Изпитани сайтове за парфюми-7

• 149 496
  • 758
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Моля за мнения за този сайт corecombg. com ? Някой поръчвал ли е парфюми от там?
Или поне как ви се струва като надеждност, ако нямате впечатления? Simple Smile

# 301
Здравейте, попаднах от една реклама на този сайт
http://tester-bg.com/, тестер-бг, някакви отзиви?

# 302
Мента, глог и валериан.

# 303
Зравейте !
         Някой пазарувал ли е от http://www.parfumite.eu/ -търся един парфюм,който го имат,а нямам никакви впечатления от въпосният сайт.

Аз пак ще попитам дали някой има впечатления от въпросния сайт Simple Smile

# 304
А какво мислите за склада на Екзарх Йосиф?

# 305
  • Козлодуй
Разочаровах се от енцо.Досега бях поръчвала 2-3 пъти арабски парфюми и всичко изглеждаше наред.Но когато реших да рискувам с един тестер на L'instant magic Guerlain,се оказа,че е било лоша идея.Познавам аромата добре,изпръскали сме 3бр. с щерката.Получих добре изпипана бутилка,но с по-светъл цвят oт тези,които съм имала досега.Започна със спиртно начало и след това аромата стои като измит няколко пъти Confused След 2 часа вече няма никой.Оригиналният е плътен и трае с дни.
Интересно ми стана,че пратиха парфюма много бързо.Два Расаси поръчах преди този и ги чаках десетина дни,Герлена дойде за два дни.Нямаше "празен оборот" при първото пръсване,направо излезе течност.Та подозирам,че въпросният тестер вече е бил върнат и е бил наличен в склада във Видин...
Обадих се по телефона за рекламация и днес го върнах,да видим дали и кога ще ми я уважат.
Не знам доколко им е оригинална козметиката,но за парфюми имайте едно наум.Бях си набелязала още 2-3 неща от там,но определено ме изгубиха като клиент.

# 306
Кофти Сънчо. Да споделиш дали ще приемат рекламацията.

# 307
  • София
Точно и аз се чудех за мострата, която поръчах от Енцо - на Lancome la vie est belle, реших първо да взема мостра малко тестерче, за да видя как е парфюма и същата работа - спиртно начало, на тестерчето не пише нищо, явно купуват шишенца и в тях наливат от големите тестери, но на мен ми изглежда малко като наливен парфюм, просто не ме напуска това усещане. ОСвен това в шишенцето плуват едни черни парченца, не знам какво може да е това. Thinking
Иначе спиралата Chanel е истинска, както и на детето четката за коса Tangle. Но с парфюма не ме напуска усещането за наливен парфюм. Tired

# 308
Мои приятели, пътуващи в командировки, купуват от парфюмерии по летищата. Гарантират 100%, че парфюмите са оригинални. За нашето летище не съм питал, За цени също. Ако някой знае нещо да сподели.

# 309
Да парфюмите по летищата са 100 % оригинал и са с по-евтини цени вк. и на нашето летище. Heart Eyes

# 310
Мерси Денс, предполагам, че достъпът е свободен до въпросния магазин.

# 311
  • София
Абсолютно е така  Peace Даже веднъж ми направи впечатление, че парфюмът , който си взех от чуждото летище беше по-скъп от нашето  Crazy И фрий шопа ни е супер зареден, говоря за новият терминал  Peace

# 312
Мерси Денс, предполагам, че достъпът е свободен до въпросния магазин.
Да това е безмитен магазин и го има и в двете посоки заминаващи и пристигащи. Трябва обаче да пътуваш иначе така на разходка не можеш да влезеш.

# 313
Благодаря. Дадохте ми надежда, че ще успея да зарадвам милото с нещо квалитетно. Напоследък каквото купи, все нещо не харесва. Прочетох поста ти Денс, ще трябва да измисля нещо. Ще поръчам на приятел, може би. Ще видим. Не ми се ще да изпадам в " цигания" и да моля някой случаен пътуващ

# 314
  • някъде под слънцето...
Да парфюмите по летищата са 100 % оригинал и са с по-евтини цени вк. и на нашето летище. Heart Eyes
Оригинални да, но не винаги са по евтини, по скоро не са, освен ако не са на оферта.
За сравнение колекцията  Армани приве на летището в Мадрид парфюмите са 200 евро, а в луксозен магазин 195.....
Има и много по драстични разлики при другибпарфюми и козметика

Общи условия

Активация на акаунт