Изпитани сайтове за парфюми-7

• 149 339
  • 758
  •   1
Отговори
# 510
Да ,за Венера козметикс мога да го потвърдя и аз. Жена ми е доволна от парфюма закупен от тях,който сравни със същия купен от Швейцария(и свършваше) . Не  намери разлика  в качеството между двата .Аз също.

# 511
Мога да се отчета с първа поръчка от Parfimo, съвсем оригинален Gipsy water на Byredo плюс една мостра в спрей флакон (за разлика от Ензо), както обичам. Няма да кажа нищо ново - срокът им за доставка е по-дълъг от обичайния за други сайтове: обадиха се да ме уведомят, че парфюма ми ще пристигне седмица след като е поръчан, не дойде навреме и закъсня с 6 календарни дни.  Confused Следващият път просто ще съм подготвена, че ще чакам две седмици.

# 512
  • Велико Търново
Много съм доволна от perfume- bg.eu, два пъти поръчвам оттам, освен че парфюмите са оригинални, се дават бонус точки, които използвам като отстъпка в цената при следваща покупка Wink Доставката досега все ми е била безплатна Thinking

# 513
Girls, имам важно питане - парфюма който искам, отдавна е дискънтинюд, намирам го в БГ единствено в сайтовете shopping.bg и Parfium.BG - търся Ralph HOT - Ralph Lauren.
Кой сайт от тези ви е по-известен положително. Цените и в двата са сходни (55-65 лв за тестер) Много съм ви благодарна! Пишете !

# 514
  • София
Shopping със сигурност е читав.

# 515
Момичета, имали ли сте проблем с мострите, които са с впръскване от Pdrfimo. При мен след половин час и двете, които поръчах завършват еднакво. С поръчания парфюм няма проблем.

# 516
Здравейте, досега не съм купувала парфюм on line, но наскоро ми попадна този сайт http://www.parfumi-prima.com/ , някой има ли отзиви за него, дали парфюмите са трайни? Сега има доста намаления, харесах си този http://www.parfumi-prima.com/index.php?route=product/product& … mp;product_id=540 , струва ми се доста изгодно.
Благодаря Ви предварително.

# 517
  • София
Здравейте, досега не съм купувала парфюм on line, но наскоро ми попадна този сайт http://www.parfumi-prima.com/ , някой има ли отзиви за него, дали парфюмите са трайни? Сега има доста намаления, харесах си този http://www.parfumi-prima.com/index.php?route=product/product& … mp;product_id=540 , струва ми се доста изгодно.
Благодаря Ви предварително.
Дали са трайни не знам, но оригинални със сигурност не са.

# 518
  • BG-DE
Откровени ментета на високи цени  Peace Не мога да разбера защо през страница се пита за разни сайтове с еднакви цени и разфасовки, като стотици пъти е коментирано, че всички такива предлагат ментета, не се ли чете назад  newsm78

# 519
  • Велико Търново
От 140 на 33 лв. си е безапелационно менте, без да се замисляш дори ooooh! за трайността на ментетата - не знам...

# 520
  • София
Ментето не се различава от оригиналното само по това дали е трайно или не. Има много дълготрайни ментета, но миризмата, която държи по 3 дни и кусур няма нищо общо с тази на оригиналния парфюм. Дори бих казала, че е отвратителна и досадно натрапчива. Имам опит с две ментета, които мъжа ми донесе от някъде. Е няма такъв отврат, нищо общо с истинските.
От много години ползвам оригинални парфюми и мога да разпозная фалшив какъвто и да е, дори и никога да не съм го имала в оригинал. Самото поведение на аромата се различава, не е важно само дали е траен или нетраен. И не мога да си представя някой да успее да направи менте, което да не се различава по нищо от оригиналния. За дрехи, обувки и чанти съм по-съгласна и знам, че има хубави и лоши реплики. Но за парфюмите не мога да го повярвам. Те са или оригинални или не са.

# 521
  • Велико Търново
Така е, остатъчната миризма е съвсем различна. Аз затова и не купувам Рефански или други имитации, защото дори и първоначално да докарва на оригиналния парфюм, след няколко часа мирише съвсем различно и нищо общо с първообраза.

# 522
Moмичета помагайте, търся парфм  лансиран през 2008-ма Мax Мara le parfum. Ако сте го срещали някъде пишете.   bouquet

Последна редакция: пн, 23 мар 2015, 16:40 от bubanka

# 523
  • Бургас
Moмичета помагайте, търся парфм  лансиран през 2008-ма Мax Мara le parfum. Ако сте го срещали някъде пишете.   bouquet

Любим мой парфюм.И аз го търсих дълго и неуспешно в БГ и накрая помолих приятелка живееща в Италия да ми го донесе.Излезе ми малко по-скъпо,но сега си имам 90 мл. от любим парфюм.

# 524
Чудесно, явно това е варианта от чужбина. А в чужди сайтове срещали ли сте го?

Общи условия

Активация на акаунт