По-вкусно и по-лесно с Philips Multicooker!

• 154 386
  • 921
  •   1
Отговори
# 105
Здравей Liubka1,
Дай ако можеш точната рецепта за спагети.Ние сме 4-ма и незнам дали ще мже целият пакет да направя на куп.
Поздрави Simple Smile
Може винаги правя по цял пакет. Peace

# 106
И аз сложих цял пакет, счупих ги на две, след това изсипах буркан Барила сос за спагети, една консерва риба тон и вода много малко, колкото да ги покрие и пуснах на програма Паста.

# 107
  • София
Днес цял следобяд правя паста с телешко Simple Smile
Та приготвих си соса, сложих пастата и пуснах на програма Rice/Pasta.
Всичко вече е готово, но през цялото време докато работеше програмата време не се отброяваше.
Само пунктираната линия вървеше на дисплея. При вас така ли е  newsm78

# 108
да така е Lodsi,
i pri men e taka - no vremeto e 40 min.mislq.Vsichko se sgotvi idealon.Molq da napishesh nqkoq recepta koqto si napreavila i ti se e poluchila   chef

# 109
  • София
Благодаря ти, minima7, успокои ме   bouquet
Да, наистина при пускане виждам, че времето е 40 мин, но се бях притеснила да не би да не е в ред, все чаках в определен момент да започне да отброява времето.
Рецептата е страхотна, невероятно вкусно стана  Heart Eyes Ето я:
http://vkusnoteka.blogspot.com/2013/12/blog-post.html

# 110
  • SF
Момичета,ЧНГ. Да ви се оплача.Днес си купих мултикукъра от технополис,който е на промоция и върви с  резачката.Но рекламата е подвеждаща за мен.Дадоха ми ел.кана.Казах им че на рекламата не е ел.кана,а универсална резачка.Отговора им беше,че били свършили и давали кана.Писах до филипс,но мисля утре да пускам жалба до КЗП.Аз си държа за резачката.Въпросът е принципен.И сега готвя ориз.

Гледай колко е шарен светът! Аз пък отвсякъде бих предпочела ел. каната. Биха ме изненадали приятно, ако ми кажат, че дават кана вместо резачка.  Laughing

# 111

Относно Отложения старт.

http://download.p4c.philips.com/files/h/hd3037_70/hd3037_70_dfu_bul.pdf
В част Програмирано време за готвене с отложен старт е описано много добре.Листовката я имаш.
Първо от МЕНЮ избираш програмата и времето за готвене, след това време за отл.старт от PRESET и след това старт.

Последна редакция: вт, 07 яну 2014, 10:32 от Elitsa H.

# 112
  • София

Относно Отложения старт.

http://download.p4c.philips.com/files/h/hd3037_70/hd3037_70_dfu_bul.pdf
В част Програмирано време за готвене с отложен старт е описано много добре.Листовката я имаш.
Първо от МЕНЮ избираш програмата и времето за готвене, след това време за отл.старт от PRESET и след това старт.
Благодаря много   bouquet

Точно това правя и аз, но .... имам подозрения че просто има проблем с отложения старт и исках да чуя потвърждение. Ще тествам още веднъж системата и ако не сработи, връщам.

# 113
Бях обещала да кажа какво съм сготвила в Кукъра Simple Smile.
Първо направих Кисело мляко. Само че не го сложиш директно в съда, а в друга купа, която сложих в Кукъра. И го оставих вътре за 5 часа, а не за 8.
Сварих 2 л. прясно мляко, оставих го да се охлади, докато можах да си държа кутрето в него 20 секунди. Използвах закваска на прах (в пликчета) - 1 пликче.
Разбърках и пуснах програмата.
След 5 часа спрях Кукъра, оставих малко да се охлади и прибрах в хладилника.
Получи се супер!

После сготвих Свинско с кисело зеле.
Запържих месото на малки късове с малко зехтин за около 15 минути на функция Пържене, като на десетата добавих нарязани на ситно моркови. После добавих Ситно нарязаното кисело зеле, добавих подправките (червен и черен пипер, дафинов лист и малко чесън на прах). Долях около 150 мл. от сока на зелето. Разбърках и включих на програма Stew за 2 часа. Понеже много миришеше на зеле изнесох целия уред на балкона (имам и там контакт). Simple Smile.
Когато програмата свърши видях, че вътре има още доста течност и включих на Bake на 180 градуса за 45 минути. На 30-тата минута разбърках. Течността почти я нямаше и беше започнало да хваща приятен загар Wink. До края бърках още няколко пъти. Стана много вкусно!

chef Успех на всички.

П.П. Някой беше питал дали има смисъл от този уред. За мен има. Първо аз много пътувам и винаги нося цялата кухня с мен. Сега смятам да нося само кукъра. Освен това може да го оставям да си готви на балкона и да не се омирисва цялата къща. Отделно смятам, че е по икономичен от печката, защото се топли малък обем а не цялата фурна (на която вратата може и да не оплътнява много добре - като на моята). И не е задължително готвенето да е толкова дълго като по оригиналните рецепти. Просто трябва да се импровизира. Ако искаш по кратко време - вдигаш температурата (в случая намираш функция на по висока температура).
Всичко това си е изцяло мое мнение и не претендирам, че е меродавно за всеки!

# 114
Като слагате на стю, слагайте точно толкова течност, колкото искате да има накрая, защото не се изпарява нищо... Wink

# 115
Благодаря и за рецептата и за съветите.

chef

# 116
 Simple SmileЗдравейте дами,
Замря ли тази тема ?.Никоя не пише какво е сготвила.Аз готвя едно по едно всяко ястие което съм прочела тук и всичко става чудесно за сега.Не съм уцелила нещо което да не ми се получи.
Пишете и давайте рецепти.Аз като стигна до експериментите  с машината ще пиша и аз

# 117
Аз днес правих кус-кус в кукъра.Сложих 3 мерителни чашки кус-кус и 6 чашки вода,на програма Stew за 25мин и бяха готови.

# 118
  • София
Аз пък снощи пържих картофи, тази вечер - пак ще пържа Simple Smile
Дадохте ми идея с този кус-кус за закуска следващия уикенд   bouquet

# 119
Аз пък снощи пържих картофи, тази вечер - пак ще пържа Simple Smile
Дадохте ми идея с този кус-кус за закуска следващия уикенд   bouquet
В много ли мазнина пържихте картофите или?

Общи условия

Активация на акаунт