По-вкусно и по-лесно с Philips Multicooker!

• 154 371
  • 921
  •   1
Отговори
# 90
Идеално gul4i,
значи ще имаш и чопър.Поздрави

# 91
Здравейте, бихте ли дали информация за консумацията на електроенергия при различните функции. Никъде в спецификацията на уреда не го намерих.

# 92
Здравейте и за много години! За тези, които по-рано в темата се оплакваха от миризмата, която остава по уреда имам един съвет:
Аз си почиствам микровълновата с лимон и съм много доволна: в купа пълна 2/3 с вода слагам два резена лимон и включвам на 10-15 мин. микровълновата.Когато изключи изваждам купата и забърсвам микровълновата с кърпа или попиватилна гъба.Много съм доволна от този метод-безвредно е защото не използвам препарат. Та това го прилагам и при Кукъра. Слагам около 5 пръста вода и 3 резена лимон и включвам на програма STEW за 20 мин и затварям капака.После изхвърлям водата и лимона, изплаквам съда и забълсвам уреда отново с кърпа.Лимона има почистващо действие и неутрализира миризмите.Дано съм ви била полезна.А що се отнася до уреда и аз съм много доволна.Само в него готвя.

# 93
 Здравей Елица,
Чудесно че сподели твоят опит за обезмирисване на машината.Копирах си го веднага и ще го прилагам защото при мен също често започва да намирисва на лук най-вече новата ми машинка. Simple Smile
Ако имаш сготвени хубави неща тук в нея моля те давай рецептите.Така ще обменяме опит всички.
Поздрави

# 94
  • Пловдив
Чопъра с който е в промоция Кукъра, електрически ли е?

# 95
# 96
Тъй като не съм си често вкъщи, не готвя всеки ден.Зелен фасул:
олио
вода
1 глава лук
3-4 скилидки чесън
1 морков
1 буркан зелен фасул
домати
чубрица
гьозум - пресен за предпочитане
Маги 10 зеленчука или Пиле
2-3 с.л.брашно
1 с.л. червен пипер

Слагам олиото, лука и чесъна.Включвам на програма FRY за 10 мин като разбърквам периодично. След 5 мин добавям настъргания морков, след 3 мин брашното и след като свършат 10 минути слагам червения пипер.Като поизстине 10-на минути добавям 2 буркана с вода като постепенно бъркам.След това добавям зеления фасул, но му изсхвърлям неговата вода от буркана.
Включвам програма BOYL за 20 мин и оставям да ври.След като минат 20 мин изключвам.Добавям малко доматен сок - 2 с.л., чубрицата, гьозума, Маги подправката и включвам на програма STEW
за 20 мин. Това е всичко.Става страхотно.

Накратко: 10 мин. запържваме, 20 минути варене и 20 мин задушаване.Екстра!

# 97
  • София
Здравейте, момичета,
чета ви и ви се радвам как всичките ви рецепти се получават толкова сполучливо в този уред, който си закупих и аз, след като дълго четох тази тема.
До този момент съм сготвила 3 неща в него - 2 се получиха относително добре - спагети и супа топчета, но с кекса от книжката с рецептите към кукъра претърпях пълен, ама пълен провал.

Изпълних абсолютно точно рецептата, пекох на 180 градуса 45 минути, но въпреки това кекса стана суров отгоре, глетав, а отдолу доста се препече, и то само в едната част. Къде бъркам? Чета, че на почти всички им се получава, спазвайки рецептата, а при мен стана това...

Има ли някаква връзка с капачето отгоре при функция печене, макар че, четейки, разбрах, че не се пипа.

Моля, за съвет, за кекса. Благодаря предварително и успехи в готвенето на всички.

# 98
Ама това капаче отгоре дори и да го въртите нищо не се променя.... hahaha едната позиция е заключена, т.е да не пада, другата е отключена, за да може да го дръпнете и да се мие......Дупка все си има.....

# 99
 Здрасти Елица,
Много благодаря за рецептата за зелен фасул.Не бях се сетила да опитвам точно това да готвя ,но ето ти подхвърли идеята ми за утре вечер.Благодаря.
Дано и други да пишат тук рецептите на сполучливите си ястия. Simple Smile

# 100
  • София
Ама това капаче отгоре дори и да го въртите нищо не се променя.... hahaha едната позиция е заключена, т.е да не пада, другата е отключена, за да може да го дръпнете и да се мие......Дупка все си има.....

Именно  Laughing, но фактът с неспоучливия кекс си е факт!

# 101
И моят кекс изгоря отдолу и определено няма да пека повече вътре. Ноо за готвене на спагети и подобни, ориз, зрял и зелен фасул не го заменям. Утре съм намислила да тествам крем супа от карфиол. Незаменима е и функцията да ми го държи топло.

# 102
Здравей Liubka1,
Дай ако можеш точната рецепта за спагети.Ние сме 4-ма и незнам дали ще мже целият пакет да направя на куп.
Поздрави Simple Smile

# 103
  • Балчи-Варна
Обадиха ми се чопъра ми е дошъл.И аз сега правих кекса и при мене е провал-отдолу черен,отгоре и вътре суров и тиклав.Имам и крок пот и сякаш от крока съм по-доволна.В мултикукъра ястията имат друг вкус.На нас не ни харесва този вкус.Дори макароните в обикн.тенджера са по-вкусни.Ще видим,ще го ползвам още известно времеи може да го върна.

# 104
  • София
И аз вече успешно си готвя  в Мултито.

Някой пита за кюфтета дали стават печени, вчера пробвах, изпекоха се добре, само обърнах да хванат загар и отгоре, че така сме им свикнали. И кекса ми се получи, шоколадовия, но сложих по мой си усет повече от 60 грама брашно, не зная точно колко. Баница пекох, става но трябва да се обръща.

Имам един проблем обаче, не мога да открия отговора в страниците назад, а си мисля че четох за подобен казус  newsm78

Как пускате отложения старт?
Аз следвам указанията от упътването /уж/ и въпреки това готвенето ми тръгва веднага, без отлагане. Първо се избира програмата на която искаме да готвим? отложен старт, нагласяме времето и после старт ... А кога да задам времето на програмата която пускам, Stew примерно?

Общи условия

Активация на акаунт