KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - сериалът и новините извън него - Тема 25

• 19 776
  • 741
  •   1
Отговори
# 540

Добре,че занулиха поне един от тия муцуни...Чакам и Нежо да починИИИИИИ hahaha

За малко да го изтървем! Много се стресна  Shocked

hahaha Joy Joy Joy

# 541
И Ясин вика на Махир: "Бате, ти виждал ли си любимата си с друг, ръка за ръка?"

Олеле!  ooooh! Осман ще яде бой и от Батю. Тука вече става страшно!

И след толкова много бой, гаранте ще напусне махалата доброволно, не доброзорно. Mr. Green

# 542
Айтенка беше номер едно в този епизод. Показа самообладание и завидна трезвеност в мисленето  :party

Това ,че приложи измама #Crazy...това ли е трезвеност и самообладание...това ,което аз разбрах ,че двете с другата любима на Неджо му скроиха номер... bowuu...не ,че Неджо не заслужава ... Naughty

# 543
Айтенка беше номер едно в този епизод.
newsm10 newsm10 newsm10 newsm10
Махир беше точно на обратния полюс - по-тъп от всякога!
newsm11 newsm11 newsm11 newsm11
Кате Heart Eyes,Батю винаги е сЮпееер! hahaha hahaha hahaha

# 544

Добре,че занулиха поне един от тия муцуни...Чакам и Нежо да починИИИИИИ hahaha

За малко да го изтървем! Много се стресна  Shocked

hahaha Joy Joy Joy

Щеше да бъде първия, умрял от не насилствена смърт в този филм.  Twisted Evil

# 545

И Ясин вика на Махир: "Бате, ти виждал ли си любимата си с друг, ръка за ръка?"

Хахахаха

Не, любимата му го е виждала да се целува.

Пада му се на Ясин.
Не, Махировата стана манджа с грозде.
Каква е тази Ферина любов?
Съжалявам, ама не я разбирам.
Сама си създава проблемите.

# 546

Щеше да бъде първия, умрял от не насилствена смърт в този филм.  Twisted Evil

rotfImbo Той ни трябва жив  Stop...В дъното е на цялата мръсна история от самото ѝ начало  Twisted Evil

# 547
  • София
Между другото на трея не се вижда точно,на кой подава пистолета този мазния мафиот,сякаш на МС,но може и да е подвеждащо,дано да е така,да остане между мафиотите и да се потули,както казва Варна,но може и да натопят Махир.За Белгин,какво да кажа,освен, че вече е част от живота на Махир,той ще и е задължен за един куп неща,което ама хич не е добре,тя е с  двоен стандарт,може да е мила и добра,когато поиска,ама по душа си е усойница,може да се прави,че нищо не знае,ама накрая се оказва точно обратното

# 548
На мен Айтен не ми се е издигнала хич.  Naughty На Белгин се опита да се ежи и нищо. Къде помъкна Фера при Назиф?  ooooh! Само дето си уреди развод по бързата процедура. Като ги видя трите Фера, Суна и Айтен...  ooooh! Сори, но Белгин ги туря в малкия си жоб.  Wink Личи си уличната школа.  Wink Sunglasses

# 549
# 550
Айтенка беше номер едно в този епизод. Показа самообладание и завидна трезвеност в мисленето  :party

Това ,че приложи измама #Crazy...това ли е трезвеност и самообладание...това ,което аз разбрах ,че двете с другата любима на Неджо му скроиха номер... bowuu...не ,че Неджо не заслужава ... Naughty
И в разговора със Сюеда и в разговора с Белгин, Айтенчето прояви самообладание, защото и двете я засякоха, но тя успя да се измъкне и да си защити своето. Това е първият мислещ женски образ в това дизи и за мое съжаление трябва да кажа, че вторият е този на Белгин  Crossing Arms

По отношение на трезвеността - видя, че Неждет се запъна и нямаше да й даде развод, затова предложи на Сюеда план, който устройва и двете. Отново само Айтен посмя да говри с Белгин в болницата и да я постави на място. Е, не й се получи много, но поне имаше смелостта да опита  Peace

# 551
Къде помъкна Фера при Назиф?  ooooh!
Това беше толкова комично, че нямам думи.
Изобщо при положение, че Фериде не е вече с МАхир, че му е върнала халката, че го вижда с Белгин и дори да не е вярно, Махир потвърди при разпита в съда, че е отнесъл гаджето си в болницата, каква работа има тя при Назиф, че и баба да му казва.

Но явно, сценаристките нямат по-оригинален начин да им създават на Махир и Фериде общи сцени.
Това с хастането - за децата на Назиф да се съберат и размислят - разбирам донякъде.
Но да съберат трите булки там - просто е комично, селско и махленско.

Не знам какво имат предвид с предстоящите епизоди, но за мен това гледане на Фериде в Махир, това вманиачаване в него ми идва в повече. Е, като на кино, но става досадно. Все пак човек трябва да има и малко достойнство.
Точно влюбена-загубена.
Нито на стойката и отива, нито на положението, нито на професията. Жалко, че можеха да използват този образ за нещо по-интересно.
Не, че мутрите са по-интересни.

# 552
Либовта в Кара айлето стана един чок увъртян пъзел.Никой не знае вече кой на кого е нишан,зет,балдъза,комшу.Много сложно бре,огелпих се.Всички Кара въртят по няколко любими-и Батю/най-вече/ и Сонги също,глей и Илкнур и тя остави Бидоня и тутакси завъртя Църньо ,да й се не надяваш,само Орхан е верен на оная берданката,ама има време де и той може да се обзаведе с още някоя по- натам! newsm78 НБ не да прави инфаркти,ами да се запита кво е тва негово семе,та всичките му деца въртоглави! newsm78

# 553
Сори, но Белгин ги туря в малкия си жоб.  Wink Личи си уличната школа.  Wink Sunglasses
С това съм напълно съгласна  Peace И както винаги, сценристите се опитват да ни внушат, че умни могат да бъдат само лошите  Crossing Arms

# 554
Хем ги сърби, хем ги боли децата на Кара айлето. Това е.

Общи условия

Активация на акаунт