"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 37 тема

• 42 376
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
Мен друго ме притеснява,че при превода на озета от английски това с Таяр звучи като че ли раняването му коства живота. newsm78Е на мен не ми се иска Чиче да бъде занулен толкова рано-искам още сблъсъци с Комисарио и после да се мъчи в затвора. Sick
Ама и моето подопечно Мерт няма няма пък надигне руса главица-сега тръгнал батьо си да дразни в затвора.

# 556
  • В Града на Липите
Лили  newsm51 Ринка  newsm51 благодаря за трейлъра.
Много тъжен. Хем знам че накрая всичко ще е хепи, но въпреки това се разтроих с Елифчето.
Колкото искате ми се подигравайте  Hug няма да ви се сърдя. Но за разлика от финала, където освен Йо друг не виждах  Blush  Grinning, тук Ел я почувствах истински. Дори ми стана по-мъчно за нея, отколкото за Комисариото  Sad

Да дадат сега веселия трей, че тоя направо ми вкисна виното  ooooh!

Селфи до вторите реклами вече ще е нервирал целия болничен персонал  Joy

Велижана, Чиче няма да бъде занулен  Wink черен гологан не се губи  Grinning

# 557
Мен друго ме притеснява,че при превода на озета от английски това с Таяр звучи като че ли раняването му коства живота. newsm78Е на мен не ми се иска Чиче да бъде занулен толкова рано-искам още сблъсъци с Комисарио и после да се мъчи в затвора. Sick
Ама и моето подопечно Мерт няма няма пък надигне руса главица-сега тръгнал батьо си да дразни в затвора.

The confrontation between Hüseyin and Tayyar this time will leave a mark on Tayyar which could cost him his life.

Вели, превеждам си го "Конфронтацията между Хю и Тайар този път ще остави белег върху Тайар, който би могло да му струва живота."

# 558
Лили, Ринка,  newsm51 newsm51

По принцип не се знае дали Елиф няма да реши сама да убива Таяр. Добре, че Хю ще я изпревари, но не вярвам да го занули. Този герой не си е свършил работата в сериала.

А Арда при положение, че ще обвинят Пелин, ще направи всичко възможно за да докаже, че Хюсеин е костенура. Само че ранявайки Таяр , Хюсеин едва ли ще му ходи на посещения. Освен наистина да се рови назад в събитията, да открие шофьора и някои други подробности. Обаче ако Хюсеин разбере, ще му свети маслото при всички случаи.

# 559
# 560
Леле,Димони,недей така да предричаш за Арда. PeaceМи душичка си ни е той,вярна дружка на Елмер.
Мира,да така е,сигурно ще оживее тази гад Тайар.Не ми се вярва Елифче да тръгне да го убива,защото по този начин нищо няма да се разкрие.Кой беше писал,че ни очакват много моменти на катарзис за Йомер и катастрофа за Елиф?Каква ли ще е тази катастрофа?

# 561
  • Burgas, Bulgaria
Сега Арда за да спаси любимата си ще се активира в търсене на доказателства срещу Хю. Според мен ще ги открие, и ще стане нейният герой. То по друг начин Пелинчето няма да се даде... Laughing

пп. Ох, аз докато го напиша и тя Димони вече го казала. Party Peace

# 562
Резюмето в превод на Лили  newsm51:

Йомер, останал в ръцете на Елиф  целият в кръв, ще бъде откаран в болница. Улучен е в сърцето и рамото. Състоянието му е много сериозно. И докато Елиф бди над главата на Йомер, който се бори за живота си, тя ще застане лице в лице с горчивата истина - че докато Йомер продължава да работи като полицай и докато не остави петите на Таййар, смъртта винаги ще е много близо до него.  И когато Йомер се събужда Елиф, за да го предпази, ще вземе едно решение. Какво е това важно решение, което ще повлияе върху по-нататъшния живот на тези двама влюбени?

Хюсеин полудява, когато научава, че брат му  е бил застрелян от хората на Таййар. И докато Йомер е в кома Хюсеин, който е съсипан от угризенията на съвестта си, ще отиде да се срещне с Таййар. Този път срещата между Таййар и Хюсеин ще остави една следа, която може да коства живота на Таййар.

Пелин, която след смъртта на д-р Гирай привлече вниманието върху себе, че може тя да  е доносника в отдела, този път със застрелването на Йомер още повече засили съмненията, които имаха за нея.  Успешният й професионален живот е в опасност. И на всичко туй отгоре тя се чувства виновна за това, което сполетя Йомер.  Арда ще направи всичко по силите си, за да подкрепи Пелин. И в същото време ще продължи да се съмнява в Хюсеин.  Дали Арда ще научи, че Хюсеин е човек на Таййар?

