Изпитани сайтове за парфюми-7

• 149 450
  • 758
  •   1
Отговори
# 405
  • плевен
Имам въпрос -вярно ли е ,че комплектите не могат да бъдат ментета?
Не, не е вярно, има много комплекти ментета и личното ми впечатление е, че се увеличават в последно време.
благодаря

# 406
  • София
Живанк@ ето го и твоя, но дали е това което търсиш ..
http://luxparfum.bg/dior-addict-l-edp-2014-100?filter_name=dior

А да знаете дали може да се намери някъде Диор Адикт ЕДП от 2002 - оригиналната версия ?
За съжаление не е този. Това е последната версия от 2014, а аз търся оригинала. за сега безуспешно  Cry

http://parfium.bg/christian-dior-addict-damski-parfium   Виж тук. Има разлика в състава на парфюма. Дано не е само снимката на стария.  Имах го преди години. Разкошен, поне за мен. За новата версия казват, че не е толкова добър.

# 407
Благодаря, но и снимката не е на стария. Той е без метален пръстен ето тук http://www.fragrantica.com/perfume/Christian-Dior/Dior-Addict-215.html. Със златист пръстен е версия 2012, а със сребрист - 2014. От 2012 определено не е толкова добър, последния 2014 не съм пробвала

# 408
  • София
Така ли беше? Аз помня, че имаше нещо златно на флакона, но не и какво точно. Тъпото е, че такива като мен, дето карат на стари спомени, лесно ще се объркат, ако решат да поръчат онлайн.Simple Smile

# 409
Да се отчета след поръчката си в parfimo.bg.
Първо както писах кофти комуникация- от сайта твърдят че имат налични 438,000 продукта, но аз почаках 10 дена за моята поръчка и то без да ми се даде никаква информация, през това време.
Получих комплект на Ланком La vista e belle, мисля че там всичко е наред. Не съм имала парфюма и не мога да сравня опаковката, но познавам миризмата която си отговаря и почти три дена я усещах на кожата си,което за мен е показателно. Получих и мостра Мосчино подарък. Въпреки първоначалното си разочарование заради дългото чакане,продуктите (поне този) явно са наред.

# 410
  • София
Да се отчета и аз, по-скоро с молба за съвет.

Днес получих парфюм на Фере, много желан,от Енцо. Пръснах първоначално на китките, след около 2 часа нямаше АБСОЛЮТНО нищо. Погледна в сайта условията за връщане, но не съм сигурна дали мога да го върна. Картонената кутия е без забележки, но найлона естествено е скъсан. Като цяло, мога ли все още да го върна или няма да го приемат така?  Embarassed Rolling Eyes

Скрит текст:
ОТКАЗ НА ПОРЪЧКА

Според разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП, потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 7 работни дни от датата на закупуването й. За целта предметът на сделката трябва да бъде в оригинална опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката.

# 411
От преди създаването на темата до момента пазарувах само в гет.бг и мегашоп.
Вчера научих за новата идиотска бонус-програма на гет.бг, която толерира изцяло само нови клиенти и напълно пренебрегва старите, редовни клиенти като мен - в профила ми няма история на поръчките, нито фигурира общ тотал в лв, няма брояч на мнения, няма отчетен абонамент, поставена съм наравно с клиент, регистриран преди 1 час с нула поръчки.
След повече от 8 години регистрация и десетки поръчки за над 1000 лв разполагам с НУЛА точки. Спирам да пазарувам от гет.бг по тази причина.
Ориентирах се към мегашоп, но техният асортимент е по-беден.
Има ли някой с по-пресни впечатления от http://shopping.bg/%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%84%D1%8E%D0%BC%D0%B5%D1 … D0%B8%D0%BA%D0%B0?

# 412

Днес получих парфюм на Фере, много желан,от Енцо. Пръснах първоначално на китките, след около 2 часа нямаше АБСОЛЮТНО нищо. Погледна в сайта условията за връщане, но не съм сигурна дали мога да го върна. Картонената кутия е без забележки, но найлона естествено е скъсан. Като цяло, мога ли все още да го върна или няма да го приемат така?  Embarassed Rolling Eyes
Връщай им обратно боклука....Еми,то няма как да разберем,че парфюма е менте,без да го пробваме и естествено трябва да го отворим,нали....Обади се по тел. и им кажи,че парфюма не е оригинален и че искаш да го върнеш.Връщането е за тяхна сметка,само го занеси до Спиди....

# 413

Скрит текст:
ОТКАЗ НА ПОРЪЧКА

Според разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП, потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 7 работни дни от датата на закупуването й. За целта предметът на сделката трябва да бъде в оригинална опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката.

Да не излезе, че защитавам сайта, но ползвала ли си го някога този парфюм? Защото това, че след 2 часа е изветрял не означава, че е менте. Случвало ми се е да купя от магазин парфюм за 200лв, който не изкарва и час. Та за това питам дали си го ползвала и преди Peace

# 414
От този сайт може ли да се поръчва http://shopping.bg/Bvlgari-AU-THE-ROUGE-EDC-50-100-ml-za-jeni имам предвид нали е проверен и има ли доволни Praynig

# 415
  • София

Скрит текст:
ОТКАЗ НА ПОРЪЧКА

Да не излезе, че защитавам сайта, но ползвала ли си го някога този парфюм? Защото това, че след 2 часа е изветрял не означава, че е менте. Случвало ми се е да купя от магазин парфюм за 200лв, който не изкарва и час. Та за това питам дали си го ползвала и преди Peace

Да, и беше дооста траен. Аромата е лек и ненатрапчив, но се усещаше около 8 часа, за повече не смея да твърдя. Аз за това и го поръчах, вече не се намира в магазините, а много го исках  Rolling Eyes

# 416
Djidji  е права. Върни им парфюма за тяхна сметка ! Във всеки един он лайн сайт за каквото и да е било, имаш право да върнеш стоката в 7 дневен срок.
Не ми се вярва да не ти приемат рекламацията Wink

Връщай им обратно боклука....Еми,то няма как да разберем,че парфюма е менте,без да го пробваме и естествено трябва да го отворим,нали....Обади се по тел. и им кажи,че парфюма не е оригинален и че искаш да го върнеш.Връщането е за тяхна сметка,само го занеси до Спиди....

# 417
Привет,

както ви писах по рано,
2 от колежките ми изпробваха този сайт, като им казах за рекламата която се яви във фейса за -14 процента отстъпка и останаха много доволни.
Те поръчаха на 14 и в понеделник парфюмите им бяха в офиса, супер бърза доставка,
ама може би защото не са някакви известни според мен и затова са бързи в доставянето.

Ще взема да си поръчам и аз за 8 март един Dior Wink))   newsm78 newsm78

http://www.luxparfum.bg/

newsm78 newsm78

# 418
  • Стара Загора
Поръчах отново от Parfimo - малката черна рокля на Герлен, дано не ме разочароват  Praynig

# 419
  • София
Привет,

както ви писах по рано,
2 от колежките ми изпробваха този сайт, като им казах за рекламата която се яви във фейса за -14 процента отстъпка и останаха много доволни.
Те поръчаха на 14 и в понеделник парфюмите им бяха в офиса, супер бърза доставка,
ама може би защото не са някакви известни според мен и затова са бързи в доставянето.

Ще взема да си поръчам и аз за 8 март един Dior Wink))   newsm78 newsm78

http://www.luxparfum.bg/

newsm78 newsm78
Абсолютни 100%-ви ментета  Peace

Общи условия

Активация на акаунт