"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 37 тема

• 42 337
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
# 586
А възможно ли е Тайар да е прострелян от Елиф, а Хю да го намира вече прострелян. Логично е за Елиф, да поиска да премахне самата заплаха за Йомер. newsm78

# 587
А възможно ли е Тайар да е прострелян от Елиф, а Хю да го намира вече прострелян. Логично е за Елиф, да поиска да премахне самата заплаха за Йомер. newsm78

И аз това мисля за кардинално решение от Елиф.

https://mtc.cdn.vine.co/r/videos/63DCE202C81143650452911894528_3a5e0a08bc4.0.1.196933719513772630.mp4?versionId=JQOGrgZMeSKxbGENLngk3hwnbd.9UDWm

# 588
  • Разград

# 589

Тази снимка е извън кадър нали???
Йомер е много мил с Елиф

Мисля, че някой фен снима отсрани докато върви сета.

# 590
На мен ми се струва,че Елиф въпреки всичко не е човек,който може да стреля срещу някого? Peace

# 591
# 592
# 593
Надине ,и на мен ме се мотае същата мисъл в главата .Защото ми се струва от 1 фратгман ,че погледа на Таяр  отправен към Хю е по скоро молещ за помощ  ,а на Хю самодоволен за вече свършена работа. Ако Хю е стрелял той отма го занулява с неговия истрел ,а  Елиф
 не е могла да оцели в 10., а само го е ранила ,но дали тя ще рискува след като беше току що оправдана за прането на пари.Остава да видим в сряда

# 594
  • В Града на Липите

Ами просто не мога да си я представя да застреля човек. Против природата й е. Поне такава, каквато ни я показаха досега. Едно е да ти се иска да направиш нещо в момент на афект, друго е наистина да го направиш. Пък и докато Йо е на легло, едва ли ще се отдели от него. Според мен страха за живота му ще измести всичко останало.
А и при уроците видяхме, че е доста добра ученичка, и ако беше го гръмнала, нямаше да оцелее  Joy

# 595
# 596

Ами просто не мога да си я представя да застреля човек. Против природата й е. Поне такава, каквато ни я показаха досега. Едно е да ти се иска да направиш нещо в момент на афект, друго е наистина да го направиш. Пък и докато Йо е на легло, едва ли ще се отдели от него. Според мен страха за живота му ще измести всичко останало.
А и при уроците видяхме, че е доста добра ученичка, и ако беше го гръмнала, нямаше да оцелее  Joy

Сега, като се сблъска с реалността, не знаем любовта на какво е способна. Laughing Друг вариант е да заплаши с нещо чиче, но кой го просва на земята? newsm78 Не виждам кръв, да не е инфаркт от думи(заплахи реални) от Елифче. И в 25 серия чиче или хората му да й спретнат катастрофа? newsm78

# 597
Хайде, нови сравнения:

Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 10 ное 2014, 20:34 от sabina_k

# 598
  • Сливен

Момичета, разсеяна съм и не разбрах коя е щастливката на тези снимки?!?  Кога са направени снимките?

# 599

Хриси, съгласна съм, аз и затова просто се питам възможно ли е? Но , че Хю го намира в това му състояние и не е той причината...съм с твърд залог Wink Peace А и не знаем кога се е случило това, може да е след времето в болницата Sad

Общи условия

Активация на акаунт