Много хубави постове, размисли и споделени неща!

Бризче и вие мили момичета, които имате най-голяма нужда в такъв момент - давам ви вярата си, подкрепата си и обичта си!

Бризче

Ще си позволя да добавя какво ми направи впечатление в цялата тази история. Негативизмът тръгна от хора, които твърдят, че гледат Туба за първи път. Според тях тя не реагирала адекватно на раняването на Йомер.
Героинята Елиф има история - тя в рамките на няколко месеца загуби баща, майка и зет. Смъртта витае около нея. Сестра й беше в неизвестност, тя самата беше плячка в ръцете на бандити. Поставете се на нейно място. Няма ли да изпитвате вледеняващ ужас, че всичко се повтаря, че сте орисана да срещате само смърт и тъга? Спомнете си отрицанието й - Не! Не ме оставяй, Йомер! - тя моли него и съдбата си! Психологически вярно и точно изиграно от Туба, защото след всички тези нещастия, Елиф би трябвало да се чувства обречена да страда и да е приела това за своя орис. Това обяснява и проследяването на любимия, тревогите и страховете й, че може да го загуби. Смятам, че изречената от нея фраза, че ги чакат дълги години заедно, беше предназначена да ни напомни, че човешките планове могат само да разсмеят бог.
Мира

Това обяснява не само проследяването на любимия, ами и следенето на Нилю, нейните грижи и тревоги за нея, желанието и да бъде на всяка цена там, където има заплаха за останалите и любими хора. Ако знаете колко добре разбирам Ел, колкото и на първи поглед да изглежда наивно и не дотам разумно, и хората, които не са преживели подобен страх да се питат: Тази сега пък какво прави там и как ги откри..? Защото аз самата съм правила подобни неща в името на точно тези любими хора...

И още нещо ще кажа по повод на твоя пост: Едва ли членовете на журито на Фестивала в Монте Карло и ЕММИ са случайни и некадърни, че да объркат добрият сериал, добрата игра и таланта с нещо друго...

Вярно е, човешкият живот не е толкова дълъг и не заслужава да го пълним с омраза!

пп. Май нещо са ни подсказали, а..? Ясно е, че ще сме в болницата в сряда.