По-вкусно и по-лесно с Philips Multicooker!

• 154 405
  • 921
  •   1
Отговори
# 585
аз лично смятам програмата за пържене за нефункционална....

# 586
  • София
А при мен е най-използваната! Peace

# 587

Също като Тайна - най- често я позвам
Ако ми се стори, че температурата не ми стига, за кратко минавам на режим печене

# 588
  • Varna
И аз така, лееекинко си помагам с програма пържене.

# 589
Здравейте ! Извинявам се ,че нахлувам така изневиделица тук ,но имам спешен въпрос. Купихме на една приятелка мултикукър Тефал 8в1 . Сега пробвала да направи пиле с картофи на програма за бавно готвене и дори не завряло за 60мин колкото е програмата. Пуснала програма за бърз ориз и .... най сетне поне почнало да ври! Та искам да помоля / извинявам се ако не е тук мястото/ ако някой има такава машинка да сподели как готви в нея , на коя програма какво може .... Благодаря предварително! Иначе аз имам мултикукър на Филипс , ама той много различен не мога да и помогна

# 590
  • София
Здравейте ! Извинявам се ,че нахлувам така изневиделица тук ,но имам спешен въпрос. Купихме на една приятелка мултикукър Тефал 8в1 . Сега пробвала да направи пиле с картофи на програма за бавно готвене и дори не завряло за 60мин колкото е програмата. Пуснала програма за бърз ориз и .... най сетне поне почнало да ври! Та искам да помоля / извинявам се ако не е тук мястото/ ако някой има такава машинка да сподели как готви в нея , на коя програма какво може .... Благодаря предварително! Иначе аз имам мултикукър на Филипс , ама той много различен не мога да и помогна
Питай в темата за кукърите, там са с всякакви видове и модели.Може да знаят.

# 591
програмата за задушаване не ври, поддържа ниска темп, но достатъчна за да сготви храната! Но това е програмата с която се получават , поне за мен, най вкусните и най здравословни манджи. Слага се точно толкова вода, колкото искате да остане накрая, не се изпарява. Удължава се времето за готвене само.

п.п наподобява принципа на слоу кукърите тази програма

# 592
Тайна , Звезден Прах   bouquet наистина много ви благодаря ! Обаче тая тема за кукърите къде да я намеря  newsm78 от скоро съм тук ,малко зор се оправям...

# 593
# 594
# 595
Мммммммм и аз да се отчета с млекцето. Половинът направил страхотно кисело мляко. Аз се съмнявах, че като е 0,1% заради Дюканската ми диета ще стане рядко, обаче не.....страхооооооотно! Момичета пробвали  ли сте да правите печена тиква. Нали в петък е тиквин ден  Laughing, та се чудя, освен тиквеник и разни ужасяващи щуротии, дали да не опека тиква с мед и орехи, обаче съм още новак и нямам идея как да я направя на кукъра  newsm78

# 596
Мммммммм и аз да се отчета с млекцето. Половинът направил страхотно кисело мляко. Аз се съмнявах, че като е 0,1% заради Дюканската ми диета ще стане рядко, обаче не.....страхооооооотно! Момичета пробвали  ли сте да правите печена тиква. Нали в петък е тиквин ден  Laughing, та се чудя, освен тиквеник и разни ужасяващи щуротии, дали да не опека тиква с мед и орехи, обаче съм още новак и нямам идея как да я направя на кукъра  newsm78

А как го направи Човеко това кисело мляко?

# 597

А как го направи Човеко това кисело мляко?

Ама не съм аз. Той половинът го направи, че мен току виж мезакапало мултикукито. Аз бях само зяпач. Ами купил 0,1% прясно мляко. Сложи 200 грама закваска от друго кисело мляко 0,1, натисна там разни копчалъци и след 8 часа аз се подредих на масата, за да ми сервира мляко с чия и ленено семе. Амадоста гъстичко се получи. Това, което купувам от 0,1 в магазина си е направо айрян.

# 598
При нас шоколадовият кекс беше катастрофален. Спазихме точка по точка описанието в книжката. Отгоре беше суров, отдолу изгорял и на всичко отгоре залепнал.........кученцата пред блока ще му се зарадват, но на мен ми се реве. Ще опитам и ориз и ако е същият катастрофален резултат ,ще го дам на мама да се белосва с него  Cry

# 599
  • София
  Рецептите са измислени.Никога не се прецаквам с готвене по рецепти, особено пък дадени към уреди.Не вярвам на такива рецепти.

Общи условия

Активация на акаунт