По-вкусно и по-лесно с Philips Multicooker!

• 154 392
  • 921
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Горд собственик на Филипс мултикукър Simple Smile

Вече правих ризото, телешко, супа топчета, пълнени чушки, зеленчуци на пара. Всичко стана страхотно с изключение на супата топчета, за която ММ е много претенциозен, но по скоро обърках рецептата, отколкото нещо друго.

Имам следния въпрос - някой правил ли е заешко в кукъра? Ако да моля да сподели рецепти   bouquet

# 556
На няколко пъти в темата видях хора да питат, но никой не каза дали по-евтини мултикукъри, примерно този на сапир за 80 лв, върши ли някаква  работа, или е пълно менте?

# 557
Върши, как да не върши!
Евтина марка, но става

# 558
Видях и кукър на Зелмер моля ви се, скъп колкото Филипса newsm78, аз пък питам за Панасоника, който има моля да сподели?? newsm78

# 559
  • Русе, България
Днес готвих пуешко по градинарски в кукъра - 2 часа на стю и никакви проблеми! Сложих първо месото с подправки, малко олио и 50-тина мл вода. Затворих капака и се заех да почистя зеления боб. Когато го измих, махнах дръжките и го нарязах, го сложих в съда за пара и така, месо и зелен фасул, докато измине 1 час от готвенето. През това време нарязах останалите зеленчуци. На половината на готвенето извадих част от месото, обезкостих, сложих всичко в съда и забравих за него, докато не изтананика "таральън-таральън-таральън".

Заешко съм готвила в кукъра по тази рецепта. В сайта има и други за заешко, съответно се преценява коя програма за колко време за мултикукъра.

# 560
На няколко пъти в темата видях хора да питат, но никой не каза дали по-евтини мултикукъри, примерно този на сапир за 80 лв, върши ли някаква  работа, или е пълно менте?
Има много кукъри с такъв дизайн.За мен си е едно към едно с Делиманото на вид,но за функции незнам.Едни китайчета са го сглобявали. Laughing

Видях и кукър на Зелмер моля ви се, скъп колкото Филипса newsm78, аз пък питам за Панасоника, който има моля да сподели?? newsm78
Pep-4о има Панасоник и е доволна  знам.Ако някой си вземе Горения,нека сподели,че ми е интересно. Grinning

# 561
В емаг тази седмица има промоция 160 лева-Филипс мултикукър.

# 562
Благодаря ви за информацията за цената на Филипс Мултикукър в различните магазини.
В крайна сметка след много размисли, решихме вместо  да купуваме тенджера, да дадем сумата в брой.
Чиста работа-всеки сам да си решава.

# 563
Идеи за крем-карамел в кукъра?  Rolling Eyes

# 564
Благодаря ви за информацията за цената на Филипс Мултикукър в различните магазини.
В крайна сметка след много размисли, решихме вместо  да купуваме тенджера, да дадем сумата в брой.
Чиста работа-всеки сам да си решава.

Правилно решение - за подарък най-често практикувам по този начин

# 565
И аз вече се сдобих с този невероятен уред!
В момента приготвям първото си ястие с него. Дано се получи. Simple Smile Laughing

# 566
В момента приготвям първото си ястие с него. Дано се получи. Simple Smile Laughing

Е добре де, приготви ли го? Какво стана?

# 567
И аз от събота съм с него,взех го от метро  Peace Снощи направих  макарони със сирене и се получиха страхотно  Hug

# 568
Привет и от мен!  bouquet  bouquet  bouquet
Хайде да се похваля и аз с чисто нов кукър, на който мнооого разчитам!
С интерес ви следя отдавна и нямам търпение да приложа на практика повечето впечатлили ме детайли и обяснения за употребата на уреда.

Само дано всичко е наред с пратката, че още е в спиди Praynig

Каква му е цената в метро?  - Ами като чета по диагонал.. ooooh!... пропуснала съм коментара  за цената в метро

Последна редакция: вт, 21 окт 2014, 12:50 от Даринанда

# 569

Е добре де, приготви ли го? Какво стана?
Първо направих пиле с ориз и се получи г/д добре. Малко ми стана лепкав ориза,но не знам къде сгреших с него.  newsm78 Измих го много добре.
Може да съм сложила малко повече вода отколкото трябва. Sad
Вчера направих кекс и резултата беше много добър.
10 мин. преди края на програмата го обърнах,за да хване хубава коричка и от двете страни.
След това опитах и да направя хляб и се получи перфектен!
Него го обръщах два пъти. Получи се много добре. Ухаеше невероятно сякаш е излязъл току-що от пекарната.  Hug
Искам да опитам да направя и картофи с пилешко днес.
 Като цяло ми е много лесно и по-спокойно с кукъра. Няма вдигане на тежки тави и миене на 100 прибора.
Обичам мултикукъра Philips!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт