СБОГУВАНЕ С ЛЮБОВТА

• 8 163
  • 67
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Не си виновен, ти Човече, скъп! Виновна жената до теб, която НЕ е оценила, а и възпитала в децата това качество! Защото, ако не бе обърнал света за тях - щяха да те напуснат, затова че си Неудачник и Не изкарваш пари, личи си от това, което казваш.
Няма да забравя как баща ми, Бог да го прости, обикаляше всички университети из страната , на 70 години, да чете лекции, за да събере един хиляда лева заплата и майка ми с нейните триста и петдесет лева заплата, да сме доволни всички, и аз най-вече. И как майка ми непрекъснато беше загрижена за него, и как майка ми нито веднъж не си позволи да постав любовта си към мен, като нейно дете, на пиедестал пред любовта й към него!
Това наричам аз семейство! Днешните фъшкий скапани - за нищо не стават! И пари искат, и да си домакиня искат, ама ако може да си и 25 часа в денонощието с тях, пак искат! Ама парите да текат

# 61
Основно правило на интернет: не поствай нищо пиян.

На 50, а не го знае...

# 62
Авторът е променил първия си пост и вече нищо не е ясно. Thinking

# 63
Уважаеми дами, благодаря за съдействието и за искрените коментари!
Изповедта е наистина на 50 годишен мъж, непоправим романтик с прекрасно семейство, който беше изпаднал в дупка. Проблемите му се решиха и от година е щастлив с неговото "момиче".
Използвувах тази изповед за едно проучване, свързано с романтиката, съпричастноста, възраста и влиянието на електронните комуникации върху човешките взаимоотношения.
Благодаря на прекрасния ви форум и на всички вас!!!

Браво!  Naughty #Cussing out Twisted Evil

# 64
  • София
Уважаеми дами, благодаря за съдействието и за искрените коментари!
Изповедта е наистина на 50 годишен мъж, непоправим романтик с прекрасно семейство, който беше изпаднал в дупка. Проблемите му се решиха и от година е щастлив с неговото "момиче".
Използвувах тази изповед за едно проучване, свързано с романтиката, съпричастноста, възраста и влиянието на електронните комуникации върху човешките взаимоотношения.
Благодаря на прекрасния ви форум и на всички вас!!!

Браво!  Naughty #Cussing out Twisted Evil

И не е зле да ни запознаеш с изводите  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 65
Че много шарани има в интернет. Mr. Green
Доста хора се разплакаха на пиянското му проучване.

Понеже съм слушала и аз такива пиянски ревове как много ме обичал, как тичал да се прибере в къщи, пък аз... Мъжа ми, не автора! Naughty
От километри ги разпознавам! #Cussing out

# 66
Ама, разбира се - човек точно в три посред нощ решава да прави проучване, то кога иначе. Хайде със здраве за изводите и на здраве за "романтиката, съпричастносТа, възрасТа и влиянието на електронните комуникации върху човешките взаимоотношения " Stop

# 67
  • София
Наздравето си е на здраве, ама изводите е хубаво да ги знаем  Mr. Green Mr. Green

Да живее наивността  Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт