По-вкусно и по-лесно с Philips Multicooker!

• 154 401
  • 921
  •   1
Отговори
# 570
crazynelly, радвам се, че ти се е получило.
След няколко опита и ориза ти ще става.
При мене дори вече не знам какво слагам - чисто механично - на око и се получава
а пилето с картофи е класика в мултитенджурата ... Само предварително ги позапържи на режима за пържене
Успех

# 571
Здравейте. И аз от днес съм с мултикукър Филипс. Записвам се да ви следя, защото още съм доста неориентирана.  Crazy

# 572
crazynelly, радвам се, че ти се е получило.
След няколко опита и ориза ти ще става.
При мене дори вече не знам какво слагам - чисто механично - на око и се получава
а пилето с картофи е класика в мултитенджурата ... Само предварително ги позапържи на режима за пържене
Успех

Благодаря ти за съветите.
На коя програма да направя картофите с месо след запържването?  newsm78 И на колко градуса? #Crazy
А запържването задължително ли е,тъй като в момента съм след операция на апандисит и ми е забранено пържено да ям. Sad Макар,че то няма да е точно пържено,но все пак се притеснявам да го сготвя така. Confused

# 573
Слагаш всички продукти месо зеленчуци подоравки и слагаш 1 водна чаша вода, програма стю за 40-50 минути. Като свърши програмата 1 лищица зехтин и е готово . Градуси има само за печене, аз лично не запържвам

# 574
Слагаш всички продукти месо зеленчуци подоравки и слагаш 1 водна чаша вода, програма стю за 40-50 минути. Като свърши програмата 1 лищица зехтин и е готово . Градуси има само за печене, аз лично не запържвам
Благодаря много за отговора! Simple Smile

# 575
Звезден прах ме е изпреварила с правилен съвет   bouquet
а иначе това не е като пърженото, но все пак след операцията ....

# 576
Голям мързел ама .......от 3 дни имам кукъра, а едва днес......гледах как се готви в него  Joy Половинът, понеже има техническа мисъл прави кисело мляко, а аз понеже съм блондинка, само гледах и пърхах с мигли.  Ама ще е готово чааак в 21 часа.
Аз, обаче искам да ви питам, вероятно сте писали, но не мога да изчета всичко....та как се почиства капакът на мултикукъра......като гледам, май не се сваля  newsm78.
Ииииииии става ли вкусна и добре сварена шкембе чорба и дроб сърма в кукъра  Rolling Eyes

# 577
Чистя го с мокра кърпичка, като добре минавам уплътненията. Сваля се клапата и я мия и чистя внимателно дупката там.

Всички манджи и печива ми стават перфектни в кукъра  Peace нямам празно за сега  Whistling 

# 578
Чистя го с мокра кърпичка, като добре минавам уплътненията. Сваля се клапата и я мия и чистя внимателно дупката там.

Всички манджи и печива ми стават перфектни в кукъра  Peace нямам празно за сега  Whistling 

Благодаря ти, мила! Май ще трябва да си взема няколко месечен отпуск, за да я разуча тази машинка  Joy

# 579
И аз така си мислех, изглеждаше ми мега сложно.......докато свикнеш, сега не мога без него наистина........това да правя манджа или ориззз, докато се къпя или разхождам бебето пффффф и в най смелите ми фантазии не е имало Heart Eyes

# 580
Разглеждам някакви вкусни омлетчета, но аз съм на Дюканска диета и не мога да консумирам мазнини, дали ще залепне омлетът, ако не добавя мазнина  Thinking

# 581
не, просто става малко по-сухичък, но и аз така го готвя за мен  Peace

# 582
Записвам се да следя темата  Hug
Обмислям покупката на Мултикукър. Като ви чета какви чудесии правите, съвсем се зарибих  Crazy
Главното ,което ме блазни, е пестенето на време!
И още нещо - ясно, че това е похвална тема за Мултикукър, където се пише или добро или нищо, но все пак - има ли някой не особено доволен? Поне един?  Wink

# 583
  • София
Записвам се да следя темата  Hug
Обмислям покупката на Мултикукър. Като ви чета какви чудесии правите, съвсем се зарибих  Crazy
Главното ,което ме блазни, е пестенето на време!
И още нещо - ясно, че това е похвална тема за Мултикукър, където се пише или добро или нищо, но все пак - има ли някой не особено доволен? Поне един?  Wink
Не е задължително всички да са доволни.Не всеки обича готвена или задушена храна.Никой не ни принуждава да ги хвалим, нито целта ни е да прецакаме някой.Темата е за споделяне.Всеки сам си решава.Всичко зависи от човека който готви в уреда.Има и друга тема за този вид уреди, там са хора с различни марки уреди.Има и тема за рецепти.

# 584
Аз се каня от 2 дни да запитам, а все забравям.Тези тенджери, като се надраскат, откъде се купува такава за смяна. Половинът като ходил да го купува в технополис-забравил да запита и го сдъвках набързо  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт