"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 37 тема

• 42 360
  • 749
  •   1
Отговори
# 390
  • В Града на Липите
Щото ме четат! Даже предложих хич да не пускат трей, ама чак толкова не може.  Thinking Пуснаха един миже да те лажем.  Wink ТрЕбва да се поддържа интригата и съспенса!

Абе те и с трей могат да навържат съспенса с интригата  Grinning
Представи си нещо такова в 30 секунди.
Притичващи лекари и сестри на забавен каданс. Ел припада в ръцете на Лево... Деня се сменя в нощ... И пак в ден... Ел залепила устни в устните на Йо: събуди се спящ красавецо. Веднага!
В отговор той захапва устната й   Grinning
Следваща сцена Йо в онези смешни болнични одежди стил рокля с цепка е хванал здраво Лево през врата и е опрял скалпел във врата му съска "нежно" в ухото: Мъртъв си!!
Ел влетява в стаята.
Чува се пистолетен изтрел.
Всички гледат втрещено!

# 391
Или една такава сцена:
Йо лежи със затворени очи и блед тен сливащ се с чаршафа.
Ел ридае надвесена над него и сълзите и капят по брадата му.
Ел - Йомер, отвори очи любими! Не ме оставяй!
Залепва му целувка по устата.
Йо отваря бавно очи и все повече се ококорва. Със сетни сили се отдръпва и вика:
Дръпни се, кадън! Ще ме удушиш.

# 392
  • В Града на Липите
Хаха, Селфи  Joy  Joy това може да се случи само и единствено ако Ел е объркала болничното легло в стреса и калабалъка

П.п.Обаче забелязах, че и на двете концепцията ни все около целувките се върти  Wink

# 393
То за такива усамотявания ще трябва време, че като се изсипят Елван, Мелике, племенниците, Фатма, Хати, сестрите Денизер и половината полицейско управление младите ще останат баш баша някъде сабах-сабах.  ooooh!

.Обаче забелязах, че и на двете концепцията ни все около целувките се върти  Wink

Дору!  newsm10 Важна е концепцията!

# 394
Здравейте на всички!
След няколкодневно отсъствие изненадата и удоволствието, след като влязох в темата, са на MAX  Simple Smile
С интерес изчетох всичко, което сте споделили.
Огромни благодарности на целия екип, превел поредния епизод  smile3525 smile3525

Хриси, твоят сценарий просто ме просна по гръб... от кикот  Joy Joy Ама толкова ми хареса!!! Супер!  Удоволствие е да те чета   bouquet

След като изгледах епизода с превод у мен се затвърди усещането, че и в главата на Йомер се завъдиха някакви съмнения, свързани с "хора от най-близкото му обкръжение" - както каза Сами /или нещо подобно/.
Последната сцена за мен беше изключителна. Смразяваща игра Енгин... в един момент май повярвах, че умира - толкова болка, изненада, любов, съжаление.... в очите му. Забравих за "дупките" в сценария.

Спокойна вечер и успешна нова седмица!
 newsm10 newsm03

# 395
  • AMS
Момичета,  Hug  Hug Hug благодаря за реакциите и лайковете.
Емоционална съм доста на тема рак и жени. Аз макар да не съм се сдобила с това, съм го преживяла с операциите, с химиотерапиите и ... на един мъж - ММ

Хриси,  Hug права си, че и мъжете актьори, не са пощадени. Даже там е най-жестокото оплюване и хващане за косите.  Като свършат мъжете, подхващат и жените. Възхищавам се на твоето умение и толерантност и най-вече на чувството ти за хумор. Именно това е начина да поднесеш критиката, към който и да било. Ето така, както е написала Детелинка за подсказката, или както Велиана, Селфи, Меги обичат много пъти да се шегуват.  
Признавам си, че на мен също са ми избивали бушоните и не съм от тези, дето не грешат, но започнах да се уча от вас на добро поведение.

И сега да уважа и аплодирам мъжете -

Алпер Тюдери на конгрес по онкология представя своя проект - Имам едно желание

В този проект взе дейно участие колегата му Енгин Акюрек!!!

Момичета, искам да споделя, че аз не знам как точно реагирам в инфарктни ситуации, погледнато от страни. Не че не са ми се случвали. Знам само, че сълзи ми избиват много по-късно, когато всичко е отминало. Но и сега, като се сетя за тези моменти, всичко го виждам на забавен каданс.

На всички, които са писали днес по съдържанието на епизода, много, много благодаря!!!

Елинор,   Hug   мамата ми прави и на мен номера, а имам да сглобявам пост и аз със стоп кадри.

ПП: Хриси,   Селфи,   благодаря, че разведрявате атмосферата!!!

Последна редакция: нд, 09 ное 2014, 22:01 от Di...va

# 396
  • В Града на Липите
Дива  Hug факт е, че е много трудно човек да се научи да лавира из виртуалното пространство безаварийно  Grinning
Изисква се най-вече да уважава хората с които общува и мнението им. А най-много чувствата им.
И аз съм грешала, и са ме строявали в две редици  Grinning и понякога яхвам метлата (при телците е неизбежно) но се опитвам да не забравям, че това е тема за забавление и хората влизат тук за да се разтоварят, а не да се натоварят  Grinning

Селфииии, пиши им, че си искаме трея след като те четат, плиииз   Grinning
Обещавам нищо да не искам за имения си ден  Joy

# 397
И да им пиша, и да не им пиша следващия трей ярън. Демек - утре.  Peace Няма да е чак за имения ти ден.

# 398
  • In the light side of the Moon!
поради проблема с мамата не успях да видя снимките на Ели  Hug но пък я из4етох с удоволствие  Peace

Хриси, наистина намалиха вси4ко.... 4ок хакласън си....и в понеделник пускат вси4ко наведнъж...това хи4 не ми харесва , ама и4  Crossing Arms ами по-добре всеки ден по нещи4ко да имаме  Crossing Arms

Дива,  Hug в такива ситуации 4овек се стяга, сълзите идват след като вси4ко е преминало и се отпусне тялото, мозъка не е блокирал и запо4ва да мисли адекватно....
то4но затова и аз не о4аквах реки от сълзи от страна на Елиф4е.....тях ще видим в следващия еп  Laughing няма да ни ги спестят  ooooh!

аз това забравих да спомена, 4е Ел е много сладка, когато се срамува  Laughing имахме такава сцена и ако не се лъжа май за 1ви път...пред колата, когато Йо я изпращаше да си върви.
А пък на Левент на подаръка се радваше като малко дете  Joy Joy Joy само дето Йо я свали на земята  Joy Joy Joy

# 399
  • In the light side of the Moon!
ааа и това забравих да кажа...Лев4о ми харесва все пове4е и пове4е  Embarassed май съм на път да се Флюбя  smile3502
ама 4ок сладурски се засмя, когато Ел му каза 4е Йо ще се зарадва  Joy Joy Joy и след това стана сериозен...милия...несподелена лИбоФ  ooooh! тц,тц,тц  Crossing Arms

# 400
  • Варна
                   За пореден път ме разтресе интервюто на Сема, защото отново се сблъсквам със силен характер, който успява да се противопостави и да пребори коварното заболяване. Пиша, за пореден, защото откакто получих този удар от съдбата непрекъснато чета подобни преживявания почти равни на подвиг. Всяко следващо за пореден път ме убеждава, че „лечението“ почти на 80% зависи от нас самите. Дай Боже да е така! Дай Боже всеки да успее да мобилизира собственото си съзнание така че той самият да е крайният победител, а не коварното осмоного. Дай Боже и аз да успея! Praynig Простете ми емоционалното отклонение!

Скрит текст:

Варна, Селфи, благодаря ви за интервюто със Сема!!!

Момичета, много от нещата, които споделя Сема ми е споделила моя много близка приятелка. Химиотерапията е нещо ужасно, но без нея не може да има успешно лечение, за съжаление.
Най-много ме впечатлява, че за да се излекуваш, за да се избавиш от коварния рак,  да продължиш напред , трябва задължително да бръкнеш дълбоко в себе си и извадиш силата, вярата и смелостта.
Ох! Шапка ѝ свалям, че е дала това интервю и то в този момент, когато са минали едва 6 месеца.

По този повод искам да отбележа, че тук в нашия форум, залисани по мъжете, често пъти се хвърлят упреци към жените.
Не ми слагайте клеймо, че мразя мъжете и те не ме интересуват.
Напротив!
Та аз все пак съм жена!

Не навиждам писания за "бели птици", за слаба игра, за това, че някоя от актрисите не е убедила с играта си и ....
Не мога да си позволя да излея толкова злоба и омраза към друга жена.
За сценаристките писах, че ако аз съм подложена на това, да гледат работата ми под лупа, кадър по кадър и да ми пишат оценка, при това неспециалисти, не бих издържала.  
Може би поведението ми е такова, поради  яростните фенки на мъжете.
Ненавиждам противопоставянето и изтъкването на заслуги на едни, за сметка на други!!!
Те просто ме карат да изкрещя - DUR / СПРЕТЕ СЕ!!!
Долу ръцете от Сема, Ейлем, Едже, Мелек, Хилял, Берен, Туба, Фарах, Фахрие, Серенай, Хазал, Мерием, Мелиса, ...  
Ако са ми направили толкова лошо впечатление, най-малкото бих го премълчала.
Но да изливам злобата си върху тези жени, които се трудят толкова много и аз гледам техните произведения, е все едно да си плюя на сурата.

Желая на всички здраве!!!

Имах да пиша и друго, но друг път, че сега съм малко ....

Дива Hug, благодаря за този пост! Напълно с две ръце го подкрепям!!!!! Peace Peace
И тъй като аз съм една от онези, които употребяват израза „двете бели птици“, искам само да поясня, че го правя наистина с много обич и уважение към труда им. Та тези двечките вече години наред са ме паркирали пред екрана и просто няма как да не им свалям шапка. А между другото „бели птици „- в моето съзнание са лебедите, които безкрайно много обичам!

Скрит текст:
Здравейте, диамантени момичета!

Бризче,  Hug   love001

Дива, прочетох те с удоволствие. Принципно съм съгласна с всичко, което си написала. Естествено, че човек може да си обясни и по този начин операцията, но това само в случай , че не иска да се замисля. То и аз не искам, защото предпочитам да си гледам без да обръщам внимание на такива подробности, да следя рамката, основният замисъл и всичко останало просто да подминавам. Но тъй като ти подробно описа твоето обяснение за тази операция (уточнявам, че говоря за спирането на буса), ще вметна някои мои мисли, които се пораждат от написаното от теб.

Принципно лъжливото съобщение, трябваше да включва информация, че Метин ще го водят отново на медицински преглед и ще бъде придружаван от Сами и неговите хора. Трябваше също да се опише и точният маршрут, по който ще минат. Вероятно това е станало преди тръгването и то само в управлението. На нас ни дадоха съобщението след това по предавателите, което чу и Хюсеин. Пелин обаче е информирала Али и дори само той е достатъчен източник на инфо за Таяр. До тук замисълът на операцията си е ок. Очакването е хора на Таяр, не самият той, да се опитат да спрат буса по описания маршрут.
Изпускаме в този случай подробността, че полицейско превозно средство, което е с престъпник не спира в никакъв случай да помага на изпаднали в беда по пътя други превозни средства. Единственото, което може и трябва да направи е да информира по станцията съответните служби, които да дойдат на посоченото място и да окажат съответната компетентна помощ. Платното в ляво беше свободно и можеха спокойно да подминат колите. След това разбира се можеше да се развие друг екшън, но тъй като планът на нашите беше да спрат, всичко си е ок.
Хората на Невзат са от дребните риби. Те нямат допир до големите. Те са само изпълнители. Дори Невзат едва ли познава баш шефа. Там йерархията е друга. Но така или иначе всички са хора на Таяр. Та тези хора ако са имали за цел само да спрат един бял автобус, без да са предупредени, че вътре освен престъпник има и полицаи, значи Невзат и хората му трябва да са скрити някъде в шубраците. Защото какъв е смисълът само от спирането? Целта им би трябвало да бъде отвличане на Метин. Тяхната цел обаче не се появява и да речем, че и Невзат и хората му затова не реагират. Само че те би трябвало да са видяли, че полицията ги притиска , че един от хората им говори с някой по телефона и логично би било да се обадят и предупредят нататък по веригата какво се е случило. И че Метин не е във буса, което означава, че това е клопка. Такова нещо не видяхме. Онези от къщата си бяха там спокойни и нямаха никакво намерение да се местят някъде. А една такава операция няма никакъв смисъл, ако не цели отвличане на Метин. И как тогава няма да знаят за какво иде реч?
От друга страна, след като хората на Невзад не са информирани за нищо, ако целта им е само да забавят буса докато дойдат останалите, от какъв зор единият ще ходи и ще се опитва да отваря буса, докато другият занимава шофьора. Той на своя глава ли прави това? Няма как един престъпник да се превозва сам само с един шофьор.  Тъй че тази акция си остава странна и тя е или продукт на безкрайната тъпотия на похитителите, или на нещо друго.
Но едва ли повечето зрители се замислят толкова много върху такива подробности, тъй че спокойно можем да прескочим и ние това.

Що се отнася дали ще обявят Йомер за мъртъв и ще го оставят да работи под прикритие – аз не виждам особен смисъл. По принцип действието се развива само покрай Йомер. Затова и си мисля, че всички тези болнични истории ще приключат много бързо. Вероятно информацията, че ще се гътне е фалшива, за да могат лекарите да си вършат работата по-лесно и да няма излишни нападения в болницата. Дори е възможно раната да не е толкова страшна.
Не мисля, че изчезването на Йомер по някакъв начин ще облекчи положението на Елиф по отношение на Таяр. Та той вече гледа на нея като на смъртен враг. Искаше му се да я удуши там на място. И едва ли няма да измисли отмъщение.

Що се отнася до Метин – там има различни възможности. Но предпочитам да не гадая.

Варна,  newsm51 много благодаря за преводът на това интервю. Прочетох го със затаен дъх, защото майка ми страда от тази болест и аз самата съм в рисковата група. Малко лошо впечатление ми направи това, че докторът веднага е казал, че това трябва да е рак. При мен никой не ми каза такова нещо. Само аз си го помислих. Но първото нещо, което направиха след мамографията беше биопсията, защото само тя може да отговори точно на въпроса. При Сема това изследване става едва след операцията. Това ми  е странно. Всичко останало по някакъв начин ми е познато и ме докосва силно.
Селфи,  Hug
        Димони, не е чак толкова странно- и при мен изследванията последваха след операцията, понеже преди това изобщо никой не се усъмни за раково образувание- всички смятаха, че е доброкачествено и понеже решението за операция вече го бях взела не сме се занимавали с други изследвания. Лошото е, че хистологичният резултат действа като удар с чук и ако не успееш да се съвземеш бързо веднага можеш да попаднеш в месомелачката на това гадно заболяване. Sad

# 401
  • В Града на Липите
А пък на Левент на подаръка се радваше като малко дете  Joy само дето Йо я свали на земята  Joy

Меги, а тя тоя път дали му повярва вече  newsm78  
Не за друго ами Лево бой ми е много симпатичен и не ми се иска да минава разкрасителните процедури на Йо.  Grinning

Селфи то на имения ми ден може и да има трей, обаче аз едва ли ще го видя, поради домакински съображения от готварско-сервитьорско естество.

П.п. Бризче  Hug Hug  Hug ще успееш  Hug

Последна редакция: нд, 09 ное 2014, 22:44 от hrissi_sz

# 402
Бризче, Димони, Дива и всички, които са споделили съдбата на Сема

# 403
Привет на компанията. wavey
Не взимам отношение към теми свързани със здравето и медицината защото съм си лаик от всякъде,но първия пост на "дивите бодли" ми прозвуча доста сексистки и феминистки и това ме провокира да напиша,че и мъжете страдаме от рак да речем на простата и си умираме ей така за едното нищо!? Не си мислете ,че се оправяме от раз с ПРОСТАТИН НЕО на д-р Тошков.  Naughty С него дори простотията не можем да си излекуваме,така че и ние се подлагаме на химио и лъче терапия.Баща ми се бори над 10 години и аз съм изпитал и участвал в тази борба всеки ден,час,минута и секунда. Naughty
Другарките с турските имена дето сте ги изредели не ги познавам,но дано да се оправят по-бързо от тази коварна болест. Ако има и тук дами които се борят с тази болест им желая сполука,кураж и вяра,че ще се преборят!
Втория пост постави нещата в нормалната плоскост,но аз вече се бях набрал и тъй като и моя човек не спечели днес не се сдържах.Та приятна ви вечер. Peace

# 404
Здравейте елмазки.  Two Hearts Two Hearts

Варна, много благодаря за превода на интервюто на Сема.  bouquet Hug  И аз съм много чувствителна на тази тема, защото леля ми е болна от рак, премина през операции сега е на химиотерапия и мога да потвърдя, че химиотерапията е нещо ужасно. ooooh!  Но без нея не може. Сема е много силна жена, много добре е описала етапите, през които всеки болен минава, аз прочетох интервюто й, плачейки, защото всяка нейна дума ми е позната...Леля ми също е силна жена и вярвам, че ще се справи.  Simple Smile

Дива, благодаря, споделям това, което си написала.  Hug

Ели  Hug Хриси  Hug Бризче  HugДимони HugСелфи HugМеги  Hug

Що ли не се учудвам, че Енгин си гледа телефона?!  Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт