"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 37 тема

• 42 873
  • 749
  •   1
Отговори
# 285
  • Разград

# 286
http://gecce.com/anket/dizi-piyasasi-yeniden-hareketlendi-peki-e … izi-hangisi-1?s=1
Момичета,пуснете глас за нашето сериалче.

# 287
Здравейте момичета! Simple Smile

Още не съм изгледала серията, след малко започвам да гледам.

Благодаря много на екипа по превода че ни радват всяка събота! Hug

newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Велияна Hug  аз съм гласувала в тази анкета, виждам резултата направо.

Сега ми попадна тази статия на Петър Дънов, та се сетих за героите от сериала ни.
Това е откъс.

.'' Ева, която излезе от Адама, първоначално беше отлична мома, девица. Обаче след грехопадението, всички жени, които се родиха от нея, извратиха света. Ева роди един син престъпник, Каин. Адам не беше баща на Каина, но на Авела. Каин беше роден от друг баща. Казано е в Писанието: "Вие сте чада на дявола". Оттук, предполага се, че дяволът бил баща на Каина. Невъзможно е овца да роди вълк. Ако овца роди вълк, причината се крие някъде дълбоко в живота. Авел стана жертва на Каина, на злото в света. Възможно ли е двама братя, от една майка и от един баща, да се убиват? Следователно предполага се, че тези братя били от двама бащи: единият носител на тъмнината, другият - носител на светлината. Днес половината от човечеството са каиновци, половината - авеловци. Ако хората вярват в стария закон, който дава място на престъпниците да се раждат, те всякога ще убиват. Новата жена, новата Ева трябва да затвори пътя на Каина, да не се ражда. Каиновци нямат право да се раждат! Светът не се нуждае от престъпници. /5;126/

В развитието на човечеството се забелязват две епохи – в първата епоха се роди грехът, а във втората – престъплението, изразено в убийство. Родоначалник на първата епоха беше Ева, жената. Първа жената яде от забранения плод, с което внесе греха в света. Жената отвори пътя към греха. Родоначалник на втората епоха беше Каин, мъжът. Той пръв отвори път към престъплението и извърши първото убийство. Значи грехът води своето начало от жената, а убийството – от мъжа. В този смисъл, строго казано, жените са грешници, а мъжете – престъпници, убийци.''

Аз още от първи сезон имам подозрение, и го писах, че Хюсеин и Йомер не са
синове от един баща. Може да ми е повлияло и това че се пишеше за Каин и Авел,
а аз съм чела и преди за тях че са от различни бащи. Ама бях ги забравила тия неща.
Всъщност бащата на Каин е дяволът.

Ако сценаристките са използвали това, значи и Хюсеин и Йомер ще са от различни бащи.
Стана ми интересно и друго  -  майката на Каин е Ева, а тя извършва грехопадението.
Значи и мама Елван е съгрешила като е забременяла без брак.
Може бащата на Йомер да я е взел бременна от друг мъж.

Да видим дали ще излезе това в следващите серии. Rolling Eyes Simple Smile

Приятна вечер на всички! Hug

# 288
Добра вечер,диамантени момичета!
На екипа подготвил ни епизода с превод  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Пепелче,нека новата придобивка те отведе там където мечтаеш да бъдеш!Безаварийно каране и никакви ремонти! Grinning

Нерде ни е треят?Хубавичко ни опъват нервите с това очакване!

А сега да ви почерпя,че имам повод!
Скрит текст:

# 289
Keskinowa ,какъвто и да е поводът-да си жива и здрава и да бъдем още дълго заедно с любимото сериалче.
Ели,и аз отдавна си ги мисля тези неща, а след като изгледаш епизода,ще намериш още веднъж "храна" за тези свои размисли и потвърждение на легендата за Каин и Авел.

# 290
  • Разград

# 291
Keskinowa  Hug  да си жива и здрава!   bouquet
Благодаря за почерпката!

Велияна, май още тайни ще излизат тепърва. Thinking

# 292
Така си е,Хюсеин вече почти не може да се владее,Арда яко го подозира,Йомер втвърди тона спрямо брат си и е въпрос на време да се усети и той.Може би раняването на Йомер ще отложи малко разплитането на този възел,но както се казва кутията на Пандора вече е отворена.

