Изпитани сайтове за парфюми-7

• 149 491
  • 758
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте.
Можете ли да ми кажете дали мога да се доверя на склада за парфюми, който е на Екзарх Йосиф 19? Искам да закупя за мъжа ми парфюма Мерцедес-Бенз Спорт, обаче нямам никакво доверие на сайтовете за онлайн поръчка.Има го само на парфюми-шоп. 100% ли са автентични с оригинала тези в склада на Екзарх Йосиф 19.Моля, който е купувал от там да даде мнение.
Благодаря
Има го и в parfimo,а от досегашния ми опит с този сайт са си напълно оригинални Simple Smile
http://www.parfimo.bg/mercedes-benz-mercedes-benz-sport

# 346
Доста негативни коментари прочетох за парфимо:) Може би бих поръчала от парфюми-шоп. Никой ли не е наясно със склада на Екзарх Йосиф?

# 347
Явно отдавна не съм чела темата,защото негативен коментар за parfimo.bg не съм срещала Simple Smile

# 348
  • София
Явно отдавна не съм чела темата,защото негативен коментар за parfimo.bg не съм срещала Simple Smile
+1  Peace Откакто се появи този сайт в темата нито една лоша дума не съм чувала. Дамата явно бърка нещо.

# 349
Потвърждавам позитивните мнения за parfimo.bg. Оплакванията от сайта са свързани единствено със сроковете им за доставка. Относно качеството на продуктите, досега никой не се е оплакал /с изключение на една дама, която се оплака от пулвелизаторите на пробички поръчани от сайта/.

А относно зададения по-горе въпрос за склад на Екзарх Йосиф, нямам лични впечатления, но цитирам мнение на дама от преди няколко страници на тази тема:
Скрит текст:
А какво мислите за склада на Екзарх Йосиф?

newsm64 Ако става въпрос за този от страни на халите той съществува от 15 години сигурно. Има адски много неща и цените са ниски. До колкото знам продават на едро на магазини в страната и принципно не работят с клиенти на дребно, но много хора са ги научили и си пазаруват от шоурума им. Като не знам какво искам отивам на място - мисля че беше Екзарх Йосиф 19. Като знам си го поръчвам от сайта им - parfumi.org, който случайно открих преди години.
Надявам се да съм била полезна   bouquet

# 350
Аз ходих в складах при Халите преди дни. Цените не са ниски, пробвах един парфюм и си излязох. Мнителна съм и нямам голямо доверие на парфюмите.

# 351
Здравейте,трябва да поръчам Womanity за приятелка,80мл,EDP,но не знам от къде,видях,че се е коментирало в предни постове,но трябва да съм 100% сигурна.Моля Ви да ме насочите към най сигурното място,благодаря предварително Simple Smile)

# 352
Здравейте, момичета! Искам да подаря на мъжа ми оригинален парфюм на  Thierry Mugler- ,,A*Men '', някой поръчвал ли го е и  откъде?

# 353
  • Стара Загора
Здравейте, момичета! Искам да подаря на мъжа ми оригинален парфюм на  Thierry Mugler- ,,A*Men '', някой поръчвал ли го е и  откъде?
Аз съм поръчвала A Men THIERRY MUGLER, от parfumi-shop.net, ето този:
http://www.parfumi-shop.net/bg/ezine/show/thierry-mugler-a-men-edt-30ml.php
Беше миналата година, края на лятото, дори беше на промоция, 100 мл - 76 лв. И аз и мъжа ми бяхме много доволни от аромата и качеството. Бях го пробвала в магазин, аромат, трайност и развитие- същите, така че, за мен си е оригинален продукт.

# 354
Аз онзи ден си взех от същата лимитирана серия, но Pure Havane- от Дебенхамс в МОЛ Б- я, 100мл., 145лв. Лимитираните, нямат врреме да ги ментосат. А на жена ми поръчах Алиен Есенс Абсолю- на приятел, който ще се прибере края на месеца, и ще го купи от нашето летище, за по сигурно, чеее, милото все не харесва. Е, да видим сега. Ако хареса, ще пиша. Ако не, пак.

# 355
Аз онзи ден си взех от същата лимитирана серия, но Pure Havane- от Дебенхамс в МОЛ Б- я, 100мл., 145лв. Лимитираните, нямат врреме да ги ментосат. А на жена ми поръчах Алиен Есенс Абсолю- на приятел, който ще се прибере края на месеца, и ще го купи от нашето летище, за по сигурно, чеее, милото все не харесва. Е, да видим сега. Ако хареса, ще пиша. Ако не, пак.
Всъщност аромата излезе 2011 година и това е преиздадената версия,иначе и аз не мисля,че има реплики(или поне не много) Simple Smile

# 356
  • София
...поръчах Алиен Есенс Абсолю... от нашето летище, за по сигурно, чеее, милото все не харесва. Е, да видим сега. Ако хареса, ще пиша. Ако не, пак.
Този ще хареса Peace Колко струва 60 мл там, знаеш ли? А дали има вече A*Men Ultra Zest? Този съм харесала много в описанието му за мм

# 357
  • София

Миналата година поръчах Thierry Mugler A*Men Pure Leather от Енцо и смятам,че е оригинален.Мъжът ми го ползва с голямо удоволствие! Peace

# 358
  • София
Преди няколко страници в темата бях писала, че поръчах Byredo от http://www.parfimo.bg/
Аз лично не съм го пробвала, защото беше предназначен за моя позната в САЩ, която го получи вече и потвърди, че е оригинален.
Това е парфюма http://www.parfimo.bg/byredo-1996-inez-and-vinoodh
Сега го нямат, но се появява от време на време в наличност 1-3 броя.

# 359
Аз чакам този byredo: http://www.parfimo.bg/byredo-bal-d-afrique,ако някоя го има и иска да се раздели с него,да пише Stuck Out Tongue

Общи условия

Активация на акаунт