По-вкусно и по-лесно с Philips Multicooker!

• 154 367
  • 921
  •   1
Отговори
# 240
На мен ми прави впечатление, че представителката на Филипс вече не участва в дискусията .

# 241
  • София
На мен ми прави впечатление, че представителката на Филипс вече не участва в дискусията .

Ммм,да!

Привет отново, момичета!   bouquet

Наистина много ви благодарим за участието в тази тема! Сигурни сме, че тя ще продължава да бъде все така полезна!  Blush
Вие сте едни истински кулинарни вълшебници!   bouquet

Ние оставаме на разположение - за всичко, което ви интересува, можете да ни питате на e-mail philipsmulticooker@gmail.com Simple Smile

А ние със сигурност ще продължим добрата традиция, защото много, наистина много държим на вашето мнение! До скоро!  Hug

# 242
Здравейте, присъединявам се и аз към мултикукърската банда..та имам един въпрос.

Искам да изпека хлебче, но някъде четох, че е хубаво 10 мин преди края на програмата да обърна хлебчето, за да се получи коричка , но ако отворя капака и извадя съда няма ли да прекъсна процеса на готвене.. Thinking...Или ..??

Предварително се извинявам, ако повтарям въпроса. Embarassed

# 243
Здравейте, присъединявам се и аз към мултикукърската банда..та имам един въпрос.

Искам да изпека хлебче, но някъде четох, че е хубаво 10 мин преди края на програмата да обърна хлебчето, за да се получи коричка , но ако отворя капака и извадя съда няма ли да прекъсна процеса на готвене.. Thinking...Или ..??

Предварително се извинявам, ако повтарям въпроса. Embarassed

Не,няма да прекъснеш процеса.Пробвай става невероятен хляб.

# 244
Не  Naughty
Щом на моят кекс му нямаше нищо, значи и на хляба няма да му стане нищо  Peace
Една от другите кукърки беше постала и снимка на идеално опечено хлебче.
Успех и да качиш снимка и рецептата в тази тема  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=450533.msg13307498#msg13307498  Hug

# 245
Благодаря ви за отговорите...  bouquet  chef...

Утре ще "метна" едно хлебче .. чак нямам търпение Crazy

# 246
Здравейте, прочетох почти цялата тема, но не видях никъде, а и не знам дали може да се сготвят палачинки в кукъра. Интересуват ме следните рецепти:

-Палачинки
-Спагети(нормални дом сос, спагети, кайма/месо или салам)
-Ориз(не ми се получи първият път, но се разрових и видях, че трябва да е 1:1 вода ориз)
-Печени картофи, варени картофи(време и ако е на пара)
-Варени яйца(време)

Съжалявам за въпросите бях ги намерил някои някъде из темите, но беше преди да си купя кукъра и нямам време да ги търся. Интересно ми е за палачинките, а при добро желание и време, защото предполагам не съм първият който пита за тези рецепти може да ми помогнете.

Поздрави!

# 247
-Палачинки- Не съм правила, но бих опитала с рецептата от омлета, на boil бих сложила
-Спагети(нормални дом сос, спагети, кайма/месо или салам)-има ги в книжката, стават наистина страхотни, може да сменяш само съставките и видовете паста, но технологията е една и съща
-Ориз(не ми се получи първият път, но се разрових и видях, че трябва да е 1:1 вода ориз)-ориза винаги ми става перфектен, като спазвам точно указанието колкото и да е количеството ориз, водта да е точно колкото да го покрие и 1 см отгоре
-Печени картофи, варени картофи(време и ако е на пара)-печени си ги овалвам в подправки и и зехтин и слагам на бейк за около 40 минути, варени не съм правила, на пара също са за 30 минутки готови, но аз правя от френските картофи, те са по-воднисти, на другите може да им трябва малко повече време, пробвай ги и ако не са готови сложи още време
-Варени яйца(време)-7 минути

Съжалявам за въпросите бях ги намерил някои някъде из темите, но беше преди да си купя кукъра и нямам време да ги търся. Интересно ми е за палачинките, а при добро желание и време, защото предполагам не съм първият който пита за тези рецепти може да ми помогнете.

Поздрави!
[/quote]

# 248
Благодаря ти много. Simple Smile

# 249
 Правих крем карамел и накрая ми изписа този надпис и всичко взе да мига, изключих го и пак го включих в контакта (не съм чакал само дръпнах и пак пъхнах щепсела), но не се оправи и го оставих така, защото трябваше да тръгна за работа. Това нормално ли е?

# 250
Изключи го и го остави да изсъхне, намокрил се е дисплея

# 251
 Да оправи се. Благодаря Simple Smile

# 252
  • София
  Никога не ми се е потил дисплея, как го докара така?

# 253
  • София

И на мен!  Rolling Eyes

От няколко дни съм се замислила за Великден и за яйцата.Мисля да ги варя в кукъра,но се чудя каква програма да ползвам? На варене май няма да стане,защото ври много и ще се изпочупят,дали да пробвам на задушаване? Вие как мислите?

# 254
  • София

И на мен!  Rolling Eyes

От няколко дни съм се замислила за Великден и за яйцата.Мисля да ги варя в кукъра,но се чудя каква програма да ползвам? На варене май няма да стане,защото ври много и ще се изпочупят,дали да пробвам на задушаване? Вие как мислите?
На задушаване май ще е добре, защото няма да ври силно и може би като ври по-леко, няма да има много спукани.

Аз днес направих гъбена супа, но от снощи си бях задушила гъбите с масло в кукъра.

Общи условия

Активация на акаунт