По-вкусно и по-лесно с Philips Multicooker!

  • 154 301
  • 921
  •   1
Отговори
# 135
  • Карлово
  • Мнения: 330
здравейте
интересува ме от къде мога да си купя този уред защото много ми харесва

# 136
  • Мнения: 6 395
От всякъде-Метро, техномаркет, технополис, зора.....

# 137
  • Мнения: 0
Здравейте и от мен! Може да сте отговаряли вече на подобни на моите въпроси за което се извинявам:
1. Трябва ли да се приготвят храните, като се спазва само рецептите по книжката на уреда или може да се експериментира. Аз лично не обичам да готвя по книга, а винаги да добавям нещо от себе си?
2. След като сготвя храната, може ли да извадя само съда в който се е приготвяла и си я сложа в хладилника за съхранение по дълго или трябва да прехвърлям ястието в друг съд?

# 138
  • Мнения: 0
Здравейте! Имам този страхотен уред вече цял месец и съм страшно доволна:)))))))) Невероятен е! Но имам един много спешен въпрос към всички!!! Вчера видях новата книжка с рецепти и сега започнах да правя крем карамела. Забърках всичко, но не мога да разбера нещо???? Водата къде да я сложа? Ето рецептата: Сварете млякото в тенджера на котлона.
Разбийте яйцата в купа и добавете захарта постепенно.
Постепенно добавете млякото и продължавайте да разбивате, докато сместа стане гъста и пенлива.
Покрийте дъното и страните на термоустойчива купа със захарен сироп и след това добавете готовата смес. Покрийте купата с алуминиево фолио и добавете вода до средата на термоустойчивата купа.
Натиснете бутона MENU и изберете програмата STEAM. Натиснете бутона COOK TIME и изберете 40 минути с бутона MINUTE. Затворете капака и натиснете START.
Оставете сместа да се охлади преди да поднесете. Моля ви помогнете  Спешно е! Благодаря предварително

# 139
  • Мнения: 0
Здравейте! Имам този страхотен уред вече цял месец и съм страшно доволна:)))))))) Невероятен е! Но имам един много спешен въпрос към всички!!! Вчера видях новата книжка с рецепти и сега започнах да правя крем карамела. Забърках всичко, но не мога да разбера нещо???? Водата къде да я сложа? Ето рецептата: Сварете млякото в тенджера на котлона.
Разбийте яйцата в купа и добавете захарта постепенно.
Постепенно добавете млякото и продължавайте да разбивате, докато сместа стане гъста и пенлива.
Покрийте дъното и страните на термоустойчива купа със захарен сироп и след това добавете готовата смес. Покрийте купата с алуминиево фолио и добавете вода до средата на термоустойчивата купа.
Натиснете бутона MENU и изберете програмата STEAM. Натиснете бутона COOK TIME и изберете 40 минути с бутона MINUTE. Затворете капака и натиснете START.
Оставете сместа да се охлади преди да поднесете. Моля ви помогнете  Спешно е! Благодаря предварително

Сместа за кремкарамела се приготвя в друга термоустойчива купа,която може да се събере в основния съд на мултикукъра и в този съд се слага водата Simple Smile
успех!

# 140
  • Мнения: 10
От къде мога да се сдобия с тази ''нова'' книжка с рецепти?

# 141
  • Мнения: 10
Здравейте и от мен! Може да сте отговаряли вече на подобни на моите въпроси за което се извинявам:
1. Трябва ли да се приготвят храните, като се спазва само рецептите по книжката на уреда или може да се експериментира. Аз лично не обичам да готвя по книга, а винаги да добавям нещо от себе си?
2. След като сготвя храната, може ли да извадя само съда в който се е приготвяла и си я сложа в хладилника за съхранение по дълго или трябва да прехвърлям ястието в друг съд?
Може да експериментираш колкото и както пожелаеш.
Съда се вади и може директно в хладилника,но на следващия ден ако искаш пак да сготвиш в мултикукъра трябва да прехвърляш манджата.

# 142
  • Мнения: 0
Здравей Poli 1! Аз взех книжката от Техномаркет. Тя е безплатна. Стоеше точно до мултикукъра. Малка е с 12тина рецепти, но тях ги има и сайта на филипс. Ето адреса : http://www.cooker.philips.bg/recepti/       Grinning

# 143
  • Мнения: 10
Благодаря ти много.Тъй като нямам фурна в момента,а страшно обичам крем карамел и се чудех как точно да го приготвя в кукъра и като видях твоя пост се израдвах много,но хич не бях влизала в сайта на филипс да видя какво има там.Благодаря ти много,че ми писа.

