Изпитани сайтове за парфюми-7

• 149 333
  • 758
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Той не беше ли спрян?

# 526
Чух че вноса е спрян, за производството нямам идея newsm78

# 527
Да парфюма на Макс Мара е спрян.

# 528
# 529
  • Бургас
Чудесно, явно това е варианта от чужбина. А в чужди сайтове срещали ли сте го?
т

Когато го търсих миналата година го имаше в някои италиански сайтове за продажба на парфюми,но не знам как стои въпроса с доставката.

# 530
  • Пловдив
Здравейте,
бих искала да ви попитам , тъй като виждам, че сте доста информирани, как е като надеждност сайта enzo.bg?

# 531
Разнопосочни са мненията. Има доволни и не. Пращат и ментета, и оригинали, въпроса е какво точно ще изпратят на теб като парфюм специално. За козметика оплаквания няма, освен за някои продукти за коса. Всеки сам и преценява дали и колко да рискува.

# 532
  • София
densi, какви оплаквания имаш откъм козметиката за коса? Чудя се дали да си поръчам от там  newsm78

# 533
densi, какви оплаквания имаш откъм козметиката за коса? Чудя се дали да си поръчам от там  newsm78
Не аз, аз купувам от фризьорски салони на които съм клиент и от Feelunuque, но съм чела мнения за различни текстури, неприятни миризми или супер различни такива от преди това ползвани, същите продукти. От сайта съм поръчвала веднъж шаппоан, червен на Лореал Профешънъл и беше ок откъм качество, макар и супер неприятен и неподходящ за моята коса.

# 534
  • София
Аха, мерси, отказа ме с тези различни текстури  Shocked Ще си остана клиент на Арлен и Рибката  Simple Smile

# 535
  • София
Аха, мерси, отказа ме с тези различни текстури  Shocked Ще си остана клиент на Арлен и Рибката  Simple Smile
Недей така, в enzo има доста добри цени и изгодни количества. Аз и колегите ми сме правили няколко пъти поръчки от там - козметика /за коса и не само/, парфюми и никога не е имало недоволни от качеството на нещата  Peace

# 536
А защо пробвай, никога не се знае, а цените са много по-добри ог торепосочените сайтове?! Hug

# 537
  • София
Аз получих днес аромат, който поръчах вчера от Eмаг.Пристигна за 1 ден, което е изключително бързо като доставка.Парфюмът си е ок, дори отстрани има някаква лепенка с инфо за вносителя в Румъния.Доволна съм, ако друг път си харесам нещо друго - ще поръчам пак! Peace

# 538
  • София
Аз с enzo проблем не съм имала. Нито странни текстури, нито стари продукти. Така и не видях снимка на някой от тези фалшификати, за които се говори. Започвам да се съмнявам, че някои хора си внушават заради анти рекламата спрямо Ензо. Пазарувала съм около 10 пъти от там и всичко е оригинално. Парфюми предпочитам да купувам от Сефора и официалните магазини, но имам и някои от сайта и не са фалшиви. Не знам дали е късмет.

# 539
  • Sredets/Burgas
Момичета, не че точно тук е мястото, но все пак да попитам, защото говорите за Enzo...
Преди малко буквално ми пристигаха перлите - метеорити на Герлен ...
Картонената кутийка по принцип трябва ли да има целофан отгоре, както парфюмите?
Защото моите нямаха...
Поне някъде по-назад в темата прочетох, че "мексиканския" Шалимар е оригинален,
защото той ми предстои като поръчка...

Общи условия

Активация на акаунт