# 293
Поздравления Кескинова  Hug за празника ти, поздравления Пепелче  Hug за новия автомобил!   bouquet  bouquet

Защо няма трей?  Thinking Naughty Crossing Arms

# 294
   Благодарих ли на великолепната четворка за превода? Hug Много ви благодари цялата фамилия, че вие с едното благодаря си оставате Rolling Eyes

# 295
   Кескинова, какъвто и да е поводът, ще те уважа. На теб и комисарио не мога да откажа. Blush

# 296
Привет на всички детективки Hug
За златния екип-хиляди благодарности  bouquet  bouquet  bouquet
Пепелче,със здраве да си ползвате придобивката Hug
Кескинова,жива и здрава и много,много обич в семейството Hug
Момичета,този път Хатиджето ме изуми  Shocked Не очаквах тези думи на признание от нея-по този начин всички разбраха,че те са знаели с какво се занимава Сибел Peace Да видим какво развитие ще има с неочакваните гости newsm78 С раняването на Йомер им се отваря възможност за по-дълъг престой. Може пък да разкажат как Тайяр е зарибил Сибел и да бъдат свидетели по делото Thinking
Още една сцена ми направи силно впечатление-срещата на Тайяр и Елиф.Тя се изплаши,но после гнева надделя и много добре го закова в десятката с последния въпрос!Много ми хареса!После се отпусна и си пролича колко е изплашена.
Накрая с раняването на Йомер-голяма драма Cry Направо си помислих,че умря ooooh! Последно преди да си затвори очите,така погледна Елиф,сякаш се сбогуваше с нея Cry Ако Елиф беше започнала да се вайка и пищи,нямаше да ми допадне играта и-била съм на погребение с професионални оплаквачки-по-ужасно нещо не бях виждала ooooh! Направо ми се забиваше в мозъка!
За Хюсеин вече просто няма какво да се каже Naughty Нищо не може да изкупи греховете му Naughty
Да го видя сега пръв нареден сред плачещите близки е направо кощунство #Cussing out
Нилю и Мерт ми приличаха на две самотни и изоставени деца-много си отиват двамата!Дали разочарованието няма да ги сближи и да се съберат въпреки клетвата на Фатих newsm78

# 297
Момичета-Velijana,Елинор,Лина,Сабина,Dettodorowa-благодаря ви!
Скрит текст:
Ами повода е,че нося хубавото българско име Ангелина
Ели,аз още от първи сезон си имам съмнения,че Хю и Йомер не са истински братя,но ще си чакам да видя какво ще ни сервират двете каки.

# 298

Верулка,  Hug  вярно е, че не всички целувки са качествени, че дори и от най-добрите има какво да се желае, но ние гледаме турски сериал и дори това е много. А ти гледа ли „Римска ваканция„.Това е стар филм и по онова време още не са изпускали „козичките“.  Joy Joy Joy  Там целувките са много по-дървени.  Laughing Тук поне се опитват да ни заблудят и успяват понякога. Ето ти едно езиче.

Има езиче и в парка на Енгин, но не го намерих по бързата процедура, ще се наложи да приемеш това на доверие.  Joy Joy Joy

Благодаря, Димони! Hug Но тя пуска ли го или го прибира? Трябва да сложа по-големия диоптър и да изгледам сцената многократно. Laughing Ето защо "развеждаха" в жълтурките семейство Сайлак. Laughing Но в 23 серия са точно тамам за неприспани деца до 12 години.

# 299
dettodorowa ,всичко е така както казваш,с изключение на това,че двете Фатма и дъщеря й могат да свидетелстват само срещу Фатих(което при тази суша откъм свидетели си е пак нещо),но не и срещу Тайар,защототе няма как да знаят кой е Босът.Може като свидетелстват и спрямо тях да паднат обвиненията и да им отблокират сметката.
Сабина,напрегнатата обстановка около крими нишката не  предполага страстни целувки-както се казва не му е сега времето.Ама справят ли се с лошите ще видиш  страст ли е чудо ли е. Joy

Общи условия

Активация на акаунт