По-вкусно и по-лесно с Philips Multicooker!

• 154 293
  • 921
  •   1
Отговори
# 510
В книжката има описано как се прави овесена каша, май на с беше....виж, аналогично с правят всички останали каши

# 511
В книжката има описано как се прави овесена каша, май на с беше....виж, аналогично с правят всички останали каши
Не съм сигурна, някои от кашите се варят в пъти повече от овесената.

# 512
Правих денс сладкиша с прасковите, страхотен стана, благодаря!  bouquet

# 513
Не съм сигурна, някои от кашите се варят в пъти повече от овесената.

Щом се варят повече от овесените, ще ги вариш повече, то е логично  Shocked newsm78 то и има  5 вида ориз с различен тайминг на варене, програмите позволяват нагласяне на таймера

# 514
Звезден^Прах
 Въпросът ми беше, не как да ги варя, а коя програма съответства на тяхната "каша" програма.
В руските форуми коментират, как си ги слагат вечерта на тази програма и сутринта имат закуска.
Не искам да седя и да и бая на кашата в мултикукъра. Да и бая мога и на котлона.

# 515
 Shocked стю/задушаване е програмата за приготвяне на каша при Филипс....  Flutter  Нямам идея защо ги сравняваш, щом си купила и ще готвиш с Филипс, различни машини, различни програми, няма място за сравнение

# 516
Shocked стю/задушаване е програмата за приготвяне на каша при Филипс....  Flutter  Нямам идея защо ги сравняваш, щом си купила и ще готвиш с Филипс, различни машини, различни програми, няма място за сравнение
Машините са еднакви. За руския пазар Филипс ги прави с руски надписи на менюто/бутоните/.

# 517
Shocked стю/задушаване е програмата за приготвяне на каша при Филипс....  Flutter  Нямам идея защо ги сравняваш, щом си купила и ще готвиш с Филипс, различни машини, различни програми, няма място за сравнение
Машините са еднакви. За руския пазар Филипс ги прави с руски надписи на менюто/бутоните/.

Ами тогава виж и сравни на кое копченце просо отговаря и воалааа-това е  Shocked Shocked  Но при все , че има дадена рецепта за каша и е посочена програма стю и тя работи- пробвала съм ги с бебето и за себе си кашите, защо ти е да ги сравняваш  newsm78 newsm78

Сега гледам на руският пазар какво предлагат- освен нашият модел , въртят и други модели на филипс, които най вероятно са с различни програми. Все едно да сравняваш нокиа фенерче и нокиа лумиа......да една марка , но различни машинки

задушаване е......каша за тях значи всичко кашнато, не само зърнени

Последна редакция: вт, 16 сеп 2014, 20:31 от Звезден^Прах

# 518
Звезден^Прах
И модела е същия.
А задушаване и при тях си е задушаване.

# 519
Момичетааа цяло лято не бях правила на кукърчето спагети, тази вечер направих постни с лук, морковче, чесън, босилек...станаха чудни, ейййй обичам я тази машинка, мое вярно помощниче! Hug

# 520
те нямат задушаване имат само каша, което за тях означава всичко кашнато, демек задушено

http://borisoglebsk.mvideo.ru/products/multivarka-philips-hd3067-i-03.html

Програмата за каши пак ти казвам е стю, ако искаш ползвай.....ако не , чакай някой друг да те посъветва друго  newsm78

http://krasnodar.mvideo.ru/products/multivarka-philips-hd3037-i-03.html

# 521
# 522
Но такова нещо няма написано и такава програма - няма, питаш как се правят кашите и коя е програмата?  Или ше учим руски, не разбирам наистина вече какъв е въпроса? Как се прави каша и коя програмата за мултикукъра  или как е каша на руски, за първото мога да помогна, за второто- руски не знам , а и не е мястото в тази тема да се учим.

Ако ше си играем на думи

Каша- гъста смес , сварена от еднородни частици/зърно, зеленчуци, плодове, месо/
Stew -A stew is a combination of solid food ingredients that have been cooked in liquid and served in the resultant gravy. Ingredients in a stew can include any combination of vegetables (such as carrots, potatoes, beans, peppers and tomatoes, etc.), meat, especially tougher meats suitable for slow-cooking, such as beef.

Сега спокойна ли си, че етимологично е едно и също.....кулинарно, гаранция- също

Последна редакция: вт, 16 сеп 2014, 23:04 от Звезден^Прах

# 523
Аз също не съм правила спагети, но днес мисля да направя тортелини. Вече един път правих , но само ги сварих в кукърчето, а соса го направих отделно в тиган, чудя се някой има ли идея как мога да ги направя едновременно в кукъра? Соса го правя като запържвам пилешкото, гъбките, топено сирене , слагам сметана и прясно мляко, сол и пипер на вкус и като се посгъсти залях сварените тортелини с него и обърках (просто тортелините е по-добре да се заливат със соса, а не както сервирам например спагетите отделно от соса и всеки да си слага колкото иска )  Simple Smile Та.. някой ако има идея как да стане, моля нека помогне с вечерята Wink Също ще пробвам да направя кроасанена торта за десерт, после ако стане, ще споделя рецептата Simple Smile Само нямам идея как да ви показвам снимки Simple Smile

# 524
Аз също не съм правила спагети, но днес мисля да направя тортелини. Вече един път правих , но само ги сварих в кукърчето, а соса го направих отделно в тиган, чудя се някой има ли идея как мога да ги направя едновременно в кукъра? Соса го правя като запържвам пилешкото, гъбките, топено сирене , слагам сметана и прясно мляко, сол и пипер на вкус и като се посгъсти залях сварените тортелини с него и обърках (просто тортелините е по-добре да се заливат със соса, а не както сервирам например спагетите отделно от соса и всеки да си слага колкото иска )  Simple Smile Та.. някой ако има идея как да стане, моля нека помогне с вечерята Wink Също ще пробвам да направя кроасанена торта за десерт, после ако стане, ще споделя рецептата Simple Smile Само нямам идея как да ви показвам снимки Simple Smile
Че аз спагетите ги правя с доматения сос заедно в кукъра, нищо отделно не правя
по книжката рецептата е заедно в съда се приготвя всичко!

Общи условия

Активация на акаунт