Времето на Метин за 24 часово задържане в ареста изтича, ще го съдят  и го откарват затвора. Метин, който се разкайва за онова, което е причинил на Нилюфер, с посещението на Мерт ще бъде силно изненадан. Но по време на това посещение Метин ще разбере, че Мерт не е дошъл с приятелски чувства. Мерт ще му каже, че няма да стои далеч от Нилюфер и че докато той е в затвора ще направи всичко възможно да накара Нилюфер да се влюби в него.

# 563
Мира,  това че ще го придружава неотлъчно докато е ранен е ясно,но това в никакъв случай не е кардинално решение за тях двамата? newsm78Много съм любопитна какво е намислила този път?
Сабина,ама ти се отнасяш много пренебрежително към турското здравеопазване?Как можеш да кажеш такова нещо,че нямали къде да хвърлят марлята-това в едно модерно здравеопазване като тяхното е направо за потрес. hahaha hahaha

Аз за здравеопазването нищо не казвам. При този калабалък в линейката, как да уцелят коша за марли? Naughty

Последна редакция: пн, 10 ное 2014, 19:32 от sabina_k

# 564
Срещата Чиче и чичовото ще ми бъде интересна.  Thinking Как така хладнокръвен убиец като Хю ще пропусне целта от една ръка разстояние?  newsm78 На снимката където Чичи лежи челото му е чисто. Пръските от кръв са по-надолу от гърдите. Излиза, че баш полицая Хю го е гръмнал в корема. Единственото, което ми хрумва в защита на Хю е, че е имало борба и пистолета гръмва като на филм в корема на Чиче. Ама пак е кофти за Хю.  no Поредната черна точка.  Mr. Green

Селфи до вторите реклами вече ще е нервирал целия болничен персонал  Joy

С тази работа галиба преди това се е справил аби.  newsm78 А Хю Йо като си отвори очите ще вижда само Ел.

Последна редакция: пн, 10 ное 2014, 19:23 от selfie

# 565
Лили, Ринка,  newsm51 newsm51

По принцип не се знае дали Елиф няма да реши сама да убива Таяр. Добре, че Хю ще я изпревари, но не вярвам да го занули. Този герой не си е свършил работата в сериала.

А Арда при положение, че ще обвинят Пелин, ще направи всичко възможно за да докаже, че Хюсеин е костенура. Само че ранявайки Таяр , Хюсеин едва ли ще му ходи на посещения. Освен наистина да се рови назад в събитията, да открие шофьора и някои други подробности. Обаче ако Хюсеин разбере, ще му свети маслото при всички случаи.

Димони,  Hug не веднага, но май натам отиват нещата. Особено по отношение на Арда и Пелин!

Спомняте ли си, дали при промо трейлъра за втори сезон, Арда и Пелин присъстваха на арестуването на Йомер?

# 566

това защо са го туитнали? newsm78 сигурно да съживят комисарио до първата реклама, както  го пожела.....

# 567
Селфи,ама как така Хю ще вижда само Елиф-сакън,аман заман. Joy Joy

# 568
Селфи,ама как така Хю ще вижда само Елиф-сакън,аман заман. Joy Joy

Ами така, като се шашардисах от снимки, подсказки, резюме и трея.  #Crazy

За наказание: Йо, Йо, Йо, Йо, Йо, Йо, Йо, Йо, Йо, Йо, Йо, Йо, Йо, Йо, Йо, Йо, Йо, Йо, Йо, Йо, Йо, Йо, Йо, Йо, Йо, Йо, Йо, Йо, Йо, ... хайде стига толкова.  newsm43

# 569
  • В Града на Липите
Цитат
Йомер, останал в ръцете на Елиф  целият в кръв, ще бъде откаран в болница. Улучен е в сърцето и рамото. Състоянието му е много сериозно

Как в сърцето, бе  ooooh! тоя часовник нали щеше да го предпазва  newsm78

Цитат
И когато Йомер се събужда Елиф, за да го предпази, ще вземе едно решение. Какво е това важно решение, което ще повлияе върху по-нататъшния живот на тези двама влюбени?

Сега вече ако не се запише в ПА друг път няма да е  Grinning
За друго не се сещам  newsm78

Селфи   Joy Joy Joyстига се би, че ми стана жал  Hug

Общи условия

Активация на акаунт