По-вкусно и по-лесно с Philips Multicooker!

• 154 386
  • 921
  •   1
Отговори
# 540
Пробвай
Има дори и класика- боб, леща и картофи, т.нар. Манастирска чорба

# 541
  • Ямбол
Не се ли размива вкусът на лещата от картофите? Аз я обичам на яхния, с повечко зеленчуци ( морков, лук, чесън, чушка, дом. пюре) и подправка- задължително чубрица.  Heart Eyes

# 542
Не, той е в малко количество

# 543
Ориз с патладжан и кайма в мултикукър

http://vkusnosbobi.blogspot.com/2014/10/blog-post.html

# 544
Здравейте! След перипетиите, които имах от първото готвене с кукъра и след дай Боже успешния ремонт, вече се опознаваме както трябва, хаха. Кажете моля ви как готвите грах (с месо) в кукъра.

# 545
Сварявам месото с бульон, колкото да го покрие за 20 минутки на стю, слагам, картофи, грах, лук, червен пипер, пипер меланж, сол и слагам 30-40 минутки стю/ според вида на картофите и граха, дали е сух или от консерва или замразен/ 10 минути преди края слагам доматен сок или пюре и свежи, зелени подправки, обикновено магданоз на ситно.

# 546
Аз сварих месото 10 мин боил. След което добавих зеленчуците и сложих 40мин стю, но след 15-татата мин, след като въобще не завря (поне малко трябва да къкри) и съответно нямаше как да ми се сварят зеленчуците, пак сложих на боил и така 30 мин. Стана.

# 547
на стю рядко завира, но и най жилавото месо съм приготвяла на тази програма, става нервероятно вкусно, заради бавното готвене, довери се и не слагай да ври, а задушвай, всичко става много по вкусно. Единственото условие е да слагаш минимално течност-толкова, колкото искаш да има накрая и да удължаваш времето за готвене....но пък резултата си заслужава  Peace

# 548
Съгласен съм със Звезден прах, но аз предварително месото го запържвам с нарязан лук и малко мазнина на програмата за пържене, сетне доливам малко вода и преминавам на програмата варене и вече, както е описано ...

# 549
Здравейте момичета и момчета ( ако има тук други освен Батето).
От почти година имам Мултикукър Филипс, ползвам го, доволна съм.
Много неща научих от темата, за което сърдечно благодаря.
Сега имам спешно нужда от още един Филипс за подарък, но нямам никакво време да търся-нито онлайн, нито да ходя по магазини. В голямите хипермаркети върви около 200 лв ( даже с подарък пасатор, който абсолютно на никой не е нужен).
Моля, ако някъде сте срещали Кукъра на по-тънка цена, пишете. Ще съм ви много благодарна..

# 550

Моля, ако някъде сте срещали Кукъра на по-тънка цена, пишете. Ще съм ви много благодарна..

В Метро е на около 160 лв с ДДС - по-тънка цена от тази няма

# 551
Благодаря ти, Бате.
Скоро не съм гледала каталог на Метро, ще прегледам и ако е толкова, бягам да купувам то и на друга ще го купя, но ....  40 лева са си 40 лева -кой ти ги дава, чиста печалба за ,,женски'' нужди ...

# 552
  • Варна
И на мен ми направи впечатление, че в Метро е на тази цена и се замислих да не би да му е паднала по прицип цената, но не в Техномеркет държат 189 лв., ако не се лъжа.

Аз да се похваля направих лютеничка за бърза консумация. Ползвах рецепта от блога на мултикукър Панасоник, но се получи. Интересното е, че пише да се прави на програма Печене, като няма указани градуси. Затова настроих на 100 ( да не е много силно). Първо смляните домати с малко захар за 40 минути. После добавих смлян печен пипер капия и малко патладжан, олио, сол и кимион -  пак за 40 минути.

# 553
И на мен ми направи впечатление, че в Метро е на тази цена и се замислих да не би да му е паднала по прицип цената, но не в Техномеркет държат 189 лв., ако не се лъжа.

Аз да се похваля направих лютеничка за бърза консумация. Ползвах рецепта от блога на мултикукър Панасоник, но се получи. Интересното е, че пише да се прави на програма Печене, като няма указани градуси. Затова настроих на 100 ( да не е много силно). Първо смляните домати с малко захар за 40 минути. После добавих смлян печен пипер капия и малко патладжан, олио, сол и кимион -  пак за 40 минути.
Този мултикукър Панасоник дали е хубав, някой в темата има ли го? Батето със сопата ти Филипсли имаш?

# 554
mimi.7299 , аз имам на Филипс. И да, доволна съм. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт