Изпитани сайтове за парфюми-7

• 149 211
  • 758
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Извинете, че и аз нахлувам, но преди две седмици поръчахме от сайта на Венера и вече начисляваха 4 лв доставка. И аз го смятах без и малко ме изненадаха, пак  беше изгодно все пак.

# 616
  • Стара Загора
Извинете, че и аз нахлувам, но преди две седмици поръчахме от сайта на Венера и вече начисляваха 4 лв доставка. И аз го смятах без и малко ме изненадаха, пак  беше изгодно все пак.
При поръчка над 100 лв., доставката не е ли безплатна, а под 100 лв. има доставка 4 лв.? Поне досега така беше, като съм им чела условията.

# 617
  • София
Щях да питам за тестерите ... Понеже някои са без капачка ,проблем ли е за парфюма някакъв?!  Rolling Eyes
Веднъж съм поръчвала тестер без капачка, но имах парфюм, който беше на дъното и неговата капачка пасна идеално на тестера. Grinning

Последна редакция: ср, 08 апр 2015, 22:16 от magicjo

# 618
  • София
Капачката не е проблем, ако я няма. Самото шише трябва да се държи на тъмно и на стайна температура. Например моите ги държа в на рафт от секцията с плътна врата (не стъклена). Също е хубаво да не се изхвърлят картонените опаковки, ако има, а шишето да се държи вътре. Но ако няма опаковка, както е при много тестери тъмният рафт е добро решение.

# 619
  • София
При поръчка над 100 лв., доставката не е ли безплатна, а под 100 лв. има доставка 4 лв.? Поне досега така беше, като съм им чела условията.
Възможно е, просто аз бях останала с впечатление, че всички са безплатни и е нововъведение.

# 620
Направих поръчка от Парфимобг на 11.04., дойде ми и автоматичен отговор ,че е прието. До 13.04. бяха почивни дни. Днес обаче е 23.04. и до момента ни вест, ни кост. Последният път, когато поръчвах от тях, чаках 1 седмица да ми се обадят, но сега вече се чудя дали изобщо са ме отразили. Не че ми е спешно толкова, но все пак искам, ако до края на седмицата не получа никакъв знак от тях, в понеделник да поръчам от другаде. Чудя се какво правите при такива ситуации?

# 621
досаждам им:

Звънете
0876 10 12 13
info@parfimo.bg

http://www.parfimo.bg/za-kontakt

# 622
  • София
Обади им се ти.  Може би не им е наличен парфюма и затова са се скатали.

# 623
  • София
Парфимо се обаждат по телефона в деня, когато е направена поръчката, за да потвърдиш. Чак тогава я придвижват. Виж дали не са ти звъняли. Ако няма потвърждение от клиента, те няма да я поръчат. Аз така знам, нямам много поръчки, мисля че са ми 4 досега, но винаги така са процедирали.

# 624
  • София
Чудно ми е как така има проблеми с парфимо, колкото пъти съм поръчвала винаги са били изключително точни и съм получавала поръчката ми най-късно на 9-тия ден. Звънят, информират. Мисля, че няма никакъв проблем да им се обадиш или пишеш на мейла Simple Smile

# 625
  • Пловдив
Аз също писах на предни страници, че ги чаках повече от 10 дни и накрая има писах на live chat, веднага отговориха, че имали проблем с куриера и след 2 дни пратката беше при мен.

# 626
Пета поръчка правя от парфимо. Звънят в деня на поръчката за потвърждение, звънят ден преди да пратят парфюма в офиса на Спиди. Последните 3 поръчки дойдоха сравнително бързо, за около седмица. Това напълно ме устройва. Чета ,че някои получавали нефабрични мостри, а на мен досега винаги са пращали фабрични запечатани такива. Е, последно получих на Бърбъри боди и после Боди тендър, но ще го преживея, поне ще се запозная с двата аромата и ще установя разликите.

# 627
  • София
Пета поръчка правя от парфимо. Звънят в деня на поръчката за потвърждение, звънят ден преди да пратят парфюма в офиса на Спиди. Последните 3 поръчки дойдоха сравнително бързо, за около седмица.
+1 newsm10

# 628
И на мен ми се обаждат два пъти. Последно поръчах на 7-ми , на 17 мисля че пратката беше при мен след празниците. Но ако не ми се обади никой лично аз бих звъннала вместо да седя в недоумение.  Peace

*Emia*, ти за мострите подарък ли говориш и аз получих последния  път на Боди преди това нещо на Москино но така или инак са си оригинал , аз не ги отразявам много-много. Иначе мострите на аромати които бях поръчала са си в черни шишенца 1, 5мл спрайчета това дето не може да се отвори как се пълни не знам Laughingпоне аз не видях откъде да го отвъртя

# 629
Да, говоря за мострите подарък. Много се учудих, че някои получавали нефабрични мостри, но явно не съм разбрала ,че става дума за поръчани мостри, тях нали си наричаме отливки? Joy

Общи условия

Активация на акаунт