Изпитани сайтове за парфюми-7

• 149 483
  • 758
  •   1
Отговори
# 270
Ох, май по-добре не - като знам какви добри реплики имат Байредо, все ще се чудя.  Laughing Аз още се чудя като сравнявах моето Лале с едно менте, дали със сигурност си прибрах моя си парфюм /шегувам се, де, обърнах специално внимание на кода на бутилката, но без този код бях загубена/. От сайта на Байредо са по 135 евро с безплатна доставка, т.е. по-добре да дам 270 лв вместо 210, но да знам за какво съм ги дала. Но, признавам си, изкуших се. 

# 271
Поръчах си кралицата на JHAG от парфюми-шоп. Смятам, че всичко е наред (вече не смея нищо да твърдя със сигурност, де), но я сравних с пробата, която имам от сайта на JHAG и не намирам разлика в аромата, а трайността е над 10 часа. Оригинален или не, вече наистина не знам, но съм доволна.
От сайта на JHAG чакам Lady Vengeance - тогава ще сравня детайлно и външните белези на опаковките, тъй като за първи път ползвам техни парфюми.

# 272
  • София
Аз се чудя къде изчезнаха тези 3х12 още щом ги пуснаха, а то ти си ги изкупила  Grinning
Тъкмо и аз им бях хвърлила око. Ако решиш да се разделиш с едното, пиши  Simple Smile
Ще те имам предвид. бърза бях, признавам Laughing

# 273
  • София
Здравейте.

И аз поръчах Байредо днес от Parfimo и ми е доста притеснено, защото не е за мен, правя услуга на друг човек и не искам да се излагам.
Циндил - Пиндил, ще се радвам да споделиш тук, като го получиш дали е оригинален. Много ще съм благодарна. Моят ще дойде чак идната сряда, после докато го предам на човека ще мине доста време в напрежение  Simple Smile.

Иначе и аз четох само хубави мнения за Parfimo, няколко пъти им звънях и по телефона, виждат ми се много любезни. Стоката пътува от Чехия, където е склада, затова се бави толкова. Обаче ме зарадваха, че другия месец отварят склад и в България, така че вече нещата ще идват по-бързо.

# 274
Момичета, сайта ParfumsBG.com как е ??? Има много добри неща, които не намирам другаде. Моля ви, пишете !

# 275
  • София
Момичета, сайта ParfumsBG.com как е ??? Има много добри неща, които не намирам другаде. Моля ви, пишете !
Като цените изглежда читав, но за първи път го виждам този сайт  Thinking Изчакай още някой да се изкаже. Peace

# 276
Като цените изглежда читав, но за първи път го виждам този сайт  Thinking Изчакай още някой да се изкаже. Peace
Мерси много! Няма да избързвам. Отскоро е да, и аз не съм го виждала преди.

# 277
  • София
Този сайт не беше ли преди с едни рози на заглавната страница? Ако е той, значи е ок.
Много мразя да им сменят визиите.

# 278
  • Стара Загора
Този сайт съм си го запаметила  отпреди, в отметките на браузъра и си спомням, че Атти беше дала отзиви за надеждност, но често нямаше в наличност всичко което е показано, затова трябваше да се пита предварително. Преди беше с друга визия, да, макар, че не помня дали бяха рози.

Последна редакция: вт, 13 яну 2015, 18:24 от galeta

# 279
Този сайт не беше ли преди с едни рози на заглавната страница? Ако е той, значи е ок.
Много мразя да им сменят визиите.

Да, с бели или жълти рози беше и червен фон! Simple Smile

# 280
  • Стара Загора
За първи път поръчвам парфюм от Енцо ( иначе козметика много ) - доволна съм и толкова експресна доставка до сега не съм имала  Shocked - в петък вечерта поръчах , днес сутринта я получих  .

# 281
  • София
За първи път поръчвам парфюм от Енцо ( иначе козметика много ) - доволна съм и толкова експресна доставка до сега не съм имала  Shocked - в петък вечерта поръчах , днес сутринта я получих  .
И аз съм имала такива бързи доставки от ензо. Ако става на въпрос за един или макс два артикула, са много бързи. Предполагам, че имат склад и в Бг с някои от нещата, които се предлагат в сайта, затова идват толкова светкавично Peace

# 282
  • Стара Загора
И аз съм имала такива бързи доставки от ензо. Ако става на въпрос за един или макс два артикула, са много бързи. Предполагам, че имат склад и в Бг с някои от нещата, които се предлагат в сайта, затова идват толкова светкавично Peace
Поръчах един парфюм на Герлен - беше в разпродажба, дали не е заради това  Thinking Поръчвам много често от там - кремове, пудри , фдт-ни , шампоани - почти винаги 1 или 2 максимум 3 артикула , но до сега винаги седмица доставка .Този път ме изненадаха много приятно .

# 283
  • Бургас
Поръчах един парфюм на Герлен - беше в разпродажба, дали не е заради това  Thinking Поръчвам много често от там - кремове, пудри , фдт-ни , шампоани - почти винаги 1 или 2 максимум 3 артикула , но до сега винаги седмица доставка .Този път ме изненадаха много приятно .
При мен доставката от Енцо е винаги на третия ден. Ако поръчам във вторник до обяд, идват в четвъртък, до сряда на обяд - идват в петък и т.н. Поръчвала съм парфюми, само последният път беше декоративна козметика. Артикулите винаги са били повече от три. Срокът беше същия.

# 284
Влизам да похваля parfimo.bg. Вече втори път пазарувам парфюм от там. Днес получих  Idylle на Guerlain и е страхотен, много съм доволна. Само сроковете за чакане са дългички, но ако наистина отворят склад в България ще е супер.

Общи условия

Активация на акаунт