Ebay 94

• 53 821
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте имам един въпрос относно наддаванията или по скоро да го наречем потвърждение, че съм разбрала правилно (за да не стане някой фал  Laughing ) Харесала съм си един продукт цената му да речем е 10$ в последните секунди от наддаването, за да го спечелят наддават примерно 3-ма - 1-ят дава 50$, 2- 80$, 3- 100$, ако е така както съм разбрала то тя ще бъде спечелена от този дал макс 100$ на цена 13$ ?! Thinking  Много се извинявам за тъпият си въпрос  Embarassed
 И имам още едно питане къде има ли друго място където да наблюдавам наддаването в последните минути освен самата страница с продукта
 Ох много съм боса с тоя ебей  Embarassed, ама вие ще помагате  Hug нали?

Последна редакция: сб, 15 ное 2014, 00:05 от Анонимен

# 76
  • София
   Изобщо не е така - ако има наддал 80$, а ти 100 ще го спечелиш ти, но с 1 стъпка над неговите 80, а не с 13! Залагаш толкова колкото можеш да си позволиш да платиш или не го печелиш.

# 77
  • в 1001-та нощ
Реших да се пробвам да продам нещо в e-bay. Оформих обявата, но в края ми изписа това:
Confirm your contact information
We've sent a PIN to the phone number you provided.
С две думи - изпращат ми код на телефона, но аз нищо не получавам. Изписала съм си телефона така - 00359896****
Аз ли греща нещо?

Oх, и аз мисля да пусна 2 продукта, но май ще е по-добре да е след Коледа, че сега става меле по пощите и реално ме е страх  Confused

Как посочваш каква ще е доставката?

Може би трявба да проиграя регистрация на нещо за продажба, за да видя стъпките  Rolling Eyes

За телефона - разрешила ли си да получаваш СМС от чужбина? Друг вариант н изписване е с "+" вместо нули, но ако форматът беше грешен - би трябвало да те върне  Rolling Eyes

# 78
  • Русе
Избираш си от падащо меню - Services from outside UK и после си пишеш колко струва доставката.
Миналата седмица пусках обява, никой не наддава, днес реших да я релистна и стана така, предния път не ми е искало нищо.
СМС-и от чужбина мога да получавам, защото като си блокирам yahoo мейла и получавам пак код по телефона. А с + не може да се изпише, приема само цифри.
Много тъпо.....
Сега на инат пак пробвам, обаче ми пише Enter a valid phone number

Последна редакция: пт, 14 ное 2014, 23:05 от Viki&Niki

# 79
  • в 1001-та нощ
Благодаря  Hug Започнах да регистрирам продукт за продажба и стигнах до там - т.е. трябва да въведа аз колко е доставката, но тя ще е различна до Европа и САЩ .... Може би ще огранича да е само за Европа  Peace Но ще го мисля догодина  Peace

Пробвай да впишеш телефона на съпруга ти - поне за потвърждението, после предполагам можеш да върнеш и своя  Peace

# 80
  • София
  Доколкото си спомням някой беше писал че въвежда само телефона без кода за страната и е успял. Пробвай.

# 81
  • Русе
katri безкрайни благодарности, така е, без код стана  newsm20

# 82
Здравейте момичета.
Днес спечелих един търг, но след като го щракнах да се плати с пейпал, уж ми даде че всичко е платено, а сега резултатът е, че парите не са взети от банката, а и не е отразено плащането в"Purchase history".  newsm78 За пръв път ми се случва. Някой имал ли е подобен проблем? Или май да се обърна към ибей за помощ Rolling Eyes
Да се редактирам... сега като отворя да видя поръчката си, ми излиза невалидна страница #Crazy Как е възможно? Нали уж няма как да изтрият търга!

Последна редакция: сб, 15 ное 2014, 10:36 от vitalitykoki

# 83
Здравейте момичета.
Днес спечелих един търг, но след като го щракнах да се плати с пейпал, уж ми даде че всичко е платено, а сега резултатът е, че парите не са взети от банката, а и не е отразено плащането в"Purchase history".  newsm78 За пръв път ми се случва. Някой имал ли е подобен проблем? Или май да се обърна към ибей за помощ Rolling Eyes
Да се редактирам... сега като отворя да видя поръчката си, ми излиза невалидна страница #Crazy Как е възможно? Нали уж няма как да изтрият търга!

Получи ли потвърждаващ имейл, че си спечелила търга?

# 84
Някой да знае къде е чата на Ebay.com ?

На даденият от Горгона линк ме препратиха към американския чат.

# 85
Здравейте момичета.

Получи ли потвърждаващ имейл, че си спечелила търга?

Да, да спечелен е! Свързах се с ибей и ми казаха, че явно не съм посочила пейпал за плащане. Дадоха ми стъпките които трябва продавачът да направи, за да ми изпрати пейпал фактура. Сега писах на продавача, а също му предложих и че ако не му се дава пратката, да не ми я изпраща, защото е на много ниска цена. Така че общо взето всичко сега зависи от него. Така, че ще се оправя. Благодаря  Hug

# 86
Някой да знае къде е чата на Ebay.com ?

На даденият от Горгона линк ме препратиха към американския чат.

Явно не става. Извинявай  Embarassed

Последна редакция: сб, 15 ное 2014, 11:46 от vitalitykoki

# 87
Да,аз разговарях  тях,но ме препратиха любезно.Благодаря ти !!!

Междувременно по моя случай има ново развитие.Продавачът се съгласи на връщане.
Обаче в Германия . Поне 40 лв ще ми струва ,така че май не си заслужава .

Този път греда . Жалко !!!

# 88
Здравейте имам спешен въпрос
Искам да купя стока с опцията купи сега,но искам да платя след седмица ,как става това?Не мога да успея...

Продавача е съгласен .

# 89
Да не би обявата да е с незабавно плащане ?
Това е опция на продавача,но не знам дали може да се промени обявата,щом е съгласен.

Общи условия

Активация на акаунт