Да научим и италиански! - Тема 2

• 119 200
  • 582
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте и от мен.
Нова съм в темата. Учила съм в гимназията испански, но ми се иска да опитам да уча и италиански.

# 541
  • sofia
Привет и от мен! И аз започнах да се самоуча след години отлагане. Използвам Duolinguo към момента, но ми се иска да имам и учебник (с дискове не ми се занимава, обаче). Не е проблем учебникът да е английско-италиански, даже може и по-лесно да ми е. Моля за предложения.

# 542
  • In transit
Привет и от мен! И аз започнах да се самоуча след години отлагане. Използвам Duolinguo към момента, но ми се иска да имам и учебник (с дискове не ми се занимава, обаче). Не е проблем учебникът да е английско-италиански, даже може и по-лесно да ми е. Моля за предложения.
Заповядай два учебника. https://dox.abv.bg/download?id=9f1530d819# - Линк за сваляне
Единият го има преведен и на български, но не знам дали все още може да се намери по книжарниците. 
Скрит текст:

# 543
  • sofia
Mikkey, много благодаря!

# 544
  • София
Здравейте,

някой изучавал ли е италиански в Италианския културен институт? Ще се радвам на мнения.

# 545
  • София
Здравейте, дами! Бихте ли ми препоръчали самоучител по италиански, който да е лесноразбираем за българи!
Смятам през тази есен да започна курс, защото сега ми се струва късно, но бих искала да си помогна от сега.
Благодаря за отделеното време и внимание!

# 546
  • In transit
Здравейте, дами! Бихте ли ми препоръчали самоучител по италиански, който да е лесноразбираем за българи!
Смятам през тази есен да започна курс, защото сега ми се струва късно, но бих искала да си помогна от сега.
Благодаря за отделеното време и внимание!
Потърси самоучителите по италиански на издателство skyprint. https://skyprintbooks.com/italianski/73-nauchi-sam-italianski.html Освен този, виж под него има едни СД-та. Ако намериш учебника към тях, той е много добър за целта. Виж по книжарниците ако има останали бройки или в олх/базар.бг

# 547
  • София
Благодаря!

# 548
  • София
Дали ще може да ми посочите школи в София работещи и през уикенда?

# 549
Здравейте, търся добър и препоръчан учител по италиански език за напълно начинаещо дете - 8 клас. Моля ви за съвети и благодаря предварително!

# 550
Здравейте, можете ли да препоръчате и да качите ако имате учебници, подходящи за дете на 9 години. Смятам близка, която живее в Италия да се вижда с него онлайн и да учат заедно. В момента детето учи с Duolingo и му е много интересно. Търсих курсове в София, но отвсякъде казват, че за деца не успяват да сформират групи. Още се чудя за индивидуални уроци към някоя школа или пък учител, за което също моля за препоръки ако имате наблюдения.

# 551
  • София
Някой случайно да има впечатления от курсовете на Италианския културен институт?

# 552
Някой има ли представа по коя система учат в училищата ( руското или хуманитарната )?
Благодаря!

# 553
  • на последния етаж
И аз се присъединявам с въпрос за курсове/учител за начинаещи в София. Моля за препоръки.
В Италианския културен институт групата А1.1 е сутрин през седмицата, а дъщеря ми е на училище първа смяна. Трябва ми курс следобяд или събота/неделя.

# 554
Здравейте и от мен! Италианският език ми е голямата любов, но все не намирах време. Миналата година започнах да го уча с Дуолинго, но някак не ми е достатъчно и искам да мога да говоря. Моля ви да ми препоръчате добра школа, но държа да има опция за онлайн, че не ми се губи време в път. Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт