Отговори
# 510
  • У Диспансера ...♥♥♥

Мичоно, Гъбак, Систър, Наде, Бел, Бибо, Маман  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Маман, от кой ги цапна тия гащи, че са ми много познати  newsm78
Гъбак, много си ранобудна   Mr. Green

# 511
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ох, тия от съдебен спор, са като моя филм за съседите, дето го гледам  Joy Joy Joy Joy

# 512
Щерко, ти внимавай да не ти турнат нещУ в питието Naughty
Глей кво става и си зимай поуки Peace

внимавам аз ,че опасна работата   Naughty

# 513
# 514
  • У Диспансера ...♥♥♥

Тая Дида, е конкурент на Гъбака, ама нашето е по-добро  Heart Eyes
Ние едно време кога бяхме моми, нямаше такива работи, а и тогава не момичетата сваляха и си искаха от момчетата, а си беше обратното, ся всичко вече е изкривено и нямат никакъв морал и задръжки и говоря за 15-16 годишни пикли  ooooh!

# 515
 Ехооооооооооооо wavey

# 516
Систър, Hug Heart Eyes мани сега всичко е много по загрубяло  ooooh!

# 517
 нова   

# 518
Зизуно Hug Heart Eyes Ирко Hug Heart Eyes Наде Hug Heart Eyes Гале Hug Heart Eyes Феми Hug Heart Eyes

# 519
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Щерко Heart Eyes Hug от никой не съм си цапнала гащите, а лично аз съм си ги направила и са си мой Naughty Стари са и аз съм си ги обувала преди. Whistling
Тая Феми  Hug едвам влезла и почва със спама... Mr. Green ooooh! ooooh! ooooh!
Аман бееееееее... Crazy
Гальо Heart Eyes Hug

# 520
  • У Диспансера ...♥♥♥
Значи при теб съм ги виждала, ама викам много са ми познати  Mr. Green

# 521
Па яз ме мързи да си прайм нови и съм извадила олд скуул гардероба...до скоро се мъкнех и с твойта модна линия...и ще продължавам да го правя. hahaha hahaha hahaha
Айде да ми оправиш едни гащи с един танц на Равратови дет ми беше голем файла и не мога да закърпя заедно. Praynig Praynig Praynig

# 522
  • У Диспансера ...♥♥♥
Па яз ме мързи да си прайм нови и съм извадила олд скуул гардероба...до скоро се мъкнех и с твойта модна линия...и ще продължавам да го правя. hahaha hahaha hahaha
Айде да ми оправиш едни гащи с един танц на Равратови дет ми беше голем файла и не мога да закърпя заедно. Praynig Praynig Praynig
Изобщо така не мога да разбера какъв е проблема, аз за да ги закърпя трябва да ги правя наново, инак и аз няма да мога, а за тая цел ми трябват и двата гифа, да ги преобразувам и след това обаче не давам гаранция с какво качество ще станат  Peace

# 523
Стрелчо тъй и го оставиха самотен  ooooh!

# 524
Щерко, я земи ми врътни 5 балона за новата тема. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт