Ebay 94

• 53 761
  • 751
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте, купих си едно ренде преди 10 дена , а днес продавача ми писа

New message from: potcha-812wt (32Yellow Star)
Good Day,
I'm sorry, but the product was spoiled and the next batch will not soon, I'm very sorry, but I have to ask you to send me a request to cancel. This is necessary so that I could make a full refund. Once again I apologize.
KIndest Regards,
Charlotte

Как точно да направя това , което иска той....къде трябва да цъкна  newsm78

32 продажби? ще предположим, че продавачката не е запозната с условията за канселиране на поръчка  Mr. Green
 Тя трябва първо да ти върне парите,  да направи тя рефънд -  ти нищо не трябва да правиш! Не потвърждавай нищо преди тя да ти ги върне!

тя самата трябва да ти прати искане за канселиране. След като ще видиш парите в пейпала - имам предвид транзакция, че имаш рефънд и ще получиш парите по сметката си - чак тогава натискаш потвърждаване на канселиране, изпратено от нея  Peace

P.S.   newsm78 май Зинаида е  изтрила поста си - или аз не го виждам, така че моят в момента звучи малко глупаво - все едно че пиша ей така, за да напиша нещо  newsm78 Whistling

# 46
Здравейте,

поръчах си нещо от EBAY. Пристигна, всичко е наред. Оставих положителен Feedback.
Това достатъчно ли е, за да може човека да си вземе парите, или някъде другаде се потвърждава, че всичко е наред?

# 47
  • Пловдив
Здравейте,

поръчах си нещо от EBAY. Пристигна, всичко е наред. Оставих положителен Feedback.
Това достатъчно ли е, за да може човека да си вземе парите, или някъде другаде се потвърждава, че всичко е наред?

Aбсолютно достатъчно е  Wink

# 48
 Hug Горгона

# 49
  • Sofia
Здравейте,

Aбсолютно достатъчно е  Wink

А даже и без положителен коментар, пак ще си ги получи. Mr. Green

# 50
Здравейте,пак Simple Smile) По моя случай,след като отворих request времето за отговор от продавача изтече и  отворих case ,такава явно е следващата опция.От Ибей ми пишат ,че до 48 часа ще ми известят решението си по случая.Аз дадох репорт затова,че съм получила фалшива стока и искам възвръщане,обаче те сега ако ми приемат доводите за фалшива стока ще искат да я пратя на китаеца ли?Аз не искам да я пращам ,бих предложила ако имам възможност да ми възвърне част от сумата и де факто да заплатя продукта,колкото би струвал,като не оригинал.Не искам да ме карат да се занимавам с пощи,нито да плащам някакви доставки,изобщо не ми е ясно как стават нещата,но както казвам ме устройва примерно 75 % да ми върнат парите ,останалите да си ги взима продавача,не знам дали ще може нещо такова да стане?

# 51
  • Русе
За немския ибей да питам тъй като само от английския съм пазарувала: със сигурност, ако пише ПейПал за плащане, няма да има проблем да го изпрати до адрес на превозвача, нали? Нещо друго да внимавам?

# 52
За немския ибей да питам тъй като само от английския съм пазарувала: със сигурност, ако пише ПейПал за плащане, няма да има проблем да го изпрати до адрес на превозвача, нали? Нещо друго да внимавам?
Каква е връзката между начина за плащане и превозвача newsm78

# 53
  • Русе
Никаква всъщност Simple Smile. По-важно ми е плащането или по-скоро надписа дали е достатъчен. Че да знам дали да играя там на търгове.

# 54
Три покупки имам от немския ebay, в трите съм платила с paypal- беше посочен като вариант в самата обява.
За твоята обява няма как да гарантирам, но смятам, че щом е написано, значи така е  Peace

# 55
  • Русе
Три покупки имам от немския ebay, в трите съм платила с paypal- беше посочен като вариант в самата обява.
За твоята обява няма как да гарантирам, но смятам, че щом е написано, значи така е  Peace

Благодаря, предполагам, че щом са го нАписали важи Simple Smile. Ще се пробвам.

# 56
Lion_Dess

изчакай какво ще решат, после ще мислиш  Peace Ако ще има някакво предложение от тяхната страна, чак тогава ще имаш опции за избор

# 57
Lion_Dess

изчакай какво ще решат, после ще мислиш  Peace Ако ще има някакво предложение от тяхната страна, чак тогава ще имаш опции за избор
Mного благодаря   bouquet ,вече получих отговор,доколкото разбирам ще ми възстановят парите,обаче в акаунта в пейпал ли трябва да видя,аз не влизам там и ми е мътно,но ето какво получих,като съобщение от ибей '' We have decided to issue you a courtesy refund for this case on Nov 13, 2014 to the PayPal account you used to purchase this item. The refund includes the purchase price plus original shipping ''
''eBay Customer Support has refunded you through PayPal''
В картата ли ще ми преведат парите или нещо в пейпал трябва да правя?Сори за ттъпите въпроси  Grinning

# 58

Mного благодаря   bouquet ,вече получих отговор,доколкото разбирам ще ми възстановят парите,обаче в акаунта в пейпал ли трябва да видя,аз не влизам там и ми е мътно,но ето какво получих,като съобщение от ибей '' We have decided to issue you a courtesy refund for this case on Nov 13, 2014 to the PayPal account you used to purchase this item. The refund includes the purchase price plus original shipping ''
''eBay Customer Support has refunded you through PayPal''
В картата ли ще ми преведат парите или нещо в пейпал трябва да правя?Сори за ттъпите въпроси  Grinning

Ще получиш парите през пейпал, ще ги получиш в картата ти след 4-7 дни, зависи от срока на осчетоводяване на банката ти. ще ти възстановят цялата сума.
 съветвам ти да влезеш все пак в пейпала, там трябва да има рефънд, просто да провериш  Peace Grinning  то и имейл трябва да има

# 59
да,влязох и видях,всичко е наред,мерси много  Grinning  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт