Ebay 94

• 53 781
  • 751
  •   1
Отговори
# 60
Какво се прави ако попаднеш на Nigerian scamers? Уж са купили едни маратонки, искат да им ги пратя рано сутринта и пращат спамове, че сумата е преведена в Пейпал, а там няма нищо. Да канселирам ли поръчката или да повдигам кейс? Какъв е редът, моля някой ако се е сблъсквал с подобна ситуация да сподели. Мога ли пак да ги релистна или тряба да чакам?

# 61
Какво се прави ако попаднеш на Nigerian scamers? Уж са купили едни маратонки, искат да им ги пратя рано сутринта и пращат спамове, че сумата е преведена в Пейпал, а там няма нищо. Да канселирам ли поръчката или да повдигам кейс? Какъв е редът, моля някой ако се е сблъсквал с подобна ситуация да сподели. Мога ли пак да ги релистна или тряба да чакам?

възможно е, че са ти задържани парите защото си нов продавач. ти защо си решил, че от Нигерия, адресът нигерийски  ли е? попитай в чата ако се съмняваш

# 62
Здрваейте, имам нужда от помощ искам да купя няколко лака като всеки има доставка и продавачът иска да ги поръчам един по един да не ги плащам, а той ще мии прати фактура за цялата сума. Как така да ги поръчам без да ги плащам?  newsm78 Благодаря предварително!

# 63
Здрваейте, имам нужда от помощ искам да купя няколко лака като всеки има доставка и продавачът иска да ги поръчам един по един да не ги плащам, а той ще мии прати фактура за цялата сума. Как така да ги поръчам без да ги плащам?  newsm78 Благодаря предварително!

има ли бутон add to cart при неговите обяви? сложи ги в кошница и натисни request invoice, той ще ти прати инвойса и ще го платиш

# 64
Lion_Dess

изчакай какво ще решат, после ще мислиш  Peace Ако ще има някакво предложение от тяхната страна, чак тогава ще имаш опции за избор

Dess,аз пуснах рефънд рикуест,след колко време ти излезе бутон за ескалиране? Не мога да схвана новите правила .
Аз също не искам да връщам ,а само частичен рефънд .Имам само бутон "Ask us to step in and help".
Продавачът така и не ми отговори до момента .

Пуснах рекуеста на 7.11 . ,не знам още колко да чакам,8 дни доколкото разбрах .

Въпросът ми не е само към Десс,ако някой друг може да се включи,ще бъда благодарна наистина  Peace

# 65

има ли бутон add to cart при неговите обяви? сложи ги в кошница и натисни request invoice, той ще ти прати инвойса и ще го платиш
Мноооого благодаря!   bouquet

# 66
ОРИДЕЛ

Ask us to step in and help - това е ескалиране сега  Mr. Green С други думи - молиш ги да прегледат кейса и да вземат решение.

# 67
# 68
ОРИДЕЛ

Ask us to step in and help - това е ескалиране сега  Mr. Green С други думи - молиш ги да прегледат кейса и да вземат решение.

Продавачът взе,че ми отговори и сега този бутон изчезна .Имам опции да отговоря,само че няма смисъл или да затворя молбата .

Съвсем не съм наясно с новите правила...

Еййй,чак сега прочетох,че ако продавача не ми отговори до 3 дни,мога да помоля Ибей да се намеси.Обаче продавачът взе,че ми отговори-естествено няма да стигнем до консенсус.

Ами сега?

Последна редакция: пт, 14 ное 2014, 16:49 от ОРИДЕЛ

# 69
Момичета, според вас това писмо от  PayPal или пак от мошеници?

Подател: �PayPal <support@ppl.com>
До: null
Относно: Irregular activity
Дата: Сряда, 2014, Ноември 12 20:12:59 EET

PayPal

Hello,
After a thorough check,we detected irregular activity on your account.
For your protection, we limit it to your data account.
Please download the attached document and fill out this form.
IMPORTANT: If you ignore this mail your account is locked.
NOTE: All fields are mandatory.
Because we continuously improve our systems, please
pay attention to our messages about your account.
Thank you PayPal.
Regards
Team of PayPal

Help Center | Security Center
Please do not reply to this e-mail. Emails to this address are not read by us. To speak with a member of our customer service, log into your PayPal account and click below on "Contact".
Copyright © 2014 PayPal. All rights reserved.

PayPal (Europe) S.à r.l.et Cie, S.C.A.
Société en Commandite par Actions
Sitz: 22-24 Boulevard Royal, L-24

# 70
ОРИДЕЛ

Изчакай, може би ще се появи някой, който отварял кейса  сега  Confused Иначе пак трябва да има ескалиране , по принцип. може би утре ще се появи нещо  newsm78 Защото ако си го отворила на 7.11, то 8 дни изтичат утре.

La_Valletta

мошеници са  Mr. Green докладвай ги на пейпал  Peace

# 71
Фанданго,благодаря ти   bouquet
Ще пиша ,ако има развитие,за да знаят и други.

# 72
Здравейте!
Бихте ли ми помогнали да проследя пратка от английски до английски адрес като имам номера й.
Благодаря предварително!

# 73
мошеници са  Mr. Green докладвай ги на пейпал  Peace

fandango,  благодаря много   bouquet! Можеш ли да ми дадеш истински адрес, за да докладвам?

# 74
  • Русе
Реших да се пробвам да продам нещо в e-bay. Оформих обявата, но в края ми изписа това:
Confirm your contact information
We've sent a PIN to the phone number you provided.
С две думи - изпращат ми код на телефона, но аз нищо не получавам. Изписала съм си телефона така - 00359896****
Аз ли греща нещо?

Общи условия

Активация на акаунт