По-вкусно и по-лесно с Philips Multicooker!

• 154 361
  • 921
  •   1
Отговори
# 660
Аз съм от тея дето на запържват и бутат всичко в кукъра  Mr. Green или най много да добавям нещо, но повечето се готви на бейк или най вече стю и стийм, но както каза Тайна това е стил на готвене и хранене....не е въпроса от уреда.

На уреда за пържене без мазнина е хубавото , че наистина се слага мн малко....и естествено резултата е повече като печен, ако си върл почитател на вкуса на пърженкото, няма да се заболамосаш че ядеш пържено, не че не е вкусно, но не е пържено  Wink

# 661
  • Sofia
Пържено не ядем изобщо от години. Запръжки правя изключително рядко. Въпросът беше има ли опция да бутна примерно месо и зеленчуци или ориз или всичките съставки на един боб примерно вътре и да изляза на разходка без да седя 1 час в кухнята. Щото зимата имам достатъчно време за готвене, обичам го и се забавлявам. Обаче лятото готвенето е голям проблем. Веднага след градина/училище отиваме на площадката, прибираме се в 20-21 ч., когато трябва да изкъпя, нахраня, приспя и т.н. децата и почвам да готвя към 23ч за другия ден.  ooooh! А определено не съм нощна птица и много ме мъчи това нощно готвене. Та ако може примерно сутринта да заредя продуктите, да настроя на отложен старт и в 20 ч като се приберем да е готово ще ми е страхотно облекчение.

# 662
  • София
Нямам опит с отложен старт, тук някой друг да сподели. 

# 663
Разбира се ,че може.

# 664
savina_33 може как да не може  Grinning аз като готвя боб по манастирски в гювеч пак слагам всичко вътре и го  мушкам във фурната за няколко часа. Същото е и с кукъра. Но честно казано аз не го намирам за нещо по различно от тенджера с тази разлика че можеш да готвиш с отложен старт. Готвих зеле тези дни ами нищо по различно отколкото в тенджерата. Готвих леща пак същата история. Общо взето всичко което съм правила е същото както и когато готвя на котлона. Вярно по лесно се почиства можеш да си настройваш времето за готвене без да следиш по часовник но си е една скъпа тенджера  Grinning

# 665
Пържено не ядем изобщо от години. Запръжки правя изключително рядко. Въпросът беше има ли опция да бутна примерно месо и зеленчуци или ориз или всичките съставки на един боб примерно вътре и да изляза на разходка без да седя 1 час в кухнята. Щото зимата имам достатъчно време за готвене, обичам го и се забавлявам. Обаче лятото готвенето е голям проблем. Веднага след градина/училище отиваме на площадката, прибираме се в 20-21 ч., когато трябва да изкъпя, нахраня, приспя и т.н. децата и почвам да готвя към 23ч за другия ден.  ooooh! А определено не съм нощна птица и много ме мъчи това нощно готвене. Та ако може примерно сутринта да заредя продуктите, да настроя на отложен старт и в 20 ч като се приберем да е готово ще ми е страхотно облекчение.
Аз правя точно така, не запържвам в повечето случаи бутам всичко и затварям! Иначе за какво ми е уред, цял ден да го обикалям! Simple Smile

# 666
Отложеният старт е описан в книжката и работи  Peace бутала съм и супи и боб и гьовечи у спагети и кво ли не и като се върна си седи топличко, защото като приключи програмата продължава да топли. Даже с това бебе, основно така готвя  Tired супи, манджи, гьовечи, боб , леща, картофена манджа и наскоро и мусака  Peace

# 667
А още по удобен ще е за теб СЛОУКУКЪР на Крок пот, керамичен съд, готви бавно и продължително. Аз имам и такъв, снощи примерно нарязах прясно зеле, праз, сложих малко водичка, червен пипер и подправки каквито обичане! Пуснах на бавната степен за шест часа и на сутринта топло топло зеле! детето ще яде на обяд преди да отиде на училище, а аз бух в една кутиика за работа....понеже спазвам деветдесет дневната диета и си нося оппределени неща от нас! Това е! Ако се интересуваш от крок пота отди на
 http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=700506.30
В него спокойно буташ всичко настройваш за шест седем часа и излизаш, когато времето свърши четири часа още пази храната топла на програма keep warm

# 668
но слоукукъра готви през това време храната, макар и бавно.
Освен за боб и зеленчуци с отложен старт, как си представяте да оставите месото извън хладилник 5-6 часа (около), преди да започне същинско готвене?  Отложен да, но за час-два.

# 669
но слоукукъра готви през това време храната, макар и бавно.
Освен за боб и зеленчуци с отложен старт, как си представяте да оставите месото извън хладилник 5-6 часа (около), преди да започне същинско готвене?  Отложен да, но за час-два.
Ето и Пепчо ме подкрепя за СЛОУКУКЪРА! Peace
Пепчо и двата уреда са незаменими,спестяват ми толкова време.....обичам ги почти колкото миялната машина! Simple Smile
Вчера с много любов си ги почистих, да блестят и да са хубави като диаманти....еей Редмънда затова ме изкушават, страшен космически дизайн, много ме кефят!

# 670
  • Sofia
Благодаря на всички!

# 671

ами двата уреда са различни. Ето, единия е да сложиш манджата вътре да се готви и....да отиваш на работа, или да лягаш да спиш.  А другия е да се прибереш и да сложиш манджата вътре, да заториш и...докато се оправиш с баня, салата, маса , или да видиш децата - манджата е готова.  Peace

# 672

ами двата уреда са различни. Ето, единия е да сложиш манджата вътре да се готви и....да отиваш на работа, или да лягаш да спиш.  А другия е да се прибереш и да сложиш манджата вътре, да заториш и...докато се оправиш с баня, салата, маса , или да видиш децата - манджата е готова.  Peace

Съгласен съм....
Като прегледах дискусията, стигнах до извода, че на Савина й трябва домашна помощница, а не уред ....

# 673
Ако някой ми обещае домашна помощница веднага хвърлям всички уреди! Simple Smile

# 674
Ако някой ми обещае домашна помощница веднага хвърлям всички уреди! Simple Smile

Биля и ММ, и МЖ, сменям, без да се мисля

Общи условия

Активация на акаунт