# 144
  • Мнения: 10
Извинявам се,ама тази термоустойчивата купа от къде да я взема,продава ли се специално за кукъра или друга трябва да мисля

# 145
  • Мнения: 0
Извинявам се,ама тази термоустойчивата купа от къде да я взема,продава ли се специално за кукъра или друга трябва да мисля
Не ,не е специална само за него,може най-обикновенна стъклена.Всяка която става за микровълнова,ще ти свърши работа!
 Simple Smile
Успех и после сподели резултата

# 146
  • Мнения: 0
  chef
Здравейте и от мен! Може да сте отговаряли вече на подобни на моите въпроси за което се извинявам:
1. Трябва ли да се приготвят храните, като се спазва само рецептите по книжката на уреда или може да се експериментира. Аз лично не обичам да готвя по книга, а винаги да добавям нещо от себе си?
2. След като сготвя храната, може ли да извадя само съда в който се е приготвяла и си я сложа в хладилника за съхранение по дълго или трябва да прехвърлям ястието в друг съд?
Аз лично винаги прехвърлям ястието защото като го измия съда ми е готов за следващия ден.И ДА може директно в хладилника ако няма да го ползваш отново на другият ден
Пиши като сготвиш нещо.Можеш да си правиш експерименти

# 147
  • Мнения: 0
Здравейте дами с днешна дата.
Тук преди време прочетох рецепта за "Мързелив тутманик".Правя го вече 4-5 пъти но все отвътре остава малко глетав./не че не го илапваме веднага но.../.Моля дайте съвет какво да направя или къде бъркам ?
Ето и рецептата:

Мързелив тутманик.

1 кофичка кисело мляко разбърках с 1 ч.л сода, прибавих 2 яйца, 1 ч.л сол, 1/3 та ч.чаша  зехтин/олио,  1 ч.ч натрошено сирене и 1чаша и половина брашно/ до кексово тесто/. Намазах тенджерката, изсипах сместа, сложих малко масло отгоре и пуснах на програма печене 45 минути и температура 180градуса. След края на програмата обърнах тутманика и пуснах за още 10-тина минути да се запече и от другата страна.

За съжаление не си спомням от коя от вас си я копирах.
Моля давайте идеи да не е глетав.

# 148
  • София
  • Мнения: 840
Здравейте дами с днешна дата.
Тук преди време прочетох рецепта за "Мързелив тутманик".Правя го вече 4-5 пъти но все отвътре остава малко глетав./не че не го илапваме веднага но.../.Моля дайте съвет какво да направя или къде бъркам ?
Ето и рецептата:

Мързелив тутманик.

1 кофичка кисело мляко разбърках с 1 ч.л сода, прибавих 2 яйца, 1 ч.л сол, 1/3 та ч.чаша  зехтин/олио,  1 ч.ч натрошено сирене и 1чаша и половина брашно/ до кексово тесто/. Намазах тенджерката, изсипах сместа, сложих малко масло отгоре и пуснах на програма печене 45 минути и температура 180градуса. След края на програмата обърнах тутманика и пуснах за още 10-тина минути да се запече и от другата страна.

За съжаление не си спомням от коя от вас си я копирах.
Моля давайте идеи да не е глетав.



Аз имах подобен проблем с шоколадовия кекс, проблема се реши като го изпекох на 150 градуса за 60 минути. Така не прегаря отдолу и се изпича отлично, без да остава глетав.

# 149
  • Мнения: 0
Здравейте дами с днешна дата.
Тук преди време прочетох рецепта за "Мързелив тутманик".Правя го вече 4-5 пъти но все отвътре остава малко глетав./не че не го илапваме веднага но.../.Моля дайте съвет какво да направя или къде бъркам ?
Ето и рецептата:

Мързелив тутманик.

1 кофичка кисело мляко разбърках с 1 ч.л сода, прибавих 2 яйца, 1 ч.л сол, 1/3 та ч.чаша  зехтин/олио,  1 ч.ч натрошено сирене и 1чаша и половина брашно/ до кексово тесто/. Намазах тенджерката, изсипах сместа, сложих малко масло отгоре и пуснах на програма печене 45 минути и температура 180градуса. След края на програмата обърнах тутманика и пуснах за още 10-тина минути да се запече и от другата страна.

За съжаление не си спомням от коя от вас си я копирах.
Моля давайте идеи да не е глетав.



Аз имах подобен проблем с шоколадовия кекс, проблема се реши като го изпекох на 150 градуса за 60 минути. Така не прегаря отдолу и се изпича отлично, без да остава глетав.

Предполагам че пак ще трябва да го обърна и да си го изпеча и отгоре както правех до сега но само да сменя градуса и времето ....?

Общи условия

Активация на акаунт