"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 37 тема

• 42 367
  • 749
  •   1
Отговори
# 435
 Hug

Уж влязох за да се посмея малко с вас, че събирам сили да изгледам преведената серия, а то какви тъжни постове Weary. Чела съм много интервюта на болни от рак като Сема и разказ за това, как са успели да предолеят тази коварна болест! Всички те са стигнали до един извод: нужно е човек да преосмисля периодично живота си, защото въвлечени във вихъра на живота, често забравяме най-ценното: човешкото здраве newsm78 и се хабим за излишни щуротии с такава енергия, че сами не можем да повярваме впоследствие, че това сме били ние Heart Eyes
Бризче Hug, живей с максимата, че Господ си знае работата, ти си длъжна да направиш всичко, което ти е по силите, за да преодолееш тази гадна болест, вярвай в себе си - МОЖЕШ!!!, пък да става каквото ще, пожелавам ти от сърце да имаш волята да се бориш и спокойствието, че борбата ти няма да остане незабелязана!  smile3521

Tracy Chapman - New Beginning

The whole world's broke and it ain't worth fixing
It's time to start all over, make a new beginning
There's too much pain, too much suffering
Let's resolve to start all over make a new beginning!

Кураж и вяра, че можеш и ЩЕ се справиш! Peace

# 436
  • Варна
Вай бе, Бриз отново плаче-
от щастие сега обаче!!!!
Подкрепата от виртуала
сила давала в реала!

Благодаря Ви, мои мили!
Нека Бог Ви дава сили!
Бъдете здрави и добри
през всичките си земни дни!

И за да не СПАМя повече:  smile3503

Йо с Елифче се поднася
и в мечти се той отнася-
чайче май му се привижда,
пие му се две не вижда!

Заблуденият куршум
от предишния болюм
погледа му замъгли,
но не може го уби!

Туй "Сени севийорум!"
не го каза той наум
и ще трябва да доказва,
всеки ден да го показва!

Още в сряда пред Елиф
ще го видим здрав и жив
как щастливо я целува
и за чайче пак бленува!

# 437
Здравейте Hug Hug
Морски бриз newsm03
От все сърце ти изпращам позитивната  енергия на
цялото Черно море,океани и на всички позитивни хора по земята.
Вярвай в себе си и ще успееш.
По често сменяй музиката  от радиото в главата си, като усетиш
че често слушаш едно и също, сменяй станцията,вярвай ми има ефект.
Успех мило момиче
Скрит текст:

# 438
Здравейте!!!
Подсказки...
Скрит текст:
Ух че са хубави..
Среща между Мерт и Мето.
Елиф кротко чака да влезе при любимия си ,защото не пускат никой друг от семейството ,но мама Елван казва ,че годеницата му трябва да влезе .
има хубави слова от  Елиф ,като.."Днес ти още веднъж  ми каза ,че ме обичаш-първия път ,аз съсипах това,2рия път ти си затвори очите... Отвори си очите и ми кажи ,че ме обичаш , аз още не съм ти се...  ..не успявам да прочета всичко
това е на първо четене , Надявам се Варна да се появи ,та да не ви подведа  .
Хубави сцени в къщата на Йомер..
Елиф поднася  закуска ,на Йомер му харесва това и се шегува ,

Последна редакция: пн, 10 ное 2014, 14:41 от Maya@

# 439
Здравейте!!!
Подсказки...
Скрит текст:
Ух че са хубави..
Среща между Мерт и Мето.
Елиф кротко чака да влезе при любимия си ,защото не пускат никой друг от семейството ,но мама Елван казва ,че годеницата му трябва да влезе .
има хубави слова от  Елиф ,като.. "ти 2пъти ми каза ,че ме обичаш,после си затвори очите... първия път,аз съсипах това,.. Събуди се и ми кажи ,че ме обичаш , аз още не съм ти се  ..не успявам да прочета всичко
това е на първо четене , Надявам се Варна да се появи ,та да не ви подведа  "Днес ти още веднъж  ми каза ,че ме обичаш-първия път ,аз съсипах това,2рия път ти си затвори очите... Събуди се и ми кажи ,че ме обичаш , аз още не съм ти се...

Хубаво, но освен имената само къзъм(дъще) към Елиф от Елван разбрах newsm45

# 440
Здравейте елмазки.  Two Hearts Two Hearts

Бризче, и аз ти пращам цялата си позитивна енергия.  Hug Hug Само напред и нагоре, трябва да сме силни да се борим в този живот и тогава нещата се оправят. Силата и вярата са неещата, които ни водят напред и ни помагат да предолеем трудните моменти.

Мира, Hug Никол Шерцингер и аз много я харесвам и то в момента, в който установих, че е много талантлива. Тя не е от тези комерсиално звезди, които разчитат предимни на визия и на компютърно модулиране на гласа, защото и в Америка има такива, пример Бритни Спиърс, която макар и поп икона, не пее на живо от години, винаги е на плейбек като компенсира това с много танци. Никол е истински талантлива с красив глас, който аз много харесвам. Пращам ти поздра с едно любимо нейно изпъкнение на Кристин във " Фантомът на операта" . Още повече м и харесва, че в изпълнението участват едни от най-добрите британски оперни певци.  Heart Eyes

И превод на песента:

http://vbox7.com/play:b0d82542

Майче.   bouquet

Последна редакция: пн, 10 ное 2014, 15:12 от daizy_g

# 441
  • Варна
Здравейте!!!
Подсказки...
Скрит текст:
Ух че са хубави..
Среща между Мерт и Мето.
има хубави слова от  Елиф ,като.. "ти 2пъти ми каза ,че ме обичаш,после си затвори очите... първия път,признанието ти в кафето аз го  съсипах ,.. Събуди се и ми кажи ,че ме обичаш , аз още не съм ти се  ..не успявам да прочета всичко
това е на първо четене , Надявам се Варна да се появи ,та да не ви подведа  "Днес ти още веднъж  ми каза ,че ме обичаш-първия път ,аз съсипах това,2рия път ти си затвори очите... Събуди се и ми кажи ,че ме обичаш , аз още не съм ти се...
Хубави сцени в къщата на Йомер..
Елиф поднася  закуска ,на Йомер му харесва това и се шегува ,
Етооооооооооо smile3501 smile3501 smile3501

Съживителна цАлИвка
от любимата Елифка,
Комисаря ще събуди-
нека никой се не чуди! Naughty

После кротко у дома,
в стаята съвсем сама,
тя закуска ще му спретне,
Йо с шеги ще я подметне:  Laughing

"Що бе, мила, няма чай?"-
с обич ще я наругай-
"Супичката не помага,
чайче мен ми по-приляга!" Mr. Green

# 442
# 443
# 444
  / Хубаво, но освен имената само къзъм(дъще) към Елиф от Елван разбрах/
сабина , 
Според мен "Къзъм е обръщението  към мед сестрата а сьозлю ,означава . обещали са се един на друг-по-точно "годеници"

# 445

подсказката:

Скрит текст:
Kara Para Aşk 24. Bölüm Tüyolar:

Ömer vurulunca, Sami komiser bunun acısını Pelin’den çıkartıyor.
Metin, Ömer’e söz vermişti ya her şeyi anlatmak için…Sizce şimdi başkasına anlatır mı olanı biteni…
Bu arada bu bölüm bir Mert - Metin sohbeti var. Vallahi fena sahne… İşler karışıyor.

Hastanede Ömer’i ziyaret etmek için sadece ailesine izin veriyorlar. Elvan teyze yapıyor yine anneliğini…
ELVAN : Kızım ben de şimdi abisi gibi fenalaşmayayım... sözlüsü girsin yanına...

Elif usulca bekliyor sevdiğini ama metanetli…
ELİF : Sen bugün bana bir kez daha beni sevdiğini söyledin... sonra kapadın gözlerini... İlk söylediğinde o kahvaltıda... Ben yazık etmiştim bu itirafına.. Şimdi de hayat.. Ömer hadi gözlerini aç ve bana beni sevdiğini söyle.. Ben sana doyamadım Ömer...

Hüseyin’in neler yaptığını zaten biliyorsunuz fragmandan… Ama Tayyar dokuz canlıdır unutmayın!

Ömer vuruldu diye çok üzülmeyin( Biliyorum sevinçten bayram yaptığınızı…) güzel sahneler izleyeceksiniz özellikle Ömer’lerin evinde…

ELİF : Hadi kalk... kahvaltını getirdim...
ÖMER : Vay... ben bu işi çok sevdim. Acaba bir daha mı vurulsam?

Последна редакция: пн, 10 ное 2014, 15:00 от rina-rina

# 446
   Може, Мая. Понеже следва реплика на Елиф и помислих, че е диалог. Е, така, като не знаеш турски Joy Най-много да си изкарам един бой. Joy
   Значи ще има ядене на спагети в легло? Laughing Казах ви, че мама Елван ще постели дивана в стаята на Омер. Че и годеница ще я титулова в болницата Laughing

# 447
# 448
# 449

Общи условия

Активация на акаунт