Изпитани сайтове за парфюми-7

• 149 331
  • 758
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Май нямаха. Rolling Eyes

# 541
  • София
Нямат, моите са от магаИни купувани всички видове и бяха без целофан.

# 542
И моите май нямат.

# 543
Без целофан са да навсякъде.

# 544
За първи път ще поръчвам от парфимо. Обнадеждена съм от положителните отзиви  Peace Избрах 2 парфюма, надявам се всичко да е ок  Simple Smile Peace

# 545
  • София
Привет на всички в темата, ето и пресни впечатления от 3 сайта:
parfimo.bg
parfumi-shop.net
enzo.bg

И от трите съм напълно доволен Simple Smile Разбира се, не всички неща по-долу са за мен/за жалост/.

От parfumi-shop.net поръчах Serge Lutens L´Eau 100ml - напълно оригинална бройка дойде. Аромата като аромат няма смисъл да коментираме - перфектаната свежест, а и темета е за друго.
В интерес на истината, исках да поръчам от същият сайт 30мл от класическият син Thierry Mugler A*Men, но се оказа, че имаха не гумираната версия, а вариант пълнител, който не изглежда особено приятно...Но подобни леки разминавания относно мюглерите съм имал и с други сайтове, затова не отдавам особено значение на това невинно разминаване.

От enzo.bg взех 50мл Thierry Mugler A*Men - гумиран, 100мл Thierry Mugler A*Men Pure Energy, както и няколко пробички, които ми бяха доста любопитни, като Oscar de la Renta Pour Lui, Estée Lauder Amber Mystique, както и Chopard Noble Vetiver, който влиза в стила на Lalique Encre Noire for men , като една по-лека и модерна интерпретация и вярвам би се харесала доста на почитателите на Encre Noire.
Доставката дойде доста бързо - за 3 дни - браво на ензо. Друго позитивно, което забелязах е, че този сайт дава доста дълго време за размисъл след като поръчаш - да коригираш поръчката, да я отмениш и тн, което е хубаво като възможност  Simple Smile

От parfimo.bg взех неща само за мен  Simple Smile
Избрах си три парфюма - два на сляпо и един по спомени. Също и 3 пробички.
Първият на сляпо е Pal Zileri Collezione Privata - Viaggio d`Africa for men - гледах няколко ревюта за него в youtube и всички здраво го хвалят, а също и сравняват с Hermes Vetiver Tonka, който също не познавам. Наистина Viaggio d`Africa е невероятен Simple Smile Дирекно влезе в кръга на топ любимите ми парфюми. Явно тази линия Collezione Privata на Pal Zileri е много приятна и композирана наистина стилно, даваща отлично съотношение цена-качество.

Скрит текст:

Другият на сляпо е Calypso Christiane Celle - Calypso Figue for women and men - странен парфюм, в който липсват цитруси, цветя и плодове  Shocked Интересен и доста провокативен, но именно затова рискувах с него.

Последния е парфюм, който търпеливо си изчаках на добра цена -  Ted Lapidus Black Soul Imperial for men - него го познавам от тестване в Блик. Интересното е, че посочените нотки във fragrantica не са верни - дествителните са:
Bergamote, Rosemary from Morocco, Roasted coffee, Geranium, Nutmeg, Saffron, Oud wood, Leather, Gold tobacco.
Истинско съкровище е този Тед Лапидус  Heart Eyes
Иначе срока на доставка на Parfimo си бе нормалния за тях - около 7 дни, като бяха добавили и подарък - пробичка на Moschino Toujours Glamour  for women, който ми се стори доста приятен.

това е от мен. хубава неделя на всички  Simple Smile

# 546
  • София
Deetron, честити придобивки! Simple Smile С кеф да си ги разнасяш. Да те питам за Pal Zileri Collezione Privata - Viaggio d`Africa for men. Според теб, може ли да се носи и от жена? Четох в отзивите описват го като карамелено ухание, с ноти на кафе и цветя, дървесни и възможно звучене като унисекс  Thinking Ти как го възприемаш, ако не споменаваме Encre Noir де  Flutter

# 547
Deetron-
Като го поносиш дай отзив може в другата тема и мен ме заинтригува Viaggio d`Africa for men  Grinning

# 548
Подарих на ММ за Коледа този парфюм. Много го хареса, но вече е почти на дъното на флакончето. Някой има ли опит с поръчката му онлайн? (оригинален продукт) Ще ми се отново да го зарадвам, но този път търся максимално изгодна цена  Peace (предният път го взех директно от магазин)

# 549
  • София
Подарих на ММ за Коледа този парфюм. Много го хареса, но вече е почти на дъното на флакончето. Някой има ли опит с поръчката му онлайн? (оригинален продукт) Ще ми се отново да го зарадвам, но този път търся максимално изгодна цена  Peace (предният път го взех директно от магазин)

Не знам, за колко си го взела, но тук цените са доста прятни ми се струва, особено за 150 мл: http://www.parfimo.bg/dolce-and-gabbana-the-one-m Wink

# 550
Подарих на ММ за Коледа този парфюм. Много го хареса, но вече е почти на дъното на флакончето. Някой има ли опит с поръчката му онлайн? (оригинален продукт) Ще ми се отново да го зарадвам, но този път търся максимално изгодна цена  Peace (предният път го взех директно от магазин)

Не знам, за колко си го взела, но тук цените са доста приятни ми се струва, особено за 150 мл: http://www.parfimo.bg/dolce-and-gabbana-the-one-m Wink

Взех този комплект за 120 лева. Съдържа парфюм 100 мл., лосион за след бръснене и душ гел. Само парфюмът свърши, другите неща си стоят. Точно гледах и аз предложение за 150 мл., доста атрактивно звучи. Вие пазарували ли сте от този сайт?

# 551
  • София
Подарих на ММ за Коледа този парфюм. Много го хареса, но вече е почти на дъното на флакончето. Някой има ли опит с поръчката му онлайн? (оригинален продукт) Ще ми се отново да го зарадвам, но този път търся максимално изгодна цена  Peace (предният път го взех директно от магазин)

Не знам, за колко си го взела, но тук цените са доста приятни ми се струва, особено за 150 мл: http://www.parfimo.bg/dolce-and-gabbana-the-one-m Wink

Взех този комплект за 120 лева. Съдържа парфюм 100 мл., лосион за след бръснене и душ гел. Само парфюмът свърши, другите неща си стоят. Точно гледах и аз предложение за 150 мл., доста атрактивно звучи. Вие пазарували ли сте от този сайт?

Да, и винаги всичко е точно. Малко повечко време трябва за доставка /около 8 работни дни/, но само това е. Нямам съмнение в оригиналността на парфюмите, които предлагат. А и по-горе Deetron тъкмо писа за този сайт, както и няколко страници преди също има добри отзиви  Peace

# 552
Цитат
Да, и винаги всичко е точно. Малко повечко време трябва за доставка /около 8 работни дни/, но само това е. Нямам съмнение в оригиналността на парфюмите, които предлагат. А и по-горе Deetron тъкмо писа за този сайт, както и няколко страници преди също има добри отзиви  Peace

Благодаря много. Доставката също е прилична, 5 лв. до адрес, 4 лв. до офис  Heart Eyes

П.П: Поръчах опаковката от 150 мл., доставка до 3-7 дни, чакам още потвърждение на мейл. Всичко ми излиза 89.90 и ще отида на място в офис в удобно за мен време. Много съм доволна, благодаря още веднъж!   bouquet

Последна редакция: нд, 29 мар 2015, 17:32 от people_change

# 553
  • София
Цитат
Да, и винаги всичко е точно. Малко повечко време трябва за доставка /около 8 работни дни/, но само това е. Нямам съмнение в оригиналността на парфюмите, които предлагат. А и по-горе Deetron тъкмо писа за този сайт, както и няколко страници преди също има добри отзиви  Peace

Благодаря много. Доставката също е прилична, 5 лв. до адрес, 4 лв. до офис  Heart Eyes

П.П: Поръчах опаковката от 150 мл., доставка до 3-7 дни, чакам още потвърждение на мейл. Всичко ми излиза 89.90 и ще отида на място в офис в удобно за мен време. Много съм доволна, благодаря още веднъж!   bouquet

За нищо, тук сме да си помагаме Hug Ще се обадят когато пратят парфюма от международния им склад и това значи, че на следващия ден ще е в офиса на куриер. Сподели после, дали си доволна Wink

# 554
Вече получих имейл потвърждение. Предполагам ги доставят в София първо, следователно сигурно ще отнеме минимално време  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт