По-вкусно и по-лесно с Philips Multicooker!

• 155 712
  • 921
  •   1
Отговори
# 165
  • София
На пържене си пържа , замразени не съм пържила, не знам как стават.При пресни картофи, няма смисъл да пробвам със замразени.

# 166
  • плевен
Благодаря,ще пробвам.  smile3525

# 167
Здравейте!
И аз имам уредчето сготвила съм 2 неща , но видях по улейчетата в уреда под тенджерата видях потъмняване!
Имате ли идея от какво е?!

# 168
Здравейте на всички  Simple Smile  нова съм във форума. Днес си купихме Делимано Мултикукър. Преди малко сложихме скумрия на пара и ми отчете 30 мин. , мисля че са много , но след малко ще видим резултата. Някоя от Вас ползвали същия Мултикукър ?

# 169
  • София
Здравейте на всички  Simple Smile  нова съм във форума. Днес си купихме Делимано Мултикукър. Преди малко сложихме скумрия на пара и ми отчете 30 мин. , мисля че са много , но след малко ще видим резултата. Някоя от Вас ползвали същия Мултикукър ?
темата е за Филипс, има и друга тема, за всякакви видове мултикукъри.

# 170
Не съм я видяла. Писах , че съм нова във форума.

# 171
Здравейте!
И аз имам уредчето сготвила съм 2 неща , но видях по улейчетата в уреда под тенджерата видях потъмняване!
Имате ли идея от какво е?!
Не се пртеснявай и на мен ми потъмня, но на уреда всичко му е наред. Не мисля, че има проблем.

# 172
до госпожа Мулти
Здравейте и аз като Вас се регистрирах, за да чета мнения за кукъра и рецепти. Много съм заета а, държа да се храним с домашна, прясна храна, днес се мъчих, но така и не успях да нагодя отложения старт. Много ще съм благодрна ако опишете стъпките една по една. Ще напиша какво правя аз: От меню настройвам програма стю и съответно време за готвене, след това давам отложен старт и старт. И кукъра започва да готви на секундата Sad . Моля поправете къде греша Sad

# 173
до госпожа Мулти
Здравейте и аз като Вас се регистрирах, за да чета мнения за кукъра и рецепти. Много съм заета а, държа да се храним с домашна, прясна храна, днес се мъчих, но така и не успях да нагодя отложения старт. Много ще съм благодрна ако опишете стъпките една по една. Ще напиша какво правя аз: От меню настройвам програма стю и съответно време за готвене, след това давам отложен старт и старт. И кукъра започва да готви на секундата Sad . Моля поправете къде греша Sad
1. Избираш програмата
2. Времето за готвене
3. Настройваш отложеният старт
4. Старт
Уредът започва да отброява времето докато стартира.

# 174
до госпожа Мулти

И аз доста време докато го разгадая,но се справих благодарение на една мила дама от тук!
Времето за готвене трябва да се настройва заедно с времето за отложен старт,т.е. ако готвиш 4 часа,прибавяш и времето за отложен старт примерно 6 ч и става 10 ч. и го задаваш и тогава Старт.
Дано съм ти помогнала  Grinning

# 175
Момичета какво правите, спряхте да пишете рецепти....кажете предложения да не изгарят сладкишите от рецептурната книжка. За трети път правя сладкиша с ябълките и дъното е все черно, спазвам всички указания Cry Вчера дори и хартия за печене сложих на дъното но резултатът е същия?

Последна редакция: пт, 28 фев 2014, 22:59 от mimi.7299

# 176
  • София
Здравейте!
Онзи ден попаднах случайно на вашата тема и я прочетох цялата.Много ме впечатли този прекрасен уред и на другия ден се сдобих с него,а след като го показах на сестра ми и тя си го купи.Два дни вече готвя на него и съм страшно доволна,сестра ми също. Simple Smile Това е една прекрасна машина,но все пак трябва да има човек някакви основни познания в готвенето,а също така и усет! Значи,сготвих първо едно филе от сьомга - за 15 мин. беше станало страхотно,след това направих свинско с грах и картофи - също стана прекрасно,после пилешко филе и задушени зеленчуци с масло,днес направих една супа от коприва,а за вечеря боб със свински ребърца! Всичко до сега е идеално сготвено! Не съм гледала рецепти от никъде,просто си ги готвя както по принцип,но приспособени за кукъра! Мисля,че е един незаменим помощник в кухнята!   chef
Сега чакам от Филипс следващия уред,който да вади продуктите от хладилника,да ги подготвя и слага в кукъра!  Laughing Laughing Laughing

Купих си го от Техномаркет,беше в промоция с ел.резачка (вече не е на промоция),но когато се прибрах в къщи и извадих чопъра... изненада - нямаше го ножа вътре!  Crossing Arms И се почна едно разиграване и вече леко се изнервям! Върнах го на другия ден в магазина,но казаха,че нямало при тях такива ножове,дадоха ми телефон да звънна в Филипс! Звъннах им,но те пък искат да ме пращат да си го купувам ножа!  Close Казах им,че няма да стане,казаха тогава да съм го върнела в магазина!Утре ще се разправям пак!Писна ми,не може човек да си купи нещо и да му се радва спокойно,все някакви разправии ще има!

И така...Благодаря ви за отзивите и коментарите,без вас нямаше и да подозирам за този прекрасен уред!   bouquet

# 177
  • Стара Загора
офф, това печене нещо не му е наред май на моя кекър.Пекох шоколодовия сладкиш по указанието в книгата. изгоря отдолу, отгоре се вдлъбна в средата и стоеше леко влажен. Днес правих мързелив тутманик по рецепта на Джема. Намалих градусите на 150, след 45 минути отново беше черен отдолу- отгоре суров. утре ще пробвам да втасам хляб на 40 гр. ако се опече вместо да втаса ще звъня в сервиз.

# 178
Здравейте! От снощи имам мултикукъра - първото, което сготвих беше гювеч със свинско - следвах стриктно всичко от книгата , но не стана - месото си остана супер твърдо, а картофите се развряха ужасно... Викам си айде-първи опит - неуспешен  Sad Тази сутрин реших да направя млякото с грис - пак спънка - следвайки инструкцийте menu-stew-cooking time за 15мин - е да, ама неее. Не ми дава да задам 15мин - изписва ми 20мин, или час и 15 или 20мин.... #Crazy newsm78 newsm78 Мъжът ми и той се включи в разучаването, но и той не се справи с таймера......Сега съм го оставила на 20мин......Ще съм благодарна, ако някой помогне защо така не ми се получава.....

# 179
Здравейте и от мен  Hug
Така....чакам да ми докарат всеки момент това чудо  Laughing
Но имам едно въпросче.
Бихте ли ми казали какъв енергиен клас е?НЕ можах да прочета никъде.
Благодаря предварително и скоро ще се похваля с някоя рецепта.
Но първото, което ще сготвя-спагети  Grinning обещала съм на малкия няма как

Общи условия

Активация на акаунт