За пюренца идва време вече, сладко да похапва ЮНСКОТО човече - 7

• 27 449
  • 697
  •   1
Отговори
# 135
Мики, браво за прането наръка Hug. Направо си герой  bouquet. На Тедката дупето се пооправи от едно мазане с този вълшебен крем, ще продължаваме още няколко дни. Аз не мисля, че от оризовата каша, Маги ака зелено толкова време, поне не би трябвало. Но за всеки случай, аз бих изчакала да се оправи напълно и тогава да продължа със захранването.
Нелка, дано да не е нещо сериозно, но щом само има Т, бездруги симптоми, ми звучи като зъби  Hug Praynig.
Мусле, благодаря ти мила, но вече толкова свикнах с цеденето, че като спра, ще се чудя какво да правя с времето  Laughing. Ама тя Тедката ззасука преди месец и половина и сега чат-пат суче, чата-пат й давам от шише. Много се разсейва на гърда- гледа назад, мен гледа  ooooh!. Голяма борба, та затова предпочитам да й давам и от шише понякога. А бе мешана работа е при нас- кърма, пюре, АМ , но важен е резултата, че добре расте Peace
Мама Барба, ами аз така и така й давам един път на ден АМ, поне може да е в кисела. Не съм още разучила, ама мисля, че кислела, приготвен домашно е по-полезен от кашата. Не искам допълнително да качва от нея newsm78. Може и да греша, трябва да проуча.
Ох, мами, как свалихте килограмите от бременността? Аз не се тъпча, но пък ям непозволени неща като бонбони и десертчета и резултата е, че не мога да сваля нито един килограм. Аз съм малко маниачка на тази тема и се чувствам ужасно така  Tired. Не искам и да гладувам, че няма да имам кърма...

# 136
Elsi86, аз съм все същите килограми от както излязох от родилния дом. Ще ги сваля като спра да кърмя. Заради хормоните съм много гладна и ям доста.

# 137
Elsi86, аз съм на хранителен режим от началото на октомври, че имам много да свалям покрай бременността, засега съм свалила малко повече от половината от каченото и продължавам смело напред  Laughing
Относно Ротарикс ваксината - аз също май ще искам да я дадем на Дари, при нас има още време, но питанката ми е - предупреждавали ли сте предварително вашите педиатри или на място искате и я дават на бебчетата? Питам, защото ни предстоят двете ваксини Симфлорикс и Тетраксим идния понеделник и мисля и за Ротарикс да поискам. Та вие ли си я купувате, те ли я поставят там на място и доплащате, как става?  Wink
nelkata88, стискам палци бебчето да е добре и да се върнете с добри новини от лекаря  Peace
ribkata87, katrin, благодаря и на вас за споделените мнения, чакам само какво ще "отчете" и Miss Blondy от прегледа им при Колев, и май към него ще се насоча  Peace

# 138
аз съм на хранителен режим от началото на октомври

Какъв режим спазваш, че ми останаха още 2 кг за сваляне?

# 139
Хранителният режим на Пиер Дюкан. При мен действа отлично  Wink

# 140
V.r.i. Ти не кърмиш или се лъжа?  newsm78. Ог, дано свалянето след като спрем да кърмим е лесно, че не мога да се гледам Tired

# 141
Не кърмя, за съжаление, на АМ сме от началото  Sad

# 142
Аз пък нямах никакво желание да кърмя, а се оказа  че нямам и кърма. Ама и да имах не мога да си представя да съм все вързана за малкия, че трябва да яде и да не мога да мръдна на никъде.

# 143
Така върнахме се от преглед.Гърди чисти,гърло чисто изпрати ни на ехограф за бъбреци и черен дроб.Черния дроб е наред всичко било добре само дето не можаха да видят бъбреците.Взеха му кръв от пръста някои показатели са ниски др високи има някаква инфекция явно.Утре ще дадем и урина,че днес не бяхме подготвени.И май ще правим подробно изследване на бъбреците,защото май там се крие проблема с Т.Казах й,че като бях бременна Виктор събираше урина ту в единия,ту в другия бъбрек и,че имаше малка киста точно преди да родя.Утре ще видим какво точно се случва само се  Praynig да не е много сериозно.После сме на ортопед,че муналия петък ни презаписаха часа,защото доктора го нямаше та пак ще пиша.

# 144
Нелката, стискам палци малчо да се оправи, много е лошо, когато бебенцето ти страда и ти да не можеш да му помогнеш  Cry. Дано скоро се установи проблема и неговото лечение  Praynig Hug.

# 145
Нелката, стискам палци малчо да се оправи, много е лошо, когато бебенцето ти страда и ти да не можеш да му помогнеш  Cry. Дано скоро се установи проблема и неговото лечение  Praynig Hug.
Елси най-интересното е,че той е радостен и си играе,вика и пищи.Просто вдига температура нищо друго.

# 146
v.r.i.  , лекарката я купува. По принцип иска да я предплатя няколко дни по-рано, за да може като я поръча да има пари да я плати. Така направихме първия път. Онзи ден обаче нещо не се бяхме доразбрали и тя сложи ваксина, която имаше за друго дете и по-късно през деня минах и й дадох паричките.

За килограмите - то не ми остава много време за ядене. Гледам да не ям сладко.. уж едни упражнения правих ама нещо ги спрях. От 20 качени, 10 ги нямаше след изписването, свалила съм още 2-3 и ми остават още 7-8 до килограмите преди бременността. Но аз искам още 10 след тези 7-8.. как ще стане - незнам

# 147
  • в Кошера
И нашият кашлюка от 2 дни, без никакви други симптоми, ще взема да звънна на педи да видим какво ще каже, че ме е е шубе.

Същата работа.  Peace
Педи отсече, че е обилна секреция + зверско слюноотделяне.  Peace
Та вкъщи е купон - Стеримар -> Бейбивак -> Инхалатор с ФР. И 3 пъти дневно по 1 капка Коларгол, р-р 1 %  Crazy Whistling

# 148
Веселина всичко продават в Бебе Маркета,аз следя сайта понякога има добри намаления
Скрит текст:
За съжаление днес не ме зарадваха,защото ходих на поне 7 спирки пеша само за да установя,че нямат нито една от желаните от мен пелени налична  Crossing Arms Абе направо нито една нямаха  Joy
По пътя за вкъщи минах през едно квартално магазинче,където ме зарадваха с една Миосоло  Heart Eyes
Скрит текст:
Поръчах си и пробен комплект,чакам си го за петък,страшна краста са тея пелени  Laughing
Кила нямам за сваляне вече  Blush Ген ли е или късмет нямам идея,но свалих всички качени 17кг още преди Магата да направи 4-и месеца.Сега гледам още 2 кг съм смъкнала и малко се притеснявам да не продължа още,че няма да изглеждам добре  Hug
Нелка каквото и да е нека минава леко и бързо  Praynig Hug

# 149
Мики,за килограмите признавам завиждам,аз съм си все + 7 и изглед да ги сваля скоро няма ...  Tired
Тези многократни пелени са такава красота,че чак ми се иска да опитам.
nelkata88 дано не е нещо сериозно и повече да не вдига Т.
 Peace

Общи условия

Активация на акаунт