СБОГУВАНЕ С ЛЮБОВТА

• 8 163
  • 67
  •   1
Отговори
# 45
Защо смятате ,че лъже Rolling Eyes има доста отегчени съпруги,които нищо не оценяват и това изобщо не е изключение Tired

# 46
  • Tам през Атлантическия океан
Защо смятате ,че лъже Rolling Eyes има доста отегчени съпруги,които нищо не оценяват и това изобщо не е изключение Tired
Не смятам че лъже , написах че не ме трогна  Wink
Има разлика , нали ?

# 47
Камъче, той сам си го написа -жената го е подкрепяла във всичко, дори тогава, когато не са имали средства и една дъвка да купят. Всичко цветя ,рози и подкрепа и изведнъж, като нещата вече са добре  - лошавата жена го гледа с омерзение...Ама как, защо нито на автора нито на никой друг това стана ясно, а е важно. Щото и на мен  ежедневно са ми носили цветя ( без да обичам това), стихове съм намирала до направеното кафе...ама пусто извън излишната романтика, човекът ме е подлудявал до степен да не мога да го гледам. Защото да се оглеждаш в нечии очи не е точно любов,любов е когато разбереш, че очите може да имат нужда и от очила и да се погрижиш за това...без много тупурдия.

# 48

Ами първо заглавието.
Какво сбогуване? Thinking
Второ, наистина не върви на 50 годишен мъж да е тоооолкова драматично сантиментален. Stop
Трето, 100% има причина жената да се отегчи, ако е вярно изобщо.

# 49
  • тук-там
Малеййййй..... Надробихте го на дребно пича. Недейте така. Peace
Наистина има тоооолкова сантиментални и романтични мъже и то точно на тази възраст.
Вярвам му на всяка една дума, не и на ситуацията, де...
Малко преиграва - надявам се жена му да е в някаква "дупка" и скоро да просветне.
Има такива мъже, от една дума или поглед накриво и....света загива, не само техния.
Да, понякога е натоварващо за жената, най-вероятно всичко това вече го е казал на "сините очи", но му се е сторило недостатъчно.
Нищо лошо да го сподели и тук! Peace

Сигурно е везни, пък жена му овен.... Laughing

# 50

бРЕ  Crazy при нас нЕма таквизи неща  Mr. Green

# 51
Навъртяхме трафик в темата, спор няма. Mr. Green

# 52

Изчакай още 10-15 години за таквизите неща Mr. Green

# 53

Сега сериозно - не виждам автора някъде да е давал примери как се държи с жена си. Трогателно е, че си ги мисли тези неща. Въпреки че на мен лично ми идват малко нереални. Може би, ако доведе размислите си до знанието на жена си, тя ще погледне на него други очи. Често човек си мисли едно, а с действията си показва друго и така заблуждава отсрещния, че не държи достатъчно на него, че не го цени достатъчно примерно.

И също така често - настроенията на жената, а от там и цялото й поведение се дължат просто на хормонален дисбаланс, който лесно може да бъде преодолян с подходящите добавки.  Peace

Цитирам, това, което и аз си помислих.
Възможно е и първото.
А и второто.

# 54
Скрит текст:

Е , аз гледам лошо още от сега  Mr. Green той си ме  знае  Laughing

# 55
  • тук-там

Е, при нас са поне два пъти в годината - когато гледам накриво за 1-2 дни.
Няма лошо, но!  - тези "писания" - трябва да ги кажеш на когото трябва. Пък после, ако щеш стихове, песни, БГ-мама - каквото ти е на сърце.. Joy

Аз от погледи, стаена мъка, вътрешен дискомфорт, лично усещане за погиването на планетата т.н не разбирам!  Crossing Arms

# 56
  • тук-там

Цъ. Laughing От началото и все така....  То си е до човек.
Аз обаче, се научих да ценя тези "изповеди". Peace

Чешит съм! И каквото ми е на момента...стрелям.
Обаче, се научих да броя, щото нали - после....
Виж с децата още се изпускам, но и там задобрявам! Peace

# 57
Авторе,коя зодия си Laughing аз залагам на Лъв, а недоволната съпружка -Дева

# 58
  • Linz
Предполагам, че мамасита мен ме прати на психар. Може да бъде доволна- да, имам проблеми. Не за това обаче ме трогна написаното от автора. Свят широк- съдби всякакви, не може да раздаваш оценки на непознати. Разбирам го човека- пийнал си е и е решил да си излее душата. И аз изпадам в разни моментни настроения (и тази тема я прочетох точно в такова). Предполагам, че сега съжалява, че е пуснал темата- толкова присмех и подигравки получи. В съседна тема- Така са "направени" мъжете, позицията на автора е в другата крайност и пак беше порядъчно освиркан. Ама така е в този форум, вместо взаимопомощ и подкрепа, авторът получава критики и нападки. Човек пишман да стане ако реши да пише...

# 59
  • тук-там
Ама така е в този форум, вместо взаимопомощ и подкрепа, авторът получава критики и нападки. Човек пишман да стане ако реши да пише...

Недей така...с лошото.
Винаги трябва да "усетиш" и всеобщото мнение, иначе си мислиш....че си "загубен". ooooh!
Аз, въпреки "форумското" мнение , си мисля, че не съм. Peace
И авторът е получил своето.
Надявам се, обаче, да поназнайва нещо за "обичайните".
Щото, ако е вик наслуки......мнооооу гадно! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт