трейлър!   bouquet Живи и здрави да сте!
        Хю тръгва да си разчиства сметките с Таяр. Повод е раняването на Йомер. Значи все пак чувствата при Хю надделяват над всичко останало. Ако обаче трябва да се подредят по сила, към кого са най-силни? Братчето, Светлана, мама, Мелике, децата? На пръв поглед несъпоставими неща и все пак си мисля, че дори и да е убил Таяр, Хю ще продължи да бъде раздвоен и да се чуди как да прикрие досегашните си престъпления. Не ми се вярва Таяр да е убит, но кой знае? newsm78   

# 321
  • Burgas, Bulgaria
Здравейте, момичета!  Hug

Ох, и аз сега успях да изгледам епизода с превода. Благодаря много на екипа по превода и субтитрите! Златни сте, момичета! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Сега влизам в темичката и какво да видя - имаме си тейче, че и преведено Peace! Благодаря Лили! smile3525
Направо не знам какво да кажа... Чиче не си го давам още Naughty. Ох, осиротя ни сериалчето без него... Абе, ако Хю го занули, значи евалла за него, ама щее ми е мъка за Чиче Sad! Незабравим персонаж... Mr. Green Само да не излезе в нелегалност с някое мнимо умиргане. newsm78

# 322
Привет компанията  Hug

чак сега изгледах серията, направо с превода, благодаря момичета  Heart Eyes  Hug
и през цялото време се чудех, да ви кажа, накъде отива историята?  Thinking Thinking

а сега и с трея  newsm78

Всичко е ясно, но трябва да се докаже. Но явно няма да стане.
точно за Хю си мислех, че единствения му шанс е да утрепе Чиче. Нищо няма да докажат за Тайар, но поне ще разбият канала. А единствения неразкрит престъпник остава Хю.

Мето е скрит при Сами.

А Йо  newsm78 newsm78 newsm78 не вярвам да го батисат, но честно да ви кажа тия сцени с болници, превръзки , завивки и  т.н. също не ги виждам  Thinking Много драматичен беше финала   newsm78 забавен каданс, думи като от отвъдното, насечена музика....прощални думи.... лелеле.. ooooh! ooooh! ooooh!
Началник Сами може да обяви Йо за мъртъв и да го скрие от света.  Thinking дет се вика само той и ние ще знаем, че е жив  Thinking

и за сцената с Левент си мисля, защо ни беше  newsm78 Тия  наште каки  са решили да му пуснат аванта подозирам,....да утешава Ел  ooooh! ooooh! ooooh!

в неква  такава посока  ми се привиждат нещата тцтц....

изобщоооо... newsm78
серии до пролетта  newsm78 newsm78 с кво да са пълни  newsm78 newsm78

И на мен ми мина през ума,че ще обявят Йо за мъртъв и ще участва под прикритие,но пък нали го арестува брат му,а Тайяр е в съседната стая.Ох,обърках се кое как е сглобено в тия трейове и как ни го представят.А за Хюсеин прошка няма каквото и да направи,той е причина за случващото се!
А и след толкова обещания на Ел и Йо за дълъг живот заедно,като нищо може и да ги разделят за дълго.Има да гледаме една тъгуваща и безутешна Елиф и един скрит и ревнуващ Йо,който в крайна сметка ще  изпълни искането на Сами,че за да опази Ел и сестрите и трябва да стои далеч от нея.

# 323
  • Разград

# 324

Ентересант! Обаче каква е целта?  newsm78

# 325
  • Burgas, Bulgaria
А, забравих, че щях да споделя нещо по преведения епизод. Или по-скоро да ви питам , че аз нещо не можах да схвана.  newsm78
Става въпрос за акцията през нощта, когато уж щяха да карат Метин на преглед в болницата. Ами, как така кола, която е на полицията и в която се превозва арестант, уличен в престъпление, ще спира насред пътя да помага на закъсала случайна кола? newsm78 И как така тия мъже, които спряха микробуса не бяха въоръжени и единия как спокойно си отвори задната врата newsm78. Не можах да разбера те на какво разчитаха - че Метин ще е сам отзад в микробуса ли? Обаче нали Пелин трябваше да предаде, че Сами и другия (как му беше името) ще бъдат с Метин. И естествено е да бъдат и въоръжени. Или просто, за да не бие на очи, така карат арестант на преглед в болница, която е далеч от полицията? Thinking newsm78

Омотах се малко, дано сте ме разбрали... Laughing

Кескинова Hug, бързам, докато не е станало утре : Честит имен ден! Нека се сбъднат мечтите ти! newsm51 newsm51 newsm51
Права си за ареста на Йо, че там видяхме Тайяр Naughty. Аз го бях забравила този арест и бързам да отпиша чиче... Абе, не може да си иде той току така... Peace

# 326
Ринка, мерси много за трейлъра.   bouquet Hug Hug

Кескинова
, честит имен ден!  bouquet Да ти е живо и здраво името и да ти носи много късмет в живота.  Simple Smile

Аз не мисля, че Чиче е убит. Така се губи цялата интрига. ooooh!  Според мен той ще е тежко ранен, ще лежи в болница и това ще го възпрепятства да държи нещата под контрол. Което би дало преднина на Сами и екипа му.  

# 327
  • софия

Ентересант! Обаче каква е целта?  newsm78
ми..... де да знам

на първо време, за да го опази жив вероятно  Thinking
и за да ни докажат, че щом са решили, чай нема да се пие и туй то.

# 328
Скрит текст:
Ентересант! Обаче каква е целта?  newsm78
ми..... де да знам [/spoiler]

Скрит текст:
на първо време, за да го опази жив вероятно  Thinking
и за да ни докажат, че щом са решили чай нема да се пие и туй то.

newsm45 Спиритче, не думай такива неща джанъм.  ooooh! Той е Йо каза, че чаят е много полезен. Mr. Green  А и фенките няма да го преживеят.  Laughing

# 329
  • Разград

Общи условия

Активация на акаунт