Отговори
# 495
  • Още у мъглата ...
Я, ся ми е паднало да ви продъним ушите с големио мегафон Mr. Green Party Party Party

Няма си играем с малките емотикони Mr. Green Joy Joy Joy

Ехааа Mr. Green

А добро утро wavey wavey wavey няма ви изреждам.....

Ко ша ни изреждаш, то сме толкоз много станали Mr. Green
Белче  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 496
Добро утро  Hug Heart Eyes

# 497
# 498
Shocked Shocked Shocked Shocked и аз си мислим, 4е сте легнали ooooh! Направихте стъпки по коридорите #Cussing out Mr. Green
а, я и Габун4и Hug Heart Eyes да не остане по назад Laughing ама ти прощавам, щото си направила кафенце Party Heart Eyes  bouquet
Биби Hug Heart Eyes Бел Hug Heart Eyes Релаксита Hug Heart Eyes

# 499
  • Още у мъглата ...
Shocked Shocked Shocked Shocked и аз си мислим, 4е сте легнали ooooh! Направихте стъпки по коридорите #Cussing out Mr. Green
а, я и Габун4и Hug Heart Eyes да не остане по назад Laughing ама ти прощавам, щото си направила кафенце Party Heart Eyes  bouquet

Мимчо  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Ей ти и малко сладичко да ти се подмажа за стъпките Laughing Hug

# 500
http://www.youtube.com/watch?v=qbthputUwhE  Heart Eyes снощи каква грозна картинка видях  ooooh!

# 501

Мимчо  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Ей ти и малко сладичко да ти се подмажа за стъпките Laughing Hug

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug това за стъпките Naughty а за мегафона Thinking Mr. Green

# 502
# 503
ми как някви уж една компания качват едно момиче да танцува на пейката в кръчмата и през това време и слагат нещо в питието и това момиче почва да не знае къде е и я снимат  Rolling Eyes тея бяха 5 6 момчета и 2 момичета  ooooh!

# 504
ми как някви уж една компания качват едно момиче да танцува на пейката в кръчмата и през това време и слагат нещо в питието и това момиче почва да не знае къде е и я снимат  Rolling Eyes тея бяха 5 6 момчета и 2 момичета  ooooh!
ужас Shocked ooooh! ooooh! ooooh!

# 505
 Hug Hug Hug Hug Hug

Снимки от фестивала на филма й в Канада.
هازال من مهرجان الافلام التركية في كندا | مونتريال

# 506
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
 Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Малииии...систъра  Heart Eyes Hug Heart Eyes ме напрай целата у стресове... Crazy
Викам си ''край...Самара избегала от банята..." Mr. Green и сЪ завих през глава #Crazy
Мичке Heart Eyes Hug БелА Heart Eyes Hug Щерко Heart Eyes Hug Лелче Heart Eyes Hug Бибо Heart Eyes Hug
Кой не е отбелезан...да пине една студена водица Laughing

# 507
Здравейте момичета.Хубав ден ви пожелавам. Hug Hug Hug
Хазал е страхотна.

# 508
ужас Shocked ooooh! ooooh! ooooh!
пълен ужас  ooooh! това не бях виждала и това видях ...то да нямаш доверие на никой баси  ooooh!

# 509
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Щерко, ти внимавай да не ти турнат нещУ в питието Naughty
Глей кво става и си зимай поуки Peace

Общи условия

Активация на акаунт