Еркан Петеккая- филми, изяви, колеги # 93

• 46 572
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
# 361

От Тони...  bouquet

# 362
# 363
Привет, мила Светлич! Hug Heart Eyes Grinning  Благодаря за кафенце  bouquet, аз чак сега сколасах, но пък с такъв кеф го глътвам....

# 364
  • София
SEVDİM - UNUTURSAM FISILDA FİLM MÜZİKLERİ (SOUNDTRACK)

Söz-Müzik-Düzenleme: KENAN DOĞULU
Seslendiren: FARAH ZEYNEP ABDULLAH

# 365
Hug  Започна ли излъчването на сериала ?  Айча  къде играе   ? гледах Дила по фемили на Еркан  дубльора  не ми ареса  !

Здравей ,Феми... Hug Heart Eyes
Не...не е започнал още...очакваме  пред първата седмица на декември да започне...поне такава е последната информация...
Айча игра в игрален филм- "Олур ,олур"....Аз не гледам Дилата ,защото не го харесвам...чакам Парампарчата... bowuu Peace

Светле Hug Heart Eyes  Дилата колко епизода е  ? този филм   Олур   в нета може ли да се гледа   а скоро излезе един филм с Баръш Калъч  капитана от Огледален свят  Heart Eyes ако сте го гледали   и Гизем Караджа 

# 366
Привет ,сладуранкиииии... wavey Heart Eyes Hug

Арфи... Hug
Фемиии  Hug...не мога да ти отговоря колко епизода е Дилата ,защото не съм я гледала...
Олур ,олур имаше само премиера или представяне ,но още го няма в нета  Naughty...а другият филм, за който пишеш не съм го гледала Naughty

# 367
http://vk.com/erkanpetekkaya?w=wall-58520450_6955%2Fall

Сюжет Star Life о певице, исполняющем песню в сериале "Вдребезги"

# 368

Erkan Petekkaya Nuket Duru düet

# 369

Erkan Petekkaya Nuket Duru Düet ( part2 )

# 370
Светлич Hug Heart Eyes Grinning, благодаря за клипчетата, веселякът ни е действал яко..... Само така! newsm68

Обаче на мен тази песен, която ще бъде лице на филма, нещо не ми хваща ухо, може би текстът ѝ е силен.  newsm78 newsm78 newsm78 През цялото това време от края на август до сега си имах един вътрешен, мой си страх за филма: от многото очаквания и високата летва, която сме свикнали да поставят досега Еркан и Нургюл да не се разочаровам от резултата..... е, ако музиката във филма ще е в този стил, значи предчувствието ми се оказва вярно......Дано не съм права!  Praynig Praynig Praynig

İntizar - Su Gibi Gözlerin Yağmur Bahar (Paramparça Fragman)

Последна редакция: нд, 23 ное 2014, 22:54 от arpha

# 371

smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51

# 372
Hug  Започна ли излъчването на сериала ?  Айча  къде играе   ? гледах Дила по фемили на Еркан  дубльора  не ми ареса  !

Здравей ,Феми... Hug Heart Eyes
Не...не е започнал още...очакваме  пред първата седмица на декември да започне...поне такава е последната информация...
Айча игра в игрален филм- "Олур ,олур"....Аз не гледам Дилата ,защото не го харесвам...чакам Парампарчата... bowuu Peace

Светле Hug Heart Eyes  Дилата колко епизода е  ? този филм   Олур   в нета може ли да се гледа   а скоро излезе един филм с Баръш Калъч  капитана от Огледален свят  Heart Eyes ако сте го гледали   и Гизем Караджа  
Феми  Hug Grinning, привет, дълъг филм е Дила, почти два пълни сезона и то с техните епизоди по час и половина......Един сезон варира между 30 и 39 епизоди, в зависимост от това дали има футбол или някакви игри, състезания в деня, в който дават сериала.....

# 373
# 374

smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51

ooooh! ooooh! ooooh! Как съм го пропуснала... Whistling
Зари... Hug

Общи условия

Активация на акаунт