По-вкусно и по-лесно с Philips Multicooker!

• 154 326
  • 921
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте дами отново !
Някоя може ли да ми напише точната рецепта за телешко варено в Multicooker.Нова ми е машинката и искаме бързо и от всичко да опитаме приготвено в нея ?От тук си изтеглих много рецепти, но дайте и тази ако някоя я знае.

# 76
1 кг телешко 4-5 средни картофа, 2 моркова, зеленина- каквато обичате и 1 по- голяма глава лук. Първо слагам телешкото, заливам да се покрие с течност и давам на боил за около 10 минути, след това  30 минути stew. Режа зеленчуците и подправките на едро, слагам ги при месото, слагам сол и пипер, бульонче телешко, доливам вода почти да ги покрие/ но нек съвсем, имай предвид , че на програмла stew, вода не се изпарява изобщо, колкото и сложиш в началото, толкова е до края и за да не стане водно се слага по- малко/ и включвам за 45 минути stew. Това е   Peace

Някои хора обичат да го правят на манджа телешкото варено и слагат доматен сос с брашно.....ако и ти си пт тях 10 минутки преди да свърши програмата го правиш.... Peace

# 77
Здравейте,имам един проблем с уреда или поне не мога да се оправя.В указанието пише,че функцията за поддържане на топлината може да бъде изключена преди пускането на избраната програма и след като готвенето свърши уредът да премине директно в режим готовност.За тази цел трябва след като избера съответната програма копчето за "претопляне" да светне и аз ако не искам такова следва преди да натисна "старт" да го загася.Така няма да има претопляне.При мен става съвсем друго.Като си избера съответната функция копчето за "претопляне" въобще не светва.Ако въпреки това го натисна както пише в указанието избраната от мен програма се нулира.Ако натисна директно  "старт" програмата тръгва и след като свърши директно преминава в режим претопляне,който вече мога да загася.Не знам дали ме разбрахте,но с две думи искам да мога като програмирам уреда да мога предварително да задам,че не искам режим  "поддържане на топлината" да се включва след приключване на готвенето.При вас получава ли се?

# 78
здравейте
имам мултикукър готвих на пара варене и днес реших да направя пилаф по рецептата
но таймера не ми се включи. може ли да ми кажете защо така се получава. имам и друг въпрос
парата може ли да се регулира. Благодаря Ви.

# 79
Таймера няма нужда да ти се включва, това е предварително зададена програма

# 80
здравей
след като водата заври не трябва ли да се  изпишат мин. например 40 и да започне да отброява
или аз трябва да ги настроя предварително

# 81
Не, програмата си е направена за пилаф и само пилаф....не може да се сменя нито минутите нито градусите. Сипваш както е казано и като свърши програмата - вадиш.

# 82
Вчера направих макарони в multicooker.Станаха перфектни.Не се налага нито да цедиш вода нито нищо допълнително.Всичко става на куп.Страхотни станаха.Нямаше време да ги снимам.Домашните ги излапаха.

# 83
 Здравейте и за много години. Simple Smile
От утре пак се почват работните дни и аз ще готвя телешко варено.Дано се получи.Ще пиша.
  chef

# 84
  • Балчи-Варна
Момичета,ЧНГ. Да ви се оплача.Днес си купих мултикукъра от технополис,който е на промоция и върви с  резачката.Но рекламата е подвеждаща за мен.Дадоха ми ел.кана.Казах им че на рекламата не е ел.кана,а универсална резачка.Отговора им беше,че били свършили и давали кана.Писах до филипс,но мисля утре да пускам жалба до КЗП.Аз си държа за резачката.Въпросът е принципен.И сега готвя ориз.

# 85
Можеш спокойно да идеш да им го върнеш и да си ги вземеш от всякъде другаде.....цената и промоцията е една и съща във всички магазини и имат тестов период 60 дни....в които можеш да върнеш уреда ако не си доволна

# 86
Здравей gul4i
Трябва да си искаш чопъра.В друг от магазините трябва да има.Технополис трябва да го набавят от друг магазин от веригата и да ти го дадат.
Аз вчера най-накрая сготвих телешко варено.Чудно стана.В нас не сме яли по-вкусно.
Поздрави на всички.

# 87
  • Балчи-Варна
ДА,искам си го.....и знам че в магазина имат резачки,но ги крият,понеже са по-скъпи.Не мисля да хода да го връщам,защото е чудесен.Просто ще държа да ми заменят ел.каната за това,което е на брошурата.

Последна редакция: пт, 03 яну 2014, 11:02 от gul4i

# 88
Ти можеш да ги заплашил, че ако не ти дадат уреда, ще им го върнеш и ще си го купиш от другаде. Абсолютно навсякъде е еднаква промоцията. Двата уреда 229 лева.

# 89
  • Балчи-Варна
Моля , пратете телефон за връзка. Ще поръчаме чопър директно от
доставчик и ще ви се обадим , когато пристигне.
Надяваме се , че каната не сте я пуснали в експлоатация ..

това получих на пощата си и им дадох телефона си,да видим сега кога ще ми звънат.

Общи условия

Активация на акаунт