Еркан Петеккая- филми, изяви, колеги # 93

• 46 494
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
Ейва, newsm68 newsm68 newsm68, newsm81, Ейва, newsm68 newsm68 newsm68, newsm81, Ейва,  newsm68 newsm68 newsm68, newsm81! Ей, Зари, върна ме в едни бойни години, с много готини, разкършващи танци.... Ейва newsm81 ... newsm68 newsm68 newsm68

# 46
# 47
# 48
 wavey Hug Heart Eyes

На кино съм Rolling Eyes...Арфичч... Heart Eyes

# 49
Сетих се, мила Светлич! Hug Heart Eyes Grinning Вероятно няма да се засечем, че съм капнала след днешния ми понеделник..... Приятни ти емоции и преживявания, гледах няколко клипчета с любимката ти, от награждаването на  ayakligazete, много, много царствена, но и чаровна! smile3521 smile3521 smile3521

# 50
Сетих се, мила Светлич! Hug Heart Eyes Grinning Вероятно няма да се засечем, че съм капнала след днешния ми понеделник..... Приятни ти емоции и преживявания, гледах няколко клипчета с любимката ти, от награждаването на Аякли газет, много, много царствена, но и чаровна!

Нали...хубавица си е Берги bowuu...Отивай да почиваш smile3524...А ...и като гледам няма нищо ново около Ерко Naughty

# 51
Още малко ще се поровя във фейса и се хоризонтирам......

# 52
AYÇA VARLIER -  ÖMÜR GÖKSEL - QUANDO, QUANDO

Дали не я е пуснала на концерта си тази вечер, хубав дует!  bouquet Надявам се да се появят клипчета!  Praynig Praynig Praynig

Лека и спокойна нощ! smile3524

Последна редакция: пн, 10 ное 2014, 23:30 от arpha

# 53

Революция в соц.сетях по поводу закрытия КуШуры - под тэгом #HateDiziRatingInTurkey (Я ненавижу турецкий рейтинг сериалов)

"Как они могли даже допустить мысль о закрытии"
"Не может быть правдой то, что сделают финал на 20 эпизоде"
"Думаете, другие сериалы так прекрасны? Простите, но при всм моём уважении - нет"
"Стар ТВ, ваше решение закрыть сериал разбило наши сердца. Это означает, что мнение людей по всему миру для вас ничего не значит. Предлагаю игнорировать все сериалы этого канала"

Това е малко старичко...от 2. 11....но сега го видях при мамашите... Rolling Eyes

# 54

Номинанты на звание самого стильного актёра и актрисы года.
Церемония награждения пройдёт 5 декабря

# 55
По заказу Фатимы Байчоровой - ЭРКАН ПЕТЕККАЯ

А именно - капитан Али в его исполнении, который зимой 2011 года лихо обходил в рейтингах султана Сулеймана и даже Полата Алемдара.
Скоро актёр предстанет в первом турецком проекте компании Endemol "Вдребезги", а весной планируется выход фильма "Новый мир"

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 56

Вчера /вече/е било годишнина от смъртта на Ататюрк...Снимката е от инстаграма на Ерко... bowuu
Текста по долу го копнах от един пост на ЛУЧИЯ   bouquet...от 1001 нощи...

10 ноември е един от най-специалните дни на Турция. На тази дата през 1938 г.в двореца Долмабахче сарайъ на брега на Босфора затваря очи завинаги създателят на турската република Мустафа Кемал Ататюрк, който възражда една нова държава от пепелищата на Османската империя.

Пълководец, който извоюва независимостта на Турция, изтъкнат реформатор, който за кратко време предприема изключително важни реформи, първи президент на страната, виден политик в региона и в света, вече 76 години Ататюрк продължава да живее в паметта и сърцата на милиони турци.

Отбелязването на 10 ноември е включено в държавния протокол на Турция.
На този ден националните знамена се свеждат наполовина.
Политиците поднасят венци в мавзолея гробница на Ататюрк, хиляди хора от цялата страна,от всички възрасти се стичат към мавзолея. Програмите на повечето телевизионни канали са съпроводени от заставка с образа на Ататюрк и националното знаме.

Сутринта, точно в 9.05 минути, часът на кончината на Ататюрк, сирените свирят. Коли, кораби, влакове и милиони хора спират в мълчаливо преклонение към паметта на Ататюрк.
Седмицата 10-16 ноември е посветена на възпоменателни прояви, които се организират от общините, неформалните граждански организации, учебните заведения и други.

# 57

Лекинка... smile3524 smile3524 smile3524

# 58
# 59
                                От наш фотограф... Grinning Grinning Grinning

güzelll istanbull

Общи условия

Активация на акаунт