"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 37 тема

• 42 331
  • 749
  •   1
Отговори
# 720
Всъщност статията е написана, защото Туба е предизвикала интереса с номинацията си за наградите ЕMMY. И покрай нея са взели отношение и за продуцирането на тв сериали в Турция, финансовите и политическите успехи в резултат на това. Ето защо е и логично точно една турска актриса да бъде забелязана и номинирана за тези престижни награди, които се ползват с голямо уважение тук и се предават на живо цяла нощ, също като Оскарите. Със сигурност това ще има последствия и за интереса на Германия към Туба и нейните проекти, особено ако спечели наградата. Затова още повече ѝ пожелавам успех и много, много се моля да бъде победителка.

Иначе лицето на Туба не е непознато тук. Едва ли много хора знаят името ѝ, но лицето ѝ са виждали. Още не са я махнали от някои градски автобуси, където рекламираше парфюм на един дето се гътна преди години.

# 721
- комисарио бяга от болницата по бяла тишъртка Laughing

# 722
Скрит текст:
- комисарио бяга от болницата по бяла тишъртка Laughing

Това е добре!  Peace Ако беше хукнал по рокличка с връвчици на гърба щеше да се чуди защо го гонят някакви девойки и пищят.  Embarassed hahaha

# 723
# 724
Димони,както се казва от твоята клавиатура в ушите на журито.Дано!Ще стискаме палци,пък каквото стане. Praynig

# 725
Кога е церемонията?

# 726
Меги, един мъж сега иска чай,чай и пак чай. Аз го ретуитнах. Напредвам,нали? Joy

Как нищо да не првя? Дебна като къртица, докато ти спиш. И поствам, ако открия нещо. Naughty

# 727
Кога е церемонията?

24 ноември, Ню Йорк. Още не са казали, че ще ходи, ама силно се надявам, че няма да пропуснат това важно събитие.  Peace

# 728
Сабина, пишеш това #KaraParaAsk @semaergenekonn  и качваш гифчето така, както се качва снимка.

Аз сега се сетих за Небахат. Представяте ли си как тази жена се изяжда от завист и злоба, че Туба е номинирана, а пък ако и спечели наградата, може и да получи удар. Дано да си гълта хапчетата.  Mr. Green

Селфи, мисля, че раздаването на наградите е на 24.11.

# 729
   Леле, този с чая колко го ретуитнаха ooooh!

# 730
  • In the light side of the Moon!
 Сабина, пускаш флаговете на

@semaergenekonn @canpolatozkok #KaraParaAsk

Можеш да ги пускаш и като снимки, но тогава много мигат  Joy Joy Joy а мойеш и линка да пуснеш...важното е да ги пускаш на белите лебед4ета  Laughing

а и Димони  Hug е обяснила...няма да се трия  Laughing

# 731
  • In the light side of the Moon!
Сабина, пишеш това #KaraParaAsk @semaergenekonn  и качваш гифчето така, както се качва снимка.

Аз сега се сетих за Небахат. Представяте ли си как тази жена се изяжда от завист и злоба, че Туба е номинирана, а пък ако и спечели наградата, може и да получи удар. Дано да си гълта хапчетата.  Mr. Green

тя едвам се удържа бе  Joy Joy Joy оня ден пак имаше някакво интервщ с нея и пак за4екнали Туба....  Joy Joy Joy

# 732

Тц, не е така. Ашка ти няма турското "ш". Добре. Знам, какво да копирам за първо, след това СЦ, а после да пиша ли имиджа в скоби за да се развее? Че аз го пуснах така и има само линк, къде да се види?

Направете я по-малка, за да я кача.

Последна редакция: вт, 11 ное 2014, 19:46 от sabina_k

# 733

Тя госпожата по-добре да отиде да си оправи малко физиономията,пък после да дава оценки. Като я е яд,че нейните любимци не са номинирани,ние сега какво-да си разплетем старите жилетки. Joy

# 734

Може да снимат напред заради предстоящото отсъствие на Туба. Със сигурност ще присъства на церемонията.  Peace

пп - Е, не така с Небахат Чехре!  Naughty Всички ще остареем.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт