По-вкусно и по-лесно с Philips Multicooker!

  • 154 420
  • 921
  •   1
Отговори
# 600
  • Varna
  • Мнения: 2 605
alinna,
Не се притеснявай, ще ти се получи кекса. У нас синковеца мре да го приготвя. Той да не би да може повече от теб, а Hug
А в тези рецепти които са и преведени, колко грешки сме намирали в превода ooooh!

# 601
  • Мнения: 5 459
Ама как да ми се получи......аз също се замислих как ще стане кекс със 60 грама брашно......че си и купих сьомга за супа......я да се ориентирам към сигурното газово устройство, че да не си хабя сьомгата за експерименти.  Mr. Green

# 602
  • София
  • Мнения: 15 845
Ама как да ми се получи......аз също се замислих как ще стане кекс със 60 грама брашно......че си и купих сьомга за супа......я да се ориентирам към сигурното газово устройство, че да не си хабя сьомгата за експерименти.  Mr. Green
Супата ще ти стане, там няма какво да лепне и гори.На задушаване ще стане супер супа.Не знам за коя рецепта говориш де.

# 603
  • Мнения: 48
Аз не съм го пробвала този шоколадов кекс, обаче моя колежка го прави вече 2 пъти и все вика че много хубав станал  newsm78
А аз не мога да е оплача всичко което съм правила все е ставало, ама то пък не съм правила и кой знае какво де  Wink

# 604
  • Мнения: 5 459
Ами и ризото сложихме по рецепта от книжката на програма ризото със първоначално пържене 10 минути, но на програма ризото си пуши яко и вече 20  минути се въртят едни чертички и не тръгва на програма ризото, а оризът ври!

# 605
  • Мнения: 5 459
Ами добре де, аз пък се оплаквам. Някой търсеше недоволен клиент. Нали трябва да е шарено. Майка ми е пенсионерка. С татко ще се забавляват цял ден и ще се учат.

# 606
  • София
  • Мнения: 15 845
Ами добре де, аз пък се оплаквам. Някой търсеше недоволен клиент. Нали трябва да е шарено. Майка ми е пенсионерка. С татко ще се забавляват цял ден и ще се учат.
Да им е честит! Предполагам,че майка ти ще му се зарадва, ако обича такива уреди. И за сетен път ще кажа,че това е уред, като всеки друг.Той работи така, както му зададе готвещия.Какво ще се получи не зависи от уреда, а от готвача. Peace

# 607
  • Мнения: 5 459
Благодаря много. Все пак готвещите са начинаещи и спазват строго първоначалните инструкции. По принцип съм манячка готвачка и в реалната кухня направо се забравям като започна да готвя. Просто се разболях сериозно и приятелят ми ми взе тази машинка, за да ми намали движенията......така, че не готвачката е виновна.....сега цялата кухня мирише на ориз и домочадието похапва жилав, полусуров ориз, но мълчи и не се оплаква. Азмислех, че в този форум идеята е не изкуствено да прехвалваме уреда , а да споделяме и несгодите си. Когато киселото мляко се получи добре-споделих. Но аз имам машинка за кисело мляко. Мама в момента изучава хлебопекарната, та едва ли ще се зарадва на кукъра, но в мазата има място. Cry

# 608
  • София
  • Мнения: 15 845
  Не го прехвалвам, просто досега всичко,което съм правила е станало.Не мога да си кривя душата и да кажа нищо не става.Може би си подбирам неща,които ми стават.Може би нашия вкус е различен от другите.Всеки има право на избор.Не искам някой да ме обвинява, че го прехвалвам, като нямам причина да го оплювам или да се оплаквам от него.

Скрит текст:
Дори японка загори ориза в такъв уред, а те го ползват само за ориз.Но не и направи особено впечатление.

# 609
  • Мнения: 5 459
Аз не съм японка  Laughing, а нормална практична жена. И аз също нямам причина да прехвалвам,или да оплювам. На мен не ми е подарен уреда, а съм го закупила. Доволна съм на този етап само от киселото мляко.И определено смея да твърдя, че съм доста добра готвачка, но приятелят ми е нация техническа и се заинати, че до сега компютър не му е отказвал, щял да се занимава и с това нещо, преди окончателно да го дам на мама....., или да последва в мазата доста други уреди-паметници.

# 610
  • Стара Загора
  • Мнения: 2 758
при мен оризът се получава много добре, бланширания една идея по -хубав става. Всяко зрънце си стои отделно.

# 611
  • Мнения: 5 459
Ами аз само оризът за суши правя 1:1, иначе  обикновения ориз го правя 1:2,5.....дори в тенджерата, която е специално за ориз. До сега не съм имала провали.

# 612
  • Мнения: 6 395
Програмата за ризото отброява последните 20 минути. Как ще стане ориза- зависи от марката и модела, трябва да познаваш продуктите и до някъде и уреда, за да предвидиш, има ориз който се сварява мн. бързо и ако го оставиш на пълната програма става кашкав.....препоръчвам крина ориз, нормален, за да се получи перфектно. Отмерва се според мерителната чашка на уреда.


Супите се слага винаги течност, толкова, колкото искаш да има накрая- не се изпарява нищо.

Спагетите стават перфееектни.

Кексовете- лично шокото не съм пробвала, но ябълките ми станаха перфектни, както и един коледен кекс.

Единствените ми кофти опити са с пържене, но то е разбираемо- аз не пържа по прибнцип и тази техника на готвене ми е непозната като цяло и естестевено се дъня с нея  Tired  ако ще и вълшебна пръчица на Хари Потър да ми донесат, като не я мога тая техника, не я мога

# 613
  • Мнения: 5 459
  Аз по принцип от години не пържа, така,че тази функция изобщо не съм я разглеждала. Ами другата седмица ще кажа на половинката да пробва и спагети. Лично утре аз ще заложа на суши и супа от сьомга,но на котлонче  Mr. Green........малииииии като се замисля бях хукнала и щолена си в кукито да пека,добре,че се вразумих. Joy

# 614
  • Мнения: 6 395
Че аз щолена си го опеках и стана супер..........а супите и манджите стават божествени в кукъра. Слагаш всички продукти, вода точно колкото да ги покрие и слагаш на 40 минутки............ако не ти се получи ще ти дам адреса ми д ме намериш и да ми я излееш на главата супата....  Wink

Общи условия

Активация на акаунт