"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 37 тема

• 42 348
  • 749
  •   1
Отговори
# 405
Желая на всички Вас и на вашите близки ЗДРАВЕ и Любов! Смятам, че са много здраво свързани и Ви желая от сърце всеки ваш ден да е изпълнен с тези две най-хубави неща! Hug Hug Hug

# 406
Меги, Селфи, може ли да постнете туитъра на сценаристките?  Praynig Hug Любопитно ми е да прочета какво им пишат за сериала.  Simple Smile Simple Smile

# 407
  • In the light side of the Moon!
Бриз4е  Hug
"Болестите се лекуват с мисъл. Мисълта може да изпъди всяка болест от човешкия организъм.

Мощно нещо е словото. Мощна е и човешката мисъл. Достатъчно е човек да приложи съзнателно, с вяра мисълта си, за да опита силата . За това е нужна воля. Чрез мисълта се лекуват хора от неизлечими, страшни болести. Повярва ли в силата на мисълта, човек може да прави чудеса с нея. Обаче за това се иска силна воля, без никакво колебание."

Петър Дънов

изпращам ти цялата си позитивна енергия, бъди силна и никога не се съмнявай в успеха си!!!

# 408
Меги, Селфи, може ли да постнете туитъра на сценаристките?  Praynig Hug Любопитно ми е да прочета какво им пишат за сериала.  Simple Smile Simple Smile

Sema Ergenekon
@semaergenekonn

eylemmmc
@canpolatozkok

# 409
Желая на всички Вас и на вашите близки ЗДРАВЕ и Любов! Смятам, че са много здраво свързани и Ви желая от сърце всеки ваш ден да е изпълнен с тези две най-хубави неща! Hug Hug Hug

Присъединявам се към пожеланията Hug Hug Hug

Спокойна нощ, момичета! Heart Eyes

# 410
  • Разград

# 411
А пък на Левент на подаръка се радваше като малко дете  Joy само дето Йо я свали на земята  Joy

Меги, а тя тоя път дали му повярва вече  newsm78  
Не за друго ами Лево бой ми е много симпатичен и не ми се иска да минава разкрасителните процедури на Йо.  Grinning

мисля 4е този път му повярва  Joy Joy Joy
ама и той завалията, виж за какво се хвана  Joy Joy подарил й бил вси4ко, което оби4ала... шоколад4е, теменужки, молив4ета  Joy Joy Joy ама как може Ел да си споделя с Лев4о какви неща оби4а  Joy Joy Joy
Йо беше ядосан, но пък ме разсмя  Joy Joy Joy хубаво е да се ревнуват от време на време, защото са сладки  Laughing

# 412
И на мен са ми много сладки Heart Eyes

Момичета,наистина е клише,но ви казвам-голяма част от лечението е позитивната мисъл Hug Сигурна съм в това,което твърдя Peace Дай боже на всички сила и мъдрост да преодоляват трудностите Hug

# 413
Меги, мерси много.  Hug Hug

Левчо, вече изяде една тупалка от Йо, според мен няма да рискува втори път.  hahaha hahaha hahaha

# 414
  • Варна
Бриз4е  Hug
"Болестите се лекуват с мисъл. Мисълта може да изпъди всяка болест от човешкия организъм.

Мощно нещо е словото. Мощна е и човешката мисъл. Достатъчно е човек да приложи съзнателно, с вяра мисълта си, за да опита силата . За това е нужна воля. Чрез мисълта се лекуват хора от неизлечими, страшни болести. Повярва ли в силата на мисълта, човек може да прави чудеса с нея. Обаче за това се иска силна воля, без никакво колебание."

Петър Дънов

изпращам ти цялата си позитивна енергия, бъди силна и никога не се съмнявай в успеха си!!!
  love001

# 415
  • Разград

# 416
  • Сливен
             Здравейте, момичета, в късни доби! Пардон, в малките часове на новия ден! Hug

Много се разчувствах от интервюто на Сема. Дай Боже, всичко да е наред! Peace

Чак сега успях да изгледам преведената серия. Много ми хареса . Още при  онлайн гледането ме впечатли, но друго си е да разбираш 100% всичко. Финалът е много силен. Реакциите на всички са много точни, поне за мен. Повярвах им безрезервно! Peace  Реките от сълзи ще дойдат в сряда. Тогава Туба ще ни покаже още 200 вида емоции. Много е добра, органична! Затова я очаква и EMMY!Дай,Боже! Peace Peace Peace Peace Peace

Лека нощ!

# 417
  • AMS
Бризче,  Hug точно теб, ама точно теб  Hug не съм имала предвид. Толкова много обичам постовете ти, че дори и да си го писала, не съм го възприела в този смисъл.  Знаеш, че си те представям такава, каквато си на аватара. Други, съвсем други, имам предвид и там не съм те срещала.

Димони,   добре, че ти е цитиран поста, който си дописала, та да се върна да прочета!

Дейзи,   kirilova_kb, Миранда, Боби, kyty, Рина, Ваня,

Момичета, имам си бръмбар в главата и няма да миряса, докато не го споделя.
Макар че мамата нещо куца днес и не ми отваря снимките на Елинор, та дано ми се отвори парашута.

В последния епизод много ми харесаха часовниците и искам да ги подредя.
Обичам да следя часовника. Датите забравям, или бъркам, но дните от седмица и часовете помня.  

16 часа от едно денонощие, в което ударите на часовника, се заменят с ударите на сърцето

Сутринта премина в "шеги и закачки"

Скрит текст:

С напредване на времето играта започна да загрубява

Скрит текст:

Някой си нямаха представа колко е часа

Скрит текст:

Други искаха времето да спре

Скрит текст:

Трети искаха да върна времето назад

Скрит текст:

Но то започна да напредва, дори при определени условия

Скрит текст:

Тук часовникът у Денизер все още цъкаше

Скрит текст:

Изгубените, бяха намерени на време

Скрит текст:

И ето тук започнаха да се чуват и ударите на сърцето

Скрит текст:

Но времето може  да си прави и шеги

Скрит текст:

Дори да забравим за него

Скрит текст:

А то си върви ли върви

Скрит текст:

Дори май започна да бърза

Скрит текст:

Зазорява

Скрит текст:

Накрая часовникът спря, за да продължи да бие сърцето

# 418
Здравейте мили момичета,  Hug

Разчувствахте ме със споделеното от вас. Присъединявам се към пожеланията за ЗДРАВЕ, защото знам цената му - минах по този ужасен път преди години, а бях само на 22. Никога не се предадох! Ядосвах се на господ, че ми причинява това, но и за миг не съм се съмнявала, че ще победя! Плачех на "Кони привередливые" на Владимир Висоцки, но знаех, че няма да пропадна в пропастта:

До ръба на пропастта, на самия му край,
аз конете си, ще подкарам, ще пришпоря.
Нещо въздухът ми е малко. Вятър пия, мъгла преглъщам,
и усещам с отчаян възторг -пропадам, пропадам!
Ех, по - бавно коне, по - бавно!
И не слушайте стегнатата плетка на камшика!

Но нещо конете ми се случиха капризни,
да поживея не успях и да попея също!

Аз конете ще напоя!
Аз куплета ще допея!
Макар още малко, да постоя на ръба!

Мила Бризче,  Hug кураж, миличка! Знам, че ще победиш! Сигурно всички ти казват рецепти. На мен ми помогна 200 гр. алое или столетник, които се раздробяват и се поставят в 800 мл. буркан. Добавят се 500 мл. /1 бирена бутилка/ червено вино /за предпочитане - домашно/ и 100 гр. пчелен мед. Сместа се поставя в хладилник и се разбърква ежедневно в продължение на 7 дни. Започва се с 1 чаена лъжичка преди ядене три пъти на ден. След една седмица се пие по една супена лъжица три пъти на ден преди ядене. Нали знаеш, че дозата прави отровата. Първоначално бях заявила, че няма да пия "бабини деветини", но се радвам, че размислих! Можеш да продължиш с нова доза от това лекарство, но поне след един месец от приема на предишните 800 мл.

Мисли само за хубави неща! Обичай живота и си обещай, че никога няма да се предадеш! Силно те прегръщам и ти предавам силата, с която победих!

Мила Дива,  Hug поздравления за пост № 374!

Ще си позволя да добавя какво ми направи впечатление в цялата тази история. Негативизмът тръгна от хора, които твърдят, че гледат Туба за първи път. Според тях тя не реагирала адекватно на раняването на Йомер.

Героинята Елиф има история - тя в рамките на няколко месеца загуби баща, майка и зет. Смъртта витае около нея. Сестра й беше в неизвестност, тя самата беше плячка в ръцете на бандити. Поставете се на нейно място. Няма ли да изпитвате вледеняващ ужас, че всичко се повтаря, че сте орисана да срещате само смърт и тъга? Спомнете си отрицанието й - Не! Не ме оставяй, Йомер! - тя моли него и съдбата си! Психологически вярно и точно изиграно от Туба, защото след всички тези нещастия, Елиф би трябвало да се чувства обречена да страда и да е приела това за своя орис. Това обяснява и проследяването на любимия, тревогите и страховете й, че може да го загуби. Смятам, че изречената от нея фраза, че ги чакат дълги години заедно, беше предназначена да ни напомни, че човешките планове могат само да разсмеят бог.

Мила Дива,  Hug хора, които не познават нещо, но го коментират ми напомнят на любители на чалга, които казват, че мразят опера, но никога не са слушали ария през живота си! Няма как да започнеш да харесваш нещо, ако не го опознаеш! Може би, ако знаеха, че Туба е единствената турска актриса досега номинирана за International Emmy Award за участието си в "20 минути" и че единствения турски сериал, номиниран на телевизионния фестивал в Монте Карло се казва "Аси", както е и името на главната героиня в него, роля, изиграна перфектно от същата тази Туба, щяха да имат друго мнение. Сигурна съм, че хейтърките гледат само Енгин и затова имат толкова повърхностни наблюдения върху играта на другите актьори! Не се извинявам, че ги наричам така! Хора, които мразят или иначе казано, енергийни вампири, които ядосват с негативизма си, за да се хранят от енергията на другите. Нарочно им връщам жеста! Забелязах, че любимият им Енгин, Тувана и аз сме една зодия - СПРАВЕДЛИВОСТ! Каквото почукало, такова се обадило! Само да добавя, че ако не престанете, както ви помоли Дива, ще правите единствено себе си смешни и жалки с грозните опити да очерняте доброто и красивото! Ако знаехте колко кратък и непредсказуем е всъщност живота, нямаше да го пилеете в мразене на каквото и да било!

По повод ревността на Йомер - той удари Фатих, защото беше бесен и недоволен от Нил, че тя е споделила негови съкровени тайни. Няколко часа по - късно другия баджанак упрекна Елиф, че е казала на Левент същото, което и на него! В живота това се случва непрекъснато - съдбата ни прави чудесни номера като ни поставя в същите ситуации, които сме порицавали при другите хора.

Тим,  Hug твоят човек Луис Хамилтън ли се казва? Спрях да гледам Формулата след смъртта на моя човек - Айртон Сена. Гаджето на твоя любимец - Никол Шерзингер е много талантлива красавица - певица, танцьорка, актриса и модел. Тя изпя заедно с моите любимци "Ил диво" - Memory - от мюзикъла "Котките" на Андрю Лойд Уебър в последния им албум. Част от текста има връзка с това, което коментираме:

Daylight
I must wait for the sunrise
I must think of a new life
And I mustn't give in
When the dawn comes
Tonight will be a memory too
And a new day will begin

Дневна светлина
Аз трябва да чакам изгрева
Трябва да мисля за новия живот
И не трябва да се предавам
Когато зората идва,
тази вечер ще бъде също спомен
и новият ден ще започне!

Засекретили са всички клипчета с Никол и Ил диво, но Барбра Стрейзънд също е страхотен вариант:

http://vbox7.com/play:1e1da5c4 - с превод

# 419
Добро утро, момичета!  Hug

Интервюто на Сема, (наистина страхотно интервю! Възхитена съм!) за превода на което много благодаря Варна  Hug) е провокирало снощи прекрасните ви постове!  Hug

Присъединявам и моята позитивна енергия към вашите и дано болните оздравеят, а здравите не се разболяват!  Praynig Praynig Praynig

Убедена съм, че ще успеят и Сема, и Бризчето  Hug, и дълги години (Елиф  Simple Smile) ще се радваме на творчеството им!  Hug Използвам случая за благодаря на Морски бриз  Hug за красивите стихове, с които ни забавлява!   bouquet

Раздадох много лайкчета, за мен беше удоволствие!  Hug

Ето една фенка, успяла да се снима с мъжкия каст!  Grinning

Пожелавам на посещаващите Истанбул такъв "улов"!  Laughing

И малко мъжка мода!  Peace

Скрит текст:

Приятен ден и много любов на всички!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт