"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 37 тема

• 42 345
  • 749
  •   1
Отговори
# 450
  • Burgas, Bulgaria
Здравейте, момичета! Hug

Много хубави постове, размисли и споделени неща!  love001

Бризче и вие мили момичета, които имате най-голяма нужда в такъв момент - давам ви вярата си, подкрепата си и обичта си!  love001 smile3525
Бризче Hug, страхотни стихове джанъм Peace! Няма как с този талант да не си се изявавала някъде... #Crazy! Сигурна съм просто... Казвай сега къде ги имаш събрани, щото на мен много ми допадна стила ти на стихоплетстване?! newsm10

Ще си позволя да добавя какво ми направи впечатление в цялата тази история. Негативизмът тръгна от хора, които твърдят, че гледат Туба за първи път. Според тях тя не реагирала адекватно на раняването на Йомер.

Героинята Елиф има история - тя в рамките на няколко месеца загуби баща, майка и зет. Смъртта витае около нея. Сестра й беше в неизвестност, тя самата беше плячка в ръцете на бандити. Поставете се на нейно място. Няма ли да изпитвате вледеняващ ужас, че всичко се повтаря, че сте орисана да срещате само смърт и тъга? Спомнете си отрицанието й - Не! Не ме оставяй, Йомер! - тя моли него и съдбата си! Психологически вярно и точно изиграно от Туба, защото след всички тези нещастия, Елиф би трябвало да се чувства обречена да страда и да е приела това за своя орис. Това обяснява и проследяването на любимия, тревогите и страховете й, че може да го загуби. Смятам, че изречената от нея фраза, че ги чакат дълги години заедно, беше предназначена да ни напомни, че човешките планове могат само да разсмеят бог.

Мира Hug, постът ти много ми хареса! Освен лайк ще прибавя и нещо съвсем мъничко, защото ти много хубаво си обяснила всичко.
Това обяснява не само проследяването на любимия, ами и следенето на Нилю, нейните грижи и тревоги за нея, желанието и да бъде на всяка цена там, където има заплаха за останалите и любими хора. Ако знаете колко добре разбирам Ел, колкото и на първи поглед да изглежда наивно и не дотам разумно, и хората, които не са преживели подобен страх да се питат: Тази сега пък какво прави там и как ги откри..? Защото аз самата съм правила подобни неща в името на точно тези любими хора... Peace

И още нещо ще кажа по повод на твоя пост: Едва ли членовете на журито на Фестивала в Монте Карло и ЕММИ са случайни и некадърни, че да объркат добрият сериал, добрата игра и таланта с нещо друго... Naughty bowuu

Вярно е, човешкият живот не е толкова дълъг и  не заслужава да го пълним с омраза! Hug

пп. Май нещо са ни подсказали, а..? Ясно е, че ще сме в болницата в сряда. Peace

# 451
# 452

Комисарио в безсъзнание доста добре стиска ръката на Елифче!  Laughing От вътре му идва, май...  Simple Smile

Сабина  Hug браво, че хващаш новите снимки в полет. Хубаво е да си крилата, нали!  Laughing

# 453

Леле, как са й побрали косата на Туба в тази шапка?!?  Joy

Момичета, не го съблякога под душа, но пак ни пускат малко аванси...  hahaha

И те откога са годеници? Не сме разменяли халки - нали така правят в Турция. Тези, нашите не са нишани, ами само севгилита.

# 454
мноого хубава Елифче
Момичета благодаря за инфо и фотки  Hug

# 455

Комисарио в безсъзнание доста добре стиска ръката на Елифче!  Laughing От вътре му идва, май...  Simple Smile

Сабина  Hug браво, че хващаш новите снимки в полет. Хубаво е да си крилата, нали!  Laughing

така са големите бели птици Joy

# 456
Бризче Hug  smile3501 newsm10

Ще го бъде, ще го бъде,
Йо очички ще отвори
и доволно ще мърмори
сал с Елифче ще пребъде! Laughing

Ашк е това, кара-пара-то
се отлага за сега,
Йо да стъпи на крака,
пък да видите това..
Чиче в...беда

всите ще ги арестува,
единично ще линчува,
правдата ще възцарува
Ел така ще нацелУва,

че запасите от чай
ще привършат, знай.....
и ще минат на кафенце
и ще дойде бир детенце  Joy Joy Joy

Последна редакция: пн, 10 ное 2014, 15:27 от lia-martin

# 457
# 458
# 459

това защо е сложено от някой не знам, но нали е Бахар - копирам за вас

# 460
следя в туитър, но нови снимки - йок, само колажи заслагаха
от кореспондент под прикритие newsm44

# 461
Привет! Благодаря за подсказката!  bouquet Мама Елван си е харесала Елиф, ясно е. Simple Smile Пелин дали няма да го отнесе заради раняването на Йомер? Чиче ще оцелее и той, нали има 9 живота. Кой ли ще му види сметката накрая? newsm78 Нов разговор между Метин и Мерт, интересно ми е чия ли ще е инициативата и какво ще стане с Метин оттук нататък.

# 462
С малко по-добро качество.   Peace

разсъблякоха комисаря, но не за под душа...

# 463
  • Варна
Супер подсказка- ако вярно съм кхванала де- Мето и Мерт ще се срещнат май пак. Като имаме пред вид, че Фати обеща само на Йо да разкаже, а пред вид събитията от предходната серия това няма да стане, дали пък няма да потърси общи точки с братчето си? newsm78
Сами май обвинява Пельо- как ли ще се чувства, милата? Тя едва ли има нужда от това друг да я обвинява- вероятно е съсипана от самообвинения. Дано Арда и покаже, че любовта може и това да излекува.
За Чиче обаче най ми хареса-Ama Tayyar dokuz canlıdır unutmayın!- да не забравяме, че имал 9 живота. Затова сигурно ще прави празник- байрам за прострелването на Йо.

За сцените у дома- Елмерските- няма да коментирам- тях си ги чакам с нетърпение!!!!!

mamsity  Hug нямам никъде нищо събрано. Принципно пиша тук и за моите ученици и колеги - за уроци, празненства и др.  Радвам се, че ти харесва стила ми Peace

# 464
  • В Града на Липите
Благодаря за снимките и подсказката.
Макар че, почти нищо ново не ни казаха, е обнадеждаваща. Интересна серия ни чака пак  Grinning

На поетесите   bouquet   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт