Изпитани сайтове за парфюми-7

• 149 365
  • 758
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Миналата седмица и аз поръчах от парфюми шоп нет с доставка до офис на Еконт и не съм имала проблем. За първи път поръчах от този сайт, така че предходен опит не мога да споделя.

# 196
  • Велико Търново
И аз не съм имала проблеми с тях, но ще имам едно наум - зависи от пратката на Бижу Grinning Може да зависи и от този, който обработва поръчките, може и при най-добрите да се случи гаф, но при толкова голяма конкуренция на пазара, трябва да се компенсира по подходящ начин клиентът за причиненото неудобство, не го ли сторят - рискуват да го загубят, и не само него...заради спомена, усещането, и заради другите онлайн магазини Simple Smile

# 197
Колкото до загубата, почти сигурно е, че този сайт ме загуби. Зависи в някаква степен от пратката във вторник, евентуалната пратка де, но честно, не вярвам да са толкова досетливи и наистина да се извинят за тъпотията, която спретнаха. Просто не бих си причинила никога повече подобен дискомфорт заради аромат. Сигурно няма да искам да го нося още преди да съм го получила, ако беше за мен! Нямам време да преизбирам сайт, защото 23 декември е последната възможна дата да получа КОЛЕДНИТЕ подаръци! Те просто ме вързаха. Липсващите два при тях вече ги поръчах от друго място вчера и днес имам смс, че ще ми ги доставят.

# 198
  • София
Имам го и аз, благодаря. Потвърдихме офис на Еконт, но малко се подразних, защото нямах никаква възможност да прегледам поръчката преди да я потвърдя.

Имаш възможност да го направиш на мейла си. Изпращат я веднага. Описали са доста подробно как става поръчката, ако и не са най-коректните.

Бижу, на твое място щях да ги сиктирдосам още първия път. Безумно е това, което ти се е случило. По принцип подхождам с недоверие към онлайн пазаруването, но такива случаи ме изумяват.

Последна редакция: сб, 20 дек 2014, 16:15 от В@ня

# 199
  • София
Бижу, много ти съчувствам наистина Hug Цялата тази ситуация е адски досадна и изнервяща. Въпреки, че няколко пъти поръчвах от тях и никога не съм имала забавяние или проблеми  Thinking Да видим сега, дали ще са "точни" във вторник и дали ще има извинителен подарък /което принципно много рядко може да се случи в Бг при онлайн пазаруване за съжаление/. А, между другото, СПИДИ принципно са много зле, може и при тях също да е причината в едно или две безумни отлагания в получаването на поръчката ти. Задължително напиши, как е завършила "епопеята"  bouquet

П.С. Вчера и аз поръчах от парфюми-шоп, обадиха се 15 минути след като пратих поръчката да уточнят, дали ми е удобно в понеделник или във вторник да получа пратката /до офиса на Еконт обаче/. Сега да видим, кога ще я получа  Laughing

# 200
Здравейте, преди малко поръчах от сайта на Венера козметикс. Само там имаше парфюма, който искам. Направих си поръчката и вероятно ще ми я обработят в понеделник. Но след като поръчах влязох отново в сайта и парфюмът вече Не беше наличен. Та въпросът ми е дали да се надявам, че за мен е бил последният или е възможно да ми звъннат и да кажат, че го няма? Имате ли опит, че аз за пръв път поръчвам от този сайт?

# 201
Здравейте, преди малко поръчах от сайта на Венера козметикс. Само там имаше парфюма, който искам. Направих си поръчката и вероятно ще ми я обработят в понеделник. Но след като поръчах влязох отново в сайта и парфюмът вече Не беше наличен. Та въпросът ми е дали да се надявам, че за мен е бил последният или е възможно да ми звъннат и да кажат, че го няма? Имате ли опит, че аз за пръв път поръчвам от този сайт?
Предполагам,че няма да го има :/.Искам да кажа само,че ако направиш поръчка на повече от 3 продукта,подаръка е стъргало за лед,т.е ако някой нарочно си добави продукт в поръчката,заради подаръка(както направих аз),не го правете,не си струва  Mr. Green

# 202
Чудя се дали да не откажа поръчката на парфюми шоп нет , 9лв разлика в цената от ензо и то за мостра от 5мл newsm78, но пък само те се обадиха за потвърждение.. Незнам от ензо направена поръчка  снощи дали ще дойде до вторник

# 203
  • София
Чудя се дали да не откажа поръчката на парфюми шоп нет , 9лв разлика в цената от ензо и то за мостра от 5мл newsm78, но пък само те се обадиха за потвърждение.. Незнам от ензо направена поръчка  снощи дали ще дойде до вторник
Не би трябвало. В понеделник да я шипнат, но те не идват от България, така че според мен на 29-ти я чакай.

# 204
Предполагам,че няма да го има :/...

Ще споделя в понеделник какво се е случило, дано да съм грабнала последната бройка. Но ако не, имате ли идеи от къде да поръчам Диор Адикт от 2002 - https://fragrances.bg/dior-addict-edp-50ml-for-women&filter= … 21=Dior&C=BGN. Навсякъде се предлага този от 2012 , като клаическата версия https://fragrances.bg/dior-addict-eau-de-parfum-2012-edp-50ml-fo … 21=Dior&C=BGN. Само е сайта на Венера бяха представени като 2 различни парфюма, другите сайтове май не са наясно  Thinking

# 205
Здравейте искам да питам, някой поръчвал ли е парфюми от Алиекспрес? Ако да доволни ли сте от сайта и парфюмите? Благодаря предварително.

# 206
BTW, за парфюми-шоп, сега видях, че и аз съм регистрирана, но имейл не съм получавала. Някой поръчал ли е от това намаление, да каже дали е истинско или някакъв спам? newsm78
Много ме блазни, че го има един парфюм, който съм харесала.

# 207
  • Велико Търново
Истинско е, всяка година получавам такъв имейл в края на годината Peace

# 208
Здравейте искам да питам, някой поръчвал ли е парфюми от Алиекспрес? Ако да доволни ли сте от сайта и парфюмите? Благодаря предварително.

при китайците оригинал няма да намериш

# 209
  • София
Бижу, много ти съчувствам наистина Hug Цялата тази ситуация е адски досадна и изнервяща. Въпреки, че няколко пъти поръчвах от тях и никога не съм имала забавяние или проблеми  Thinking Да видим сега, дали ще са "точни" във вторник и дали ще има извинителен подарък /което принципно много рядко може да се случи в Бг при онлайн пазаруване за съжаление/. А, между другото, СПИДИ принципно са много зле, може и при тях също да е причината в едно или две безумни отлагания в получаването на поръчката ти. Задължително напиши, как е завършила "епопеята"  bouquet

П.С. Вчера и аз поръчах от парфюми-шоп, обадиха се 15 минути след като пратих поръчката да уточнят, дали ми е удобно в понеделник или във вторник да получа пратката /до офиса на Еконт обаче/. Сега да видим, кога ще я получа  Laughing
Само да се отчета Simple Smile Получих си парфюма както бяхме се разбрали, беше пристигнал в офиса на Еконт в понеделник. Доволна съм  Peace

Общи условия

Активация на акаунт