"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 37 тема

• 42 844
  • 749
  •   1
Отговори
# 540
Мира,е това вече ще е най-големият майтап,ако Елиф трябва да пази Суперкомисарио,завършил полицейска академия,награждаван и т.н. Joy JoyВиж дано да не й дойде на ума да го накара да си откаже от преследването на Тайар и въобще от полицейската му работа- това ще е грешка. Peace

Вели,  Hug погледнато така наистина звучи идиотски - сеньорина да пази суперкомисарио!  Joy  Joy  Joy

Но ти забравяш колко ни е способно момичето! Е, малко я заключват от време на време в тоалетната, за да не разпердушини лошите, Сами я отстрани от операцията, защото не била завършила полицейската академия, но ако, както предполага Димони  Hug тя реши да я започне, доста време ще ги гледаме докато я завърши и й позволят да се включва пълноценно в акция. Нашето момиче е със самочувствие, защото комисарят я научи да цели десятката!

Какво ли решение наистина ще вземе? Предполагам, че ще го придружи след раняването и няма да го оставя сам.

Последна редакция: пн, 10 ное 2014, 18:48 от Mira07

# 541
Йомер защо има кървави марли от двете страни на гърдите си-нали го простреляха в сърцето и в лявото рамо? newsm78

От хигиенни съображения - няма къде да я изхвърлят. Laughing

# 542
Ама то всичко беше ясно, включително и сълзите на Елиф. Само хора с болно мислене могат да предположат, че на Елиф ѝ е безразлично какво става и че тя мисли само за себе си.

защо? ако някой съди по себе си? Joy

Ами то за да мисли така, сигурно нещо у него не е наред, та в този смисъл, по себе си съди.  Joy Joy Joy В другия случай пак не говори за психично здрав човек, защото да си въобразяваш, че един артист е твоя собственост и никой друг не може нито да го обича, нито да бъде неговата сродна душа, това пак си е за психиатрията.  Mr. Green

От хигиенни съображения - няма къде да я изхвърлят. Laughing

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 543
# 544

Оф ,Майтапа настрана ,но този фрагмант ми подейства зле...
Жал ми става и за двамата...
Елиф трябва да бъде силна ,тя няма да си позволи да плаче и  пред Йомер.. а като остане насаме.

Последна редакция: пн, 10 ное 2014, 18:53 от Maya@

# 545
Мира,  това че ще го придружава неотлъчно докато е ранен е ясно,но това в никакъв случай не е кардинално решение за тях двамата? newsm78Много съм любопитна какво е намислила този път?
Сабина,ама ти се отнасяш много пренебрежително към турското здравеопазване?Как можеш да кажеш такова нещо,че нямали къде да хвърлят марлята-това в едно модерно здравеопазване като тяхното е направо за потрес. hahaha hahaha

# 546
Ринка Hug, благодаря за подсказката,озета и фрагмана! newsm51 smile3525

Варна Hug, за превода на подсказката!  smile3525 newsm51

Сабина Hug,за новите снимки! newsm51 smile3525

# 547
https://pbs.twimg.com/tweet_video/B2GBH9lCEAEJxra.mp4

оф, а аз колко се нагледах на тези снимки Stop

# 548
# 549
# 550
# 551
Значи Метин отива в затвора....братчето му го посещава  и му заявява, че докато Метин си лежи там, в тюрмето, той ще направи всичко по силите си за да свали /пардон, да спечели Joy Joy Joy/ любовта на Нилюфер Laughing

Подозирам аз, че след някоя и друга серия и Йо ще се отзове там, в същата килия.....според мен Ел от зор да го предпази, ще забърка някаква непредвидена каша....и севгилито тамън даврандисал се от куршумите, ще смени реанимацията с решетки newsm78

# 552
# 553
Мира,  това че ще го придружава неотлъчно докато е ранен е ясно,но това в никакъв случай не е кардинално решение за тях двамата? newsm78Много съм любопитна какво е намислила този път?
Сабина,ама ти се отнасяш много пренебрежително към турското здравеопазване?Как можеш да кажеш такова нещо,че нямали къде да хвърлят марлята-това в едно модерно здравеопазване като тяхното е направо за потрес. hahaha hahaha

Вели, Сабинче, Димони  Hug много благодаря за смехотерапията!

Вели, ако Елиф реши да отказва Йомер от преследването на Таяр, няма как да бъде сигурна, че при други полицейски акции няма да се случи най-лошото. Смисълът на живота досега за Йомер е бил да бъде полицай. Надали ще позволи на Елиф тепърва да го разубеждава.

# 554
Как ни взимат за гургулички?  Wink Значи втори трей и комисаря не си отваря гьозлерите.  Shocked Дефибрилатор, кървави марли, кахърна музика и още малко ще си речем - вай, Йо влезнА в клуба "Гушнал букета".  Wink Майтапа настрана дано да го държат в такова заспало състояние само до първите реклами!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт