По-вкусно и по-лесно с Philips Multicooker!

• 154 322
  • 921
  •   1
Отговори
# 225
  • София
  За варене ползвам задушаване,преди на пълнени чушки два пъти доливах вода и кипеше, днес на задушаване не се наложи да доливам.И си сварих страхотно жито, без киснене.

# 226
щом не се включва таймера при варене е възможно да е дефектен уреда, занеси си го с гаранциоббата карта, моят си се включва, това се опитвам да обясня за н-ти път.

# 227
  За варене ползвам задушаване,преди на пълнени чушки два пъти доливах вода и кипеше, днес на задушаване не се наложи да доливам.И си сварих страхотно жито, без киснене.
И аз Тайна, функцията варене почти не я ползвам, всичко правя на стю или бейк, получават се нещата, но по бавно, което е и по здравословно! Simple Smile

# 228
  • София
И въобще това тема за хвалене на уреда ли е или за неговото обсъждане?

То не е ли едно и също "хвалене" и "обсъждане"?След като някой е много доволен (а,не е един в случая),защо да не го хвали,не е ли пак вид обсъждане?

Не е едно и също. Остава се с впечатлението, че в темата всяко мнение различно от възхвала се посреща на нож. Едва ли не с наглия си въпрос "как работи функцията варене" руша целенасочена добрия имидж на машината.

Глупости! Става въпрос за мнения от сорта: "Не мога да готвя и кукъра не иска да готви вместо мен и да мисли вместо мен! "!!!
За останалата част от проблема ти може да се обърнеш към сервиз на Филипс.Това,че на теб ти се е паднал дефектен(евентуално),не значи ,че трябва да го оплюеш като цяло!  Peace

# 229
Ей момичета тази вечер готвих боб и реших да пробвам функцията варене или както се казва бойл, действа си перфектно както е по упътване, кипнах го изхвърлих водата на бойл 30мин. и след това слагам зеленчуците и един час на стю. Стана перфектен и преди края на програмата, другият път ще го сложа на стю само 50 минути, няма загоряли тенджери, извряла вода, пазене край котлона...КРАСОТА Simple Smile

# 230
Здравейте,днес си купих мултикукъра на Филипс и не мога да си включа отложения старт!Моля обеснете как точно-според инструкцията не се получава!

# 231
щом не се включва таймера при варене е възможно да е дефектен уреда, занеси си го с гаранциоббата карта, моят си се включва, това се опитвам да обясня за н-ти път.

Това е първото, което ще си помисли човек, но пък по-горе беше споменато за същия проблем. Другото е, че когато го купувах в Техномаркет първата бройка, която  отвориха да тестват изобщо не проработи. Не ми се вярва чак такава каръщина и двата да не са наред. Е щях да го очаквам ако беше НЕО.
Ще помоля ако някой може да се жертва и да остави вода на варене за 30мин в студен уред и  да сподели дали и колко време след завирането таймера се включва.

# 232
  • София
Здравейте,днес си купих мултикукъра на Филипс и не мога да си включа отложения старт!Моля обеснете как точно-според инструкцията не се получава!
Към времето за готвене добавяш колкото часа искаш по-късно да започне.

Моя при варене върти черти, само последните минути дава време.Прочетете си хубаво книжките и ги разучете.Не,че аз съм я чела де... Embarassed

# 233

Това е първото, което ще си помисли човек, но пък по-горе беше споменато за същия проблем. Другото е, че когато го купувах в Техномаркет първата бройка, която  отвориха да тестват изобщо не проработи. Не ми се вярва чак такава каръщина и двата да не са наред. Е щях да го очаквам ако беше НЕО.
Ще помоля ако някой може да се жертва и да остави вода на варене за 30мин в студен уред и  да сподели дали и колко време след завирането таймера се включва.
Утре ще пробвам, но трябва да измерим и колко вода слагаме, защото различното количество ще заври за различно време..., но днес гледах при боба щом кипне таймера почва да брои времето и се чува и звуков сигнал

# 234
Предварително благодаря за което Simple Smile
За количеството вода около 2 литра слагам аз. Но в случая не е от голямо значение защото от студен старт при мен 20-30мин си вреше и не се включваше. Колко време отнемаше до завиране не обръщам внимание, това разбира се зависи от количеството на водата. Искам да разбера колко време отнема да се включи таймера след завиране и дали има някаква зависимост между достигането на температурата на кипене и включването му. Сега за да мога да го оставям без надзор се мъча да го лъжа всеки път като подгрявам и слагам вряща вода от ел. каната и не го оставям докато не се включи таймера.

# 235
Предварително благодаря за което Simple Smile
За количеството вода около 2 литра слагам аз. Но в случая не е от голямо значение защото от студен старт при мен 20-30мин си вреше и не се включваше. Колко време отнемаше до завиране не обръщам внимание, това разбира се зависи от количеството на водата. Искам да разбера колко време отнема да се включи таймера след завиране и дали има някаква зависимост между достигането на температурата на кипене и включването му. Сега за да мога да го оставям без надзор се мъча да го лъжа всеки път като подгрявам и слагам вряща вода от ел. каната и не го оставям докато не се включи таймера.
Значи няма какво да мерим, кукъра ти не е в ред. Вчера специално гледах като варих боб, щом водата заври се включва таймера даже дава и звуков сигнал. Отивай да го рекламираш, да ти го оправят! Sad

# 236
  • София
за варенето - и при мен май не се включва таймера при завирането на водата. Върти си чертите.
Аз почти не го ползвам като програма и не съм изчаквала до края, за да видя дали ще почне да отчита време  newsm78. Някъде по напред не пишеше ли, че отчита само последните 10 мин.
Например, като варя боб го включвам на варене за 30 мин, но по някое време го спирам и сменям водата. После пускам на задушаване.
Ще трябва и аз да тествам тази праграма

# 237
EzzG наравих опита с водата както обещах! Два литра завират за 15 минути, дава звуков сигнал и се включва таймера, който започва да брои обратно! При теб явно уредът е развален!

# 238
Благодаря много за отделеното време!
Ще си поиграя още малко да му разуча номерата поне да знам какво да им казвам. До момента разбрах, че сработва когато си иска, дори веднъж само 2-3 минути след като завря.
Хич не ми се занимава със сервизи, за такива шантави проблеми обикновено казват "при нас работи нормално" а и като нищо при тях да се включи Simple Smile

# 239
Благодаря много за отделеното време!
Ще си поиграя още малко да му разуча номерата поне да знам какво да им казвам. До момента разбрах, че сработва когато си иска, дори веднъж само 2-3 минути след като завря.
Хич не ми се занимава със сервизи, за такива шантави проблеми обикновено казват "при нас работи нормално" а и като нищо при тях да се включи Simple Smile
Не се отказвай, рекламирай го навреме, не е лев и два! Смятам, че няма да има проблем все пак това е Филипс и те са коректни!!!

Общи условия

Активация на акаунт