"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 37 тема

• 42 869
  • 749
  •   1
Отговори
# 570

Хайде, някои фенове и курбан ще правят Laughing

# 571
Сега вече ако не се запише в ПА друг път няма да е  Grinning

Това ми хареса!  newsm10 Да види Сами бей ком`сар Ел как ще го пенсионира и ще му вземе мястото.

# 572
Сабина, Joy Joy
Селфи,не бъди толкова жестока към себе си,джанъм.Ми погледни си червеното зад--че. Joy
Аз обаче продължавам да си се чудя какво ли е намислила Елифче?-ако отиде и направи самопризнания,че баща й и съответно тя са прали пари, без самопризнанията на Фатих трудно ще уличи Тайар newsm78

# 573
Много рядко може да се съберат на едно място мъж и жена с много красиви ръце ,хубава коса /включаю и Енгин/,с топли кафяви мъжки очи-Енгин  и красиви и изразителни Ела очи-Туба , На ръст  -абсолютно сходство ..Та и по душа си приличат-никакви ги няма по пияцата.
Трябва много да ценим тази двойка..

# 574

Хайде, някои фенове и курбан ще правят Laughing

Елиф реве за агънцето:

# 575
  • В Града на Липите
Сега вече ако не се запише в ПА друг път няма да е  Grinning
Това ми хареса!  newsm10 Да види Сами бей ком`сар Ел как ще го пенсионира и ще му вземе мястото.

Или ще го помоли да се откаже от този случай.  Thinking
Незнам как ще го убеди обаче  newsm78 захапал е Чиче като питбул и няма пускане  Grinning
Обаче сега Мерт, като разлюти абито си и незнам какво да очаквам от него  newsm78
Да не вземе да избяга баджанака, че на Йо ще му се отворят шевовете от бяс   ooooh!

# 576
Мая,аз си я харесвам двойката,даже много,ама не можеш да накараш никого да ги хареса,ако не му е  по душа. Peace

# 577
Страхотно, първо КомисарчитУ прострелян, после и Чиче.  Laughing

# 578
Момичета,нещо писано за България през 1933 год.Да ви звучи познато?

Скрит текст:
Саркастична статия от 1933, която днес звучи стряскащо актуално
Цветно от HighViewArt  |  на 29 Май 2014  |  87 коментара

През 1933 г. във вестник "Щурец" излиза статията "Пътеводител за България – пътища и безпътие". За неин автор е сочен големият наш сатирик и карикатурист Райко Алексиев (убит от болшевиките след преврата през 1944 г.). Когато човек чете текста, изпълнен с насмешка и ирония, остава с усещането, че сякаш е описана днешната действителност в родината ни. Ето и цялата статия:

"За България може да се каже, че е свободна страна. Или по-правилно казано – България е странна свобода. По устройство е държава, в която всеки се устройва, както намери. Намира се на кръстопътя на дребните амбиции.

Населението ѝ се състои от бивши, сегашни и бъдещи министри. Занятието на всички се състои в това: сегашните министри да дават амнистия на бившите, а бъдещите – на сегашните.

Страната е разделена на 14 окръга, 60 партии, 600 крила, 6 хиляди групи и 6 милиона мнения, като всяко отделно мнение подлежи на разцепление.

Разположена е между границите си, а разположените в нея не знаят никакви граници.

Снабдена е с железници, чрез които най-лесно се стига до катастрофа.

Има добри и уредени прави пътища, обаче поданиците ѝ предпочитат да вървят по кривите, защото са по-утъпкани.

Държавата си служи с телефони, а държавниците – с телефончета.

Столицата ѝ има обществени сгради и улици, като улиците са пълни с уличници, а обществените сгради с общественици. Случва се обаче и обратното – уличниците се настаняват в обществените сгради, а обществениците се пращат на улицата.

Страната има държавен строй, но самият строй не върви под строй.

Държавата се управлява от хора, според случая. Случаите пък се управляват от случайни хора.

България търгува с всички. Но случва се и обратното – всички да търгуват с България.

Националният девиз на държавата е „Съединението прави силата“, поставен върху разединеното Народно събрание, на което му е нужно да намери една сила, която да му направи съединението.

Държавният девиз на нацията пък е „Боже пази България“ . В случая Бог е натоварен да пази България, вероятно, защото другите са заети да си пазят частните интереси."

# 579
  • In the light side of the Moon!
здравейте  Hug

за вси4ки преводи на Варна, Лили, Ринка  newsm51 newsm51 newsm51 по едно 4ервени4ко  Hug

на вси4ки поетеси  smile3525 smile3525 smile3525 по едно сини4ко  Joy Joy Joy Joy Joy

направо се успокоих като видях Елиф4е да реве...4е ми беше на грижа  Crossing Arms
мен ме е жал за Пелин4е....милата много ще се мъ4и  ooooh!

най-важния въпрос е, какво е това дето Ел е измислила  newsm78
да не би да моли Йо да спре да преследва 4и4и  newsm78 или пък да е решила да се разделят  newsm78 newsm78
нищо не ми идва на акъл  newsm78

# 580
Мая,аз си я харесвам двойката,даже много,ама не можеш да накараш никого да ги хареса,ако не му е  по душа. Peace
Харесването не е задължително и при мен винаги везните клонят към  единия от двойката повече,но оценявам сходството и предимството му

# 581
Лелеее,влизам с гръм и трясък и....10 стр. изписани #Crazy Добре съм ви заварила дружки Hug
Благодаря за страхотните постове и ви обичам,да си знаете Flutter Hug Heart Eyes
Лили,Ринка и сие-благодарско за трей,подсказки,озет   bouquet
Мисля,че Елифче ще се опита да откаже Йомер от преследването на Тайяр Shocked Не е права,но много добре разбирам страха и Peace
Срещата на Чичовите ще е супер интересна Mr. Green
Нямам търпение вече да ги видя гугутките в болницата Heart Eyes Само ми е интересно как ще се ситуира и Елифче в къщата при толкоз навалица hahaha
Стана ми смешно от следния парадокс-единия син пази Нилю от баща си и брат си,който и е съпруг Mr. Green

# 582

Тази снимка е извън кадър нали???
Йомер е много мил с Елиф

# 583
Детелинка,аз сега се сещам,че поради пренаселеност на дом Демирови Елифче може да закара Йомер в Сапанджъ(то закъде е сериал без Сапанджъ) за малко рехабилитация. hahaha hahahaВ краен случай могат да отидат и до Полинезкьой

# 584

Общи условия

Активация на акаунт