"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 37 тема

• 42 856
  • 749
  •   1
Отговори
# 300
Честит  Имен Ден на празнуващите !
Скрит текст:

# 301
dettodorowa ,всичко е така както казваш,с изключение на това,че двете Фатма и дъщеря й могат да свидетелстват само срещу Фатих(което при тази суша откъм свидетели си е пак нещо),но не и срещу Тайар,защототе няма как да знаят кой е Босът.Може като свидетелстват и спрямо тях да паднат обвиненията и да им отблокират сметката.

Да,вярно е,но с тяхна помощ ще направят връзката на Тайяр с мулетата Peace Как ги издържа,а те му се отблагодаряват стократно Mr. Green В тази връзка преди време си мислих каква армия от предани хора си е спретнал Чиче #2gunfire

# 302
Момичета-Velijana,Елинор,Лина,Сабина,Dettodorowa-благодаря ви!
Скрит текст:
Ами повода е,че нося хубавото българско име Ангелина
Ели,аз още от първи сезон си имам съмнения,че Хю и Йомер не са истински братя,но ще си чакам да видя какво ще ни сервират двете каки.

Е, дълги години със здраве да носиш това хубаво име! Hug

И аз съм за това , че са от различни бащи. Нямам спомен някой да е имал реплика с "баща ни", но разбрахме, че Хюсеин му е бил като баща и го е отгледал и възпитавал.
Арда ще повдигне завесата кой -брат,кой-сват, кой-на булката брат.

# 303
Абе умник ни е той Чиче,ама не знае кого има срешу себе си.И само някой да е казал и думичка в защита на Хюсеин Sick Sick

# 304
Благодаря на екипа за превода! Изгледах епизода с удоволствие ,силен ,драматичен ,обещаващ....

Изтръпнах ,като видях чиче виждайки и  приближавайки Елиф в гръб какво изражение имаше и как си свиваше и отпускаше дланите ,сякаш се изкушаваше да я блъсне отгоре ,как я изгледа с поглед в гръб от краката до главата ,ужасно ми беше......

За Комисарио не се притесних много ,защото с Елиф си казаха ,че ги чака дълъг живот заедно PeaceВярвам им...Дай Боже!
Съжалих и Нилю и Мерт и двамата нещастни и объркани .......

# 305
Kara Para Aşk 24.Bölüm Fragman

Да се държи народа пУд стрес Йо не го дават ииич.  Wink Обаче Чиче е гръмнат и той галиба?  newsm78

Последна редакция: сб, 08 ное 2014, 21:35 от selfie

# 306
Селфи Hug
Накрая имаше пръски кръв по ризата на Чиче Peace Абито не се е сдържал Peace

# 307
Честно-нищо не разбрах от този трей-държат но в мЪгла,че да ни е ясно. newsm78

# 308
Хю казва нещо, че не трябвало да барат брат му.  newsm78 А Чиче и Али като н****и се питаха къде е батко.  Mr. Green Не вдигал телефона. Ама не ми вярвайте много.  Wink
Все пак познах, че няма да дадат нищо за Йо и Ел.  Peace Тези да не ни четат?  Thinking  Laughing

# 309
Дали   Хю  не му е видял сметката ..едва ли  е намерил смелост да го направи ,да си спре кранчето!?!?!?!

Как ще се почувстват Йо и Ел като разберат кой е убил Сибел и бащата на Ел ...

а тейзе Фатма ,не че тя е стока ,но приютена в къщата на убиеца на дъщеря ѝ , сега не ѝ се затваря устата ,а после.....Чудо ще е .....

# 310
Episode 24 1.st trailer
O: I love you very much ...
Ali: they said he would not make it until end of the night . We will burry him and give our prayer. Count as this we have been saved ...
T: Did Hüseyin heard this ?
A:I called him his phone is off .

H: I told you Tayyar if you touch my brother ...****** we will see each other in the hell ...I said it ....I will keep my promises we will meet in the hell TAYYAR ...in the hell

Май че все пак Хюсеин стреля по Чиче.По думите на Али съдя,че положението на Комисаря е много лошо и лекарите са казали,че едва ли ще изкара ноща,а след като го погребат те ще бъдат спасени.

# 311
Абито има условие да не пипат брат му ,но в тази игра той не е в позиция да се съобразяват с условията му .......като им стане тясно край врата ,куршумите излитат.А и не това е начин да пазиш брат си,затънал до гуша....

# 312
Сега ще настанят Йо и Чиче в една болница.  Wink Залагам!  Peace
А като настаниха Фатма и Хати в стаята на Йо него къде ще го настанят като го изпишат?  newsm78 Ел може да го настани в новото си ателие.  Grinning

# 313
Серфи,той да прескочи трапа,пък място ще се намери.Все някоя фенка ще го приюти. Joy Joy Joy

# 314
А имали фенка дето да допуска, че Йо няма да прескочи трапа?  newsm78 Wink Sunglasses

Е, може да има прави черти на монитора.  Mr. Green Припаднали в коридорите на болницата. Плач, отчаяние... Ел обаче ще се държи